Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Syla napisał(a):
Z bazarku wyszło 94,50, czyli po 31,50 na psiaczka.Ogłoszenie w DZ kosztowało 44,50.Nie wysyłaj mi nic Aniu, niech ta różnica to będzie ode mnie.To jesteśmy rozliczone i tylko na wątku bazarku napisz, że wszystko ok i gra i buczy :evil_lol:

:buzi::Rose:

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Syla napisał(a):
Z bazarku wyszło 94,50, czyli po 31,50 na psiaczka.Ogłoszenie w DZ kosztowało 44,50.Nie wysyłaj mi nic Aniu, niech ta różnica to będzie ode mnie.To jesteśmy rozliczone i tylko na wątku bazarku napisz, że wszystko ok i gra i buczy :evil_lol:

dzięki!!! :)

Posted

Beatkaa napisał(a):
Oh nie mam pojęcia...:oops: zadzwoniłabym do hoteliku ale niestety fiansowo nie mogę...deficyt cholerny i gdzieś trzeba zaoszczędzić... :(

Zadzwoniłam, 2 dni temu do pani Agnieszki.Był jeden telefon, jakiś pan, który pytał czy Warka to pies do polowań, bo on jest miłośnikiem takowych :angryy: Jak usłyszał, że nie, to zmienił temat.W "tym" piątkowym wydaniu była duża konkurencja.Tzn. sporo piesków i ze zdjęciami.Był Gryfi, Kenia, Klon, Rafi i nasza Wareczka.Jest też Wizunia, od Bjutki, która zaginęła.Moja znajoma już nie pracuje w DZ, ale nowa, pani Kasia jest i mam informację, że promocja w przyszłym roku najprawdopodobniej będzie, bo nie została odwołana.Więcej nie dzwoniłam do pani Agnieszki, ale nieraz zdarza się, że ludzie dzwonią nawet po 2 tygodniach.Tel do p. Agnieszki 661 914 208.

Posted

Syla napisał(a):
Zadzwoniłam, 2 dni temu do pani Agnieszki.Był jeden telefon, jakiś pan, który pytał czy Warka to pies do polowań, bo on jest miłośnikiem takowych :angryy: Jak usłyszał, że nie, to zmienił temat.W "tym" piątkowym wydaniu była duża konkurencja.Tzn. sporo piesków i ze zdjęciami.Był Gryfi, Kenia, Klon, Rafi i nasza Wareczka.Jest też Wizunia, od Bjutki, która zaginęła.Moja znajoma już nie pracuje w DZ, ale nowa, pani Kasia jest i mam informację, że promocja w przyszłym roku najprawdopodobniej będzie, bo nie została odwołana.Więcej nie dzwoniłam do pani Agnieszki, ale nieraz zdarza się, że ludzie dzwonią nawet po 2 tygodniach.Tel do p. Agnieszki 661 914 208.

Gryfi i Klon znalezli domki po tym wydaniu DZ, wiec trzeba z Wareczka jeszcze probowac po nowym roku. :)

Posted

Sabina02 napisał(a):
Gryfi i Klon znalezli domki po tym wydaniu DZ, wiec trzeba z Wareczka jeszcze probowac po nowym roku. :)

dwa psiaki w swoich domkach - super się to czyta :]

Posted

Sabina02 napisał(a):

To fajnie, że dwa znalazły ale czemu Warka nie mogła też znaleźć...:placz: już teraz ...

Posted

[quote name='Sabina02']Poszukalam i znalazlam... Ma! :cool3:

http://allegro.pl/warka-sympatyczna-dziewczyna-na-jesien-zabrze-i1993097841.html

Trzeba chyba tylko Allegro uaktualnic i napisac, ze Warka jest w juz hotelu. No i moze tytul aukcji zmienic, bo juz zima. :nerwy:

Rzeczywiście trzeba by wprowadzić pewne drobne poprawki.
Mozna tez napisać o tych pozytywnych badaniach laboratoryjnych. Stan zdrowia suni to ważna informacja.

Poza tym na samym dole, gdzie jest mowa o wirtualnej adopcji moze dałoby sie wstawić coś o delaracjach na Warkę?

I wiesz Sabinko możebys taką informacje o mozliwości wirtualnej adopcji wstawila w allegro Cindy i Jenny.

UWAGA!

Jeżeli z jakiś przyczyn nie możesz adoptować suniek a chciałbyś podarować im odrobinę

lepszych warunków w schronisku, możesz stać się ich wirtualnym opiekunem!

Posted

Beatkaa napisał(a):
Widzę dziewczyny dbają o allegro Wareczki :) Też myślę,że parę poprawek się przydało.Niby zima,ale zimy nie widać :D

Dzisiaj jesteś pierwszą Ciotką, ktora zajrzala do Warki.