Beatkaa Posted November 21, 2011 Author Posted November 21, 2011 Patrz Wareczko jaki masz fun-club:cool3::cool3: Quote
hebanowa Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 O tyle ,że Warka sobie swoją ucieczką zapewniła miejsce w domu co może być lepsze na jej stawy:lol: Quote
Beatkaa Posted November 21, 2011 Author Posted November 21, 2011 hebanowa napisał(a):O tyle ,że Warka sobie swoją ucieczką zapewniła miejsce w domu co może być lepsze na jej stawy:lol: dobry sposób nie jest zły :D Ważne,że to się tak skończyło jak się skończyło ;) Quote
sharka Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 To ja się dołączam :) życzę kolorowych snów i kołysankę na noc pysiulce nucę ;) Quote
sharka Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Melduje się członek fun-clubu ;) taaaa, jak wczoraj zanuciłam to wszystkie ciotki pouciekały... To dzisiaj milczący cmok w pychol :] Quote
Beatkaa Posted November 23, 2011 Author Posted November 23, 2011 no wręcz przeciwnie,wszystkie szybko usnęły i poznikały z wątku :evil_lol: Quote
ania > Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 wczoraj dotarła deklaracja (+ nadwyzka) od agat21 :) DEKLARACJE STAŁE: 20 zł - asikowska (XI) 50 zł - Sabina02 (XI, XII) 6 zł - agat21 (XI) 30 zł - Sara W. (FB) (XI) 50 zł - Pani Bożena P. (XI, XII | I) 20 zł - magdus84 (XI) 5 zł – barb (XI) 10 zł – Bjuta (XI) 20 zł - basiek8 (XI) 50 zł - winter7 (XI) 10 zł - annika (XI) 10 zł - danavas (XI) 10 zł - Guliwer89 (XI) 10 zł - KasiaKia (XI) 20 zł - sharka (XI, XII | I) 33 zł - barbarela (XI) 10 zł – minia7 RAZEM: 364 zł MIESIĘCZNY KOSZT HOTELIKU: 350 zł WPŁATY POZA DEKLARACJAMI: + 130 zł - spadek po Gwiazdce + 15 zł - wpłata jednorazowa od barb + 200 zł - wpłata jednorazowa od Pani Bożeny P. na leki + 30 zł - wpłata jednorazowa od asikowskiej na leki + 14 zł - wpłata jednorazowa od agat21 WYDATKI: - 20 zł - pakiet ogłoszeń - 12 zł - ogłoszenie w Dzienniku Zachodnim - 350 zł - hotelik listopad 2011 (15.11.2011) NA KONCIE WARKI: 565 zł Quote
Sabina02 Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Domku, dzwon no szybko bo Wareczka czeka!!! :mad: Quote
Onaa Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Zagladam cichutko na wątek. Widzę że ogłoszenie w DZ to znaczy na Śląsk a ja myślałam że sunia jest koło Krakowa :roll:. A tak w ogóle to jak malutka :) ? A ma gdzieś jakieś zdjęcia ostatnie ? Quote
Bjuta Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Mieszka w hotelu pod Wieliczką ale należy do schroniska w Zabrzu. Zdjęć nowych nie będzie, póki tam ktoś nie pojedzie. Ale dziś będą wieści, bo jestem umówiona na telefon. :) Quote
Bjuta Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Znaczy to nie są jakieś mega wieści. Pani niestety się nie odezwała. Agnieszka dziś jedzie do weta, ale jeszcze nie zrobią tego prześwietlenia Wareczce - ale za to ustalą termin kiedy. Potwierdziłam że prosimy o badania krwi i to prześwietlenie. Najważniejsze wieści są takie - że Warka jest zupełnie innym psem, niż pamiętamy. Jest wesołą, kontaktową sunią! Skacze, biega, kopie doły, żebrze przy stole, domaga się pieszczot. Nie śpi na psim posłaniu, ani nie wskakuje na łóżko. Śpi na ogół na drewnianej podłodze, a jak dziewczyny za bardzo nahajcują to idzie na kafelki do przedpokoju. Utyka. Agnieszka mówi, że jest pewna, że to stary uraz a nie stawy - no ale 100% będzie wiadomo dopiero jak zrobi się to zdjęcie. Agnieszka mówi, że ona by dała radę mieszkać z jakąś normalną liczba schodów (w sensie 1 piętro tak, 4-te niekoniecznie). Musi schudnąć. Wet też tak powiedział. Quote
Bjuta Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Jeszcze szczegóły muszę dopowiedzieć, bo najpierw rozmiawiałam jak Agnieszka jechała do weta autem z sunią po ciężkiej operacji, a teraz zadzwoniła na spokojnie, więc wiem ciut więcej. Badanie krwi będzie kosztować 75 zł Rentgen - zależy ile zdjęć będzie potrzebnych - ale trzeba się liczyć, że może i 150 zł. Agnieszka jest umówiona na przyszły wtorek na badanie krwi i na przyszło środę na rentgen (żeby wiadomo, czy można Wareczkę lekko przyspać). To jest takie lajtowe usypianie - na 10 minut, no ale zawsze. I do niedzieli mamy dać znać czy się decydujemy na te badania. Quote
Beatkaa Posted November 24, 2011 Author Posted November 24, 2011 Cudownie,że Wareczka przeszła już lekką metamorfozę.Jest weslsza,radosna itd :):):multi: na badania(lekarstwa+rentgen) potrzebujemy co najmniej 200zł...hmmm widze,że jakieś jednorazowe są to jednak byłabym za tym żeby zrobić te badania,będziemy wiedzieć na czym stoimy. Quote
__Lara Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Bjuta napisał(a):Znaczy to nie są jakieś mega wieści. Pani niestety się nie odezwała. Agnieszka dziś jedzie do weta, ale jeszcze nie zrobią tego prześwietlenia Wareczce - ale za to ustalą termin kiedy. Potwierdziłam że prosimy o badania krwi i to prześwietlenie. Najważniejsze wieści są takie - że Warka jest zupełnie innym psem, niż pamiętamy. Jest wesołą, kontaktową sunią! Skacze, biega, kopie doły, żebrze przy stole, domaga się pieszczot. Nie śpi na psim posłaniu, ani nie wskakuje na łóżko. Śpi na ogół na drewnianej podłodze, a jak dziewczyny za bardzo nahajcują to idzie na kafelki do przedpokoju. Utyka. Agnieszka mówi, że jest pewna, że to stary uraz a nie stawy - no ale 100% będzie wiadomo dopiero jak zrobi się to zdjęcie. Agnieszka mówi, że ona by dała radę mieszkać z jakąś normalną liczba schodów (w sensie 1 piętro tak, 4-te niekoniecznie). Musi schudnąć. Wet też tak powiedział. Pewnie jej ciepło, dlatego śpi na kafelkach :) Wareczko, jak cudownie, że się otwierasz, to najpiękniejsza wiadomość tego dnia :D :D :D aż chce się żyć :D Quote
barb Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Od wczoraj żadne Cioteczki nie zagladaly do Wareczki ??? A ja chcialam przypomnieć, że o dziś 21.00 kończy się bazarek,z którego dochód w 1/3 przeznaczony jest na Warkę http://www.dogomania.pl/threads/218009-Akcesoria-na-zimę-ciuchy-na-sylwestra-biżuteria-filmy-na-3-bidy-do-26.11 Quote
annika Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 ...jakie nie zaglądały?:mad: zaglądały -tylko po cichu:eviltong: Wareczka buziole:hand: Quote
sharka Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Codziennie zaglądam :) i przyznam się, że od Was pomysł z ogłoszeniem w gazecie podchwyciłam :oops: i Nes ze schroniska dziś ze swoją Panią do domku pojechał :] Wareczko, teraz czas abyś i ty swój domek znalazła :) Quote
Beatkaa Posted November 27, 2011 Author Posted November 27, 2011 sharka napisał(a):Codziennie zaglądam :) i przyznam się, że od Was pomysł z ogłoszeniem w gazecie podchwyciłam :oops: i Nes ze schroniska dziś ze swoją Panią do domku pojechał :] Wareczko, teraz czas abyś i ty swój domek znalazła :) No i wspaniale,że się i Nes udało :multi: Z Wareczką wierzę,że też tak będzie :):):) Quote
Bjuta Posted November 27, 2011 Posted November 27, 2011 A myśmy tyle psiaków w DZ ogłaszali - i żadnemu się nie udało - to tak czasem jest. Wareczka może to przełamie?? Quote
Sabina02 Posted November 27, 2011 Posted November 27, 2011 Bjuta napisał(a):A myśmy tyle psiaków w DZ ogłaszali - i żadnemu się nie udało - to tak czasem jest. Wareczka może to przełamie?? A kiedy Wareczka ma sie ukazac? Quote
hebanowa Posted November 27, 2011 Posted November 27, 2011 Bjuta ,a ogłaszałyście pieski tylko w DZ czy tez w Wyborczej? Quote
Beatkaa Posted November 28, 2011 Author Posted November 28, 2011 Sabinko w sumie to nie wiem kiedy ma być,muszę się zorienotwać... Hebanowa,Tylko w DZ.... Quote
Recommended Posts