Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

niesamowicie się cieszę, że się udało i Wareczka opuszcza schronisko!!! :multi:
będę w piątek rano żeby się pożegnać :loveu:

potwierdzam, że będę skarbnikiem, nr konta roześlę na PW :)

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Monika z Katowic napisał(a):
Tak - chodzi o bramki na autostradzie (Bjutka zafundowała je teraz Warce, a ja kiedyś zafundowałam Gasparkowi, który niespodziewanie znalazł dom). :):)
Dlatego właśnie "bramki szczęścia".:loveu:

Niestety dla większości nie są to bramki szczęścia... :evil_lol::mad:

Posted

To niech się poszczęści Wareczce z tymi bramkami :loveu:

ania >;17973265 napisał(a):
niesamowicie się cieszę, że się udało i Wareczka opuszcza schronisko!!! :multi:
będę w piątek rano żeby się pożegnać :loveu:

potwierdzam, że będę skarbnikiem, nr konta roześlę na PW :)

Aniu,serdecznie Ci dziękuję :loveu: Miło,że przyjedziesz pożegnać Warkę :p (Będziemy ok 9:00 z Larą w schronisku ;))

[quote name='Sabina02']Ale jestem szczesliwa!!! :loveu: Watek Warki ma juz 5,5 lat! Juz najwyzszy czas zeby Wareczka pozegnala sie ze schroniskiem. :lol:

I to Ty ruszyłaś niebo i ziemię rozsyłając ten wątek :Rose::Rose:

Posted

Beatkaa napisał(a):
I to Ty ruszyłaś niebo i ziemię rozsyłając ten wątek :Rose::Rose:

No tak, ale nie tylko ja. :lol: Poza tym sama nic bym nie zdzialala. Zobacz ile osob zaangazowalo sie w pomoc Warki roznymi sposobami! Niesamowite! Ten watek jest przykladem tego jak powinny wygladac wątki na dogo i jak powinna wygladac wspolpraca dogomaniakow. Kazdy na wątku (i wiele osob poza) pomagal, jeden tak, drugi inaczej. Niech sie wstydza wszyscy, ktorzy zjamuja sie tylko awanturami i zieją jadem na dogo. W ten sposob nic sie nie wskora (na ten watek tez przyszla jedna osoba z jakimis aluzjami, ale szybko zostala splawiona, nie dalysmy sie jej sprowokowac :eviltong:).

To jest prze wątek! Kocham Was cioteczki!!!!! :loveu:

Posted

Sabina02 napisał(a):
Ten watek jest przykladem tego jak powinny wygladac wątki na dogo i jak powinna wygladac wspolpraca dogomaniakow.

Jestem tu od niedawna i tylko z doskoku ale też mam takie wrazenie, że ten wątek jest ok.

Posted

Sabina02 napisał(a):
No tak, ale nie tylko ja. :lol: Poza tym sama nic bym nie zdzialala. Zobacz ile osob zaangazowalo sie w pomoc Warki roznymi sposobami! Niesamowite! Ten watek jest przykladem tego jak powinny wygladac wątki na dogo i jak powinna wygladac wspolpraca dogomaniakow. Kazdy na wątku (i wiele osob poza) pomagal, jeden tak, drugi inaczej. Niech sie wstydza wszyscy, ktorzy zjamuja sie tylko awanturami i zieją jadem na dogo. W ten sposob nic sie nie wskora (na ten watek tez przyszla jedna osoba z jakimis aluzjami, ale szybko zostala splawiona, nie dalysmy sie jej sprowokowac :eviltong:).

Tak,zgadzam się w 100%,wsparcie dogomaniaków na tym wątku przerosło moje najśmielsze oczekiwania ! :loveu: Wszyscy jesteście kochani :Rose::Rose::calus:

Posted

[quote name='Marycha35']Ludkowie apel z Dogo:
Pilne potrzebny lek o nazwie Polimyksyma b w tabletkach lub zastrzyki jest to jedyny lek ktory moze pomoc psiakowi inaczej zostanie uspiony:(

Ja niestety nie mam takiego leku... :-(

Cioteczki, czy ktoras z Was ma? :modla:

Posted

Oj trzymamy trzymamy jutro zrobię przelew póki jeszcze coś na koncie zostało :):) Powiedzcie jak to jest że pensji starcza tylko na jeden dzień a człowiek i tak do następnej jakoś żyje :):):)

Posted

już się biorę za rozsyłanie nr konta :) poprosiłam też o post rozliczeniowy.

Wareczka pewnie leży zwinięta w kłębek w swojej budzie i nawet jej się nie śni, że takie zmiany ją jutro czekają :loveu:

Posted

ania >;17980313 napisał(a):
już się biorę za rozsyłanie nr konta :) poprosiłam też o post rozliczeniowy.

Wareczka pewnie leży zwinięta w kłębek w swojej budzie i nawet jej się nie śni, że takie zmiany ją jutro czekają :loveu:

Ostatnia noc w schronisku!:multi: Aniu,będziecie jutro rano z Asią?:loveu: