Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zeby Frotka się odezwała...Kasie, Camara-:loveu:dziękuję...kurcze, ujął mnie ten pies za serce....żeby tylko nie wzięli nastepnego:shake:....domu pożniej poszukamy przez gazety...napewno się uda to piękny pies....

• Replies 534
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

da-NUTKA napisał(a):
Tutaj tez ponowię pytanie do Camary. A co z podhalanką z Łodzi? Czy ma już dom? Skoro jest już tylu chętnych na podhalana, to może i tej biedulce można pomóc?

Danka

w sprawie Eskimy niestety nikt się nie odezwał :shake:
Aaliyah1981 poinformowałaby, gdyby bieda opuściła schron :cool1:

Posted

Rafka napisał(a):
Cholera, gdyby to byla suka to moze jeszcze bym ja upchenla do kojca z Harnasiem. Jesli bede mogla jakos pomoc - to dajcie znac. Wydaje mi sie ze moze lepiej byloby umiesicic psa chociaz tymczasowow w schronisku. Na pewno i takbedzie mu lepiej niz u tych ludzi!

Rafka, to może ta podhalanka z łódzkiego schroniska? :lol:

Danka

Posted

Elso, fryzjer to nie kara, to przyjemność!
Frotka pewnie pracuje.
A domek tymczasowy jak najbardziej czeka.
I albo buda z kojcem albo piwnica z firanami (bo mama założyła Aszotowi na święta firany do okien!).
Ale on chyba i taknie zauważył różnicy...:roll:

Posted

A czy ta Podhalanka (nie widziałam wątku) była po sterylce??
Danka ja się nie martwię o sprawdzanie uważam że to bardzo słuszne i tylko dla dobra psów, które i tak juz swoje przeżyły

Posted

Kurcz przecież oni wezmą następnego .Trzeba by ich nawiedzać... a po wszystkim zgłosiś....
Przecież nie będzie domu bez pSA..... Następny nieszczęsnik..
może rozmawiać .....tłumaczyć...straszyć

Posted

Pebls napisał(a):
Kurcz przecież oni wezmą następnego .Trzeba by ich nawiedzać... a po wszystkim zgłosiś....
Przecież nie będzie domu bez pSA..... Następny nieszczęsnik..
może rozmawiać .....tłumaczyć...straszyć

Także mam podobne myśli ... to mi wygląda na bestialski "obóz koncentracyjny" :mad: ... dziś uratujemy trzy bidule, a za kilka dni, w wycieńczalni będą następne ... :angryy:

Posted

JEST ZAOFEROWANA POMOC W TRANPORCIE I CZEKA TYMCZAS!!!!
:roll: :roll:
Chudzinka czeka!!!
SKONTAKTUJCIE SIĘ ZE SOBĄ!!!!!!
HALLO!!! :multi: :multi: :multi:

Posted

wiem, że to nie zabrzmi humanitarnie ale tępym nożem bym takich zarżnęła!!! :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: jak można - mieć psa u siebie na terenie i głodzić???? skąd się biorą takie bydlaki????
bo ja znam biedne emerytki co to od ust sobie odejmą byle tylko pies miał co zjeść.... a tu posesja.... K****A!!!!! :snipersm: :snipersm: :snipersm:

Posted

Już jestem po rozmowie z Frotką :p

Wieczorkiem dowiem się kiedy będzie można białaska przewieźć.
I pewnie wieczorkiem Frotka zaglądnie na wątek - bo teraz jest jeszcze "poza zasięgiem netu" ;) to po zapoznaniu sie z sytuacją, rozważy co dalej z psiakiem.
Póki co, Kasia - wieszaj te firanki w budzie :cool3:

Ivory - podhalanka z Łodzi raczej nie jest sterylizowana. Ale jeżeli cos by sie dla niej sensownego znalazło - to koszty sterylki pokrywam.

Posted

Camara napisał(a):

Ivory - podhalanka z Łodzi raczej nie jest sterylizowana. Ale jeżeli cos by sie dla niej sensownego znalazło - to koszty sterylki pokrywam.

Także mogę się dorzucić ... choć tyle ...