Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

dzisiaj dotarła deklaracja za 2 m-ce od Sabiny02

DEKLARACJE STAŁE:

20 zł - asikowska (XI)
50 zł - Sabina02
(XI, XII)
6 zł - agat21
30 zł - Sara W. (FB) (XI)
50 zł - Pani Bożena P. (XI, XII | I)
20 zł - magdus84 (XI)

5 zł – barb (XI)
10 zł – Bjuta (XI)
20 zł - basiek8 (XI)
50 zł - winter7 (XI)
10 zł - annika (XI)
10 zł - danavas (XI)
10 zł - Guliwer89 (XI)
10 zł - KasiaKia (XI)
20 zł - sharka (XI, XII | I)
33 zł - barbarela (XI)

10 zł – minia7

RAZEM: 364 zł

MIESIĘCZNY KOSZT HOTELIKU: 350 zł

WPŁATY POZA DEKLARACJAMI:

+ 130 zł - spadek po Gwiazdce
+ 15 zł - wpłata jednorazowa od barb
+ 200 zł - wpłata jednorazowa od Pani Bożeny P. na leki
+ 30 zł - wpłata jednorazowa od asikowskiej na leki

WYDATKI:

- 20 zł - pakiet ogłoszeń
- 12 zł - ogłoszenie w Dzienniku Zachodnim
- 350 zł - hotelik listopad 2011 (15.11.2011)

NA KONCIE WARKI: 551 zł

Posted

Bjuta napisał(a):
Malwina poszła do domu po piątkowym wydaniu DZ - może wstawimy jeszcze Wareczkę na piątek? Tylko, że to drożej jest...

To ile kosztuje ?

Posted

Dziewczyny, może weźcie pieniążki z mojej styczniowej deklaracji stałej, uzupełnię styczeń w przyszłym miesiącu. Myslę, że warto spróbowac z ogłoszeniem...

Posted

Malwinka jedzie do starszego pana, do Sosnowca.Było kilka telefonów, w jej sprawie, bo ona jest podobna do onka i ludzie chcieli ją do kojca.Jednak Malwinka jest o połowę mniejsza.Wypatrzył ją pan, ale nie od razu, po ogłoszeniu.Minęło wiele dni, już straciliśmy nadzieję....i tak właśnie miało być.Miejmy nadzieję, że tym razem nikt jej nie zwróci z adopcji, bo raz już wróciła.Tym razem musi być dobrze.

Posted

Możemy Warke dać na piątek w przyszłym tygodniu...czemu nie...Warka dostala przeciez pieniążki na akcje ogłoszeniową(130zł) i póki co zostało z tego 98zł...wiem mozemy dać.Jak myślicie?

Posted

DZ to jest jakaś lokalna gazeta ? Bo papierowe ogłoszenia bardzo dobrze sie sprawdzają.
Jesli jest kasa to warto zaryzykować takie jedno weekendowe ogloszenie.

Posted

hebanowa napisał(a):
Ciekawe co z tą biedną łapeczką Warki?Wiecie czy już ma jakieś zalecenia?

A Warka byla u weta? Bo juz sie pogubiłam, choć staram sie zagladać na wątek systematycznie.

Posted

Panie pojechały zaraz pierwszego dnia - kiedy się Warka odnalazła. Ale Warka nie była na czczo i wet powiedziała, żeby z Wareczką przyjść za parę dni, jak już się uspokoi, odeśpi stresy itd. Wtedy zrobią jej rentgen, badania krwi i nie wiem czy coś jeszcze. Ale wet uważa, że skoro Warka ma teraz zmianę jedzenia, warunków itd - to trzeba odczekać, żeby w wynikach nie wyszło coś czego nie ma. Więc myślę, że Wareczka jeszcze nie była na tych badaniach. Ona się coraz lepiej czuje w domu. I mimo tej sztywnej nogi - radzi sobie na stopniach (co prawda tam są chyba tylko 3 czy 4).

Posted

Można ją dać w najbliższy piątek, ale można też z tydzień odczekać.Pan Malwinki zadzwonił po kilku dniach, chyba więcej niż po tygodniu.To samo miałam z Pegi, choć tamta pani zrezygnowała.Tekst, to 140 znaków, łącznie ze spacjami, przecinkami, kropkami.Może teraz inne zdjęcie?Tamto wybrałam ja i tekst też był mój.Może teraz ktoś inny napisze i inne zdjęcie wybierze, to Warunia więcej szczęścia mieć będzie.Zgłaszajcie się szczęśliwe dziewczyny!!!

Posted

Artemida napisał(a):
Świetny jest ten bazarek ! ;)

Bardzo szeroki asortyment.:lol: Dla kazdego coś fajnego.:lol: Na razie sobie zapisalam.;)