barb Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Syla napisał(a):Z bazarku wyszło 94,50, czyli po 31,50 na psiaczka.Ogłoszenie w DZ kosztowało 44,50.Nie wysyłaj mi nic Aniu, niech ta różnica to będzie ode mnie.To jesteśmy rozliczone i tylko na wątku bazarku napisz, że wszystko ok i gra i buczy :evil_lol: :buzi::Rose: Quote
ania > Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Syla napisał(a):Z bazarku wyszło 94,50, czyli po 31,50 na psiaczka.Ogłoszenie w DZ kosztowało 44,50.Nie wysyłaj mi nic Aniu, niech ta różnica to będzie ode mnie.To jesteśmy rozliczone i tylko na wątku bazarku napisz, że wszystko ok i gra i buczy :evil_lol: dzięki!!! :) Quote
hebanowa Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 I jest jakieś zainteresowanie Wareczką z ogłoszenia? Quote
Sabina02 Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 hebanowa napisał(a):I jest jakieś zainteresowanie Wareczką z ogłoszenia? No wlasnie, jest? Quote
Beatkaa Posted December 15, 2011 Author Posted December 15, 2011 Oh nie mam pojęcia...:oops: zadzwoniłabym do hoteliku ale niestety fiansowo nie mogę...deficyt cholerny i gdzieś trzeba zaoszczędzić... :( Quote
Syla Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Beatkaa napisał(a):Oh nie mam pojęcia...:oops: zadzwoniłabym do hoteliku ale niestety fiansowo nie mogę...deficyt cholerny i gdzieś trzeba zaoszczędzić... :( Zadzwoniłam, 2 dni temu do pani Agnieszki.Był jeden telefon, jakiś pan, który pytał czy Warka to pies do polowań, bo on jest miłośnikiem takowych :angryy: Jak usłyszał, że nie, to zmienił temat.W "tym" piątkowym wydaniu była duża konkurencja.Tzn. sporo piesków i ze zdjęciami.Był Gryfi, Kenia, Klon, Rafi i nasza Wareczka.Jest też Wizunia, od Bjutki, która zaginęła.Moja znajoma już nie pracuje w DZ, ale nowa, pani Kasia jest i mam informację, że promocja w przyszłym roku najprawdopodobniej będzie, bo nie została odwołana.Więcej nie dzwoniłam do pani Agnieszki, ale nieraz zdarza się, że ludzie dzwonią nawet po 2 tygodniach.Tel do p. Agnieszki 661 914 208. Quote
tymuś Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Wareczka to piesek do towarzystwa i kochania a nie do polowań!!!!...................idiota Quote
Beatkaa Posted December 15, 2011 Author Posted December 15, 2011 Syla,cieszę się,że zadzwoniłaś ;) Ludzie są chorzy na głowę,ale cóż 3/4 świata się nie "wybije" ...:shake: Quote
Sabina02 Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Syla napisał(a):Zadzwoniłam, 2 dni temu do pani Agnieszki.Był jeden telefon, jakiś pan, który pytał czy Warka to pies do polowań, bo on jest miłośnikiem takowych :angryy: Jak usłyszał, że nie, to zmienił temat.W "tym" piątkowym wydaniu była duża konkurencja.Tzn. sporo piesków i ze zdjęciami.Był Gryfi, Kenia, Klon, Rafi i nasza Wareczka.Jest też Wizunia, od Bjutki, która zaginęła.Moja znajoma już nie pracuje w DZ, ale nowa, pani Kasia jest i mam informację, że promocja w przyszłym roku najprawdopodobniej będzie, bo nie została odwołana.Więcej nie dzwoniłam do pani Agnieszki, ale nieraz zdarza się, że ludzie dzwonią nawet po 2 tygodniach.Tel do p. Agnieszki 661 914 208. Gryfi i Klon znalezli domki po tym wydaniu DZ, wiec trzeba z Wareczka jeszcze probowac po nowym roku. :) Quote
sharka Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Sabina02 napisał(a):Gryfi i Klon znalezli domki po tym wydaniu DZ, wiec trzeba z Wareczka jeszcze probowac po nowym roku. :) dwa psiaki w swoich domkach - super się to czyta :] Quote
barb Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Sabina02 napisał(a):Gryfi i Klon znalezli domki po tym wydaniu DZ, wiec trzeba z Wareczka jeszcze probowac po nowym roku. :) To fajnie, że dwa znalazły ale czemu Warka nie mogła też znaleźć...:placz: już teraz ... Quote
Sabina02 Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 barb napisał(a):To fajnie, że dwa znalazły ale czemu Warka nie mogła też znaleźć...:placz: Znajdzie, znajdzie... :) Quote
barb Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Sabina02 napisał(a):Znajdzie, znajdzie... :) Sabinko aczy Warka ma allegro? Wstyd mi ale już nie pamiętam. Quote
Sabina02 Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 barb napisał(a):Sabinko aczy Warka ma allegro? Wstyd mi ale już nie pamiętam. Ja jej nie robilam, bo widzialam, ze chyba cioteczka Bjuta jej zrobila. Quote
barb Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Sabina02 napisał(a):Ja jej nie robilam, bo widzialam, ze chyba cioteczka Bjuta jej zrobila. Ale w ogóle ma? Quote
Sabina02 Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 [quote name='barb']Ale w ogóle ma? Poszukalam i znalazlam... Ma! :cool3: http://allegro.pl/warka-sympatyczna-dziewczyna-na-jesien-zabrze-i1993097841.html Trzeba chyba tylko Allegro uaktualnic i napisac, ze Warka jest w juz hotelu. No i moze tytul aukcji zmienic, bo juz zima. :nerwy: Quote
barb Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 [quote name='Sabina02']Poszukalam i znalazlam... Ma! :cool3: http://allegro.pl/warka-sympatyczna-dziewczyna-na-jesien-zabrze-i1993097841.html Trzeba chyba tylko Allegro uaktualnic i napisac, ze Warka jest w juz hotelu. No i moze tytul aukcji zmienic, bo juz zima. :nerwy: Rzeczywiście trzeba by wprowadzić pewne drobne poprawki. Mozna tez napisać o tych pozytywnych badaniach laboratoryjnych. Stan zdrowia suni to ważna informacja. Poza tym na samym dole, gdzie jest mowa o wirtualnej adopcji moze dałoby sie wstawić coś o delaracjach na Warkę? I wiesz Sabinko możebys taką informacje o mozliwości wirtualnej adopcji wstawila w allegro Cindy i Jenny. UWAGA! Jeżeli z jakiś przyczyn nie możesz adoptować suniek a chciałbyś podarować im odrobinę lepszych warunków w schronisku, możesz stać się ich wirtualnym opiekunem! Quote
Beatkaa Posted December 17, 2011 Author Posted December 17, 2011 Widzę dziewczyny dbają o allegro Wareczki :) Też myślę,że parę poprawek się przydało.Niby zima,ale zimy nie widać :D Quote
barb Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 Beatkaa napisał(a):Widzę dziewczyny dbają o allegro Wareczki :) Też myślę,że parę poprawek się przydało.Niby zima,ale zimy nie widać :D Dzisiaj jesteś pierwszą Ciotką, ktora zajrzala do Warki. Quote
Beatkaa Posted December 17, 2011 Author Posted December 17, 2011 barb napisał(a):Dzisiaj jesteś pierwszą Ciotką, ktora zajrzala do Warki. A Ty drugą kochana :loveu: wczoraj za to nie zaglądnęłam :oops: Quote
barb Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 Beatkaa napisał(a):A Ty drugą kochana :loveu: wczoraj za to nie zaglądnęłam :oops: No własnie a gdzie reszta Ciotek ? Quote
Beatkaa Posted December 17, 2011 Author Posted December 17, 2011 barb napisał(a):No własnie a gdzie reszta Ciotek ? Może to przez ten okres "przedświąteczny".... Quote
Recommended Posts