Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Podajcie mi, proszę namiary konta do wpłat na pw.

Dziewczynka jest śliczna, aż się płakać chce, że prawie całe życie spędziła w schronisku. Super, że ma to już za sobą :)

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

obejrzalam film..wzruszajacy..taka grzeczna, dostojna staruszka, przestrszona poki co ale napewno za kilka dni bedzie widac usmiech na pysiu..nic mnie tak nie cieszy jak psy ktore przechodza metamorfoze po wyjsciu ze schronu..:)

Posted

Wysłałam moją deklarację na XI. Pozdrawiam. Właśnie wyliczyłam że to moja finansowa deklaracja na 12 pieska ( jestem na dogo od I 2011) z czego 8 już w domkach. mam nadzieję że 12 to będzie szczęśliwa liczba.

Posted

Wareczko moja kochana..patrz ile dobrych cioteczek śledzi Twoje losy i mocno Ci dopinguje !

Warka nie zaznała w swoim życiu nic dobrego,dlatego pewnie jest tak wycofana...dla niej to wszystko to nowość..mam nadzieję,że szybko się zaklimatyzuje.;)

Posted

Warka była/jest strasznie przygaszona - mam nadzieję, że w hotelu odżyje. Do tego te biedne łapinki :( W aucie nie potrafiła się utrzymać przy zakrętach i po prostu upadała :(

Posted

Warka uciekła. Jak to zrobiła - nie wiadomo. Nie podkopała się, nie ma nigdzie dziury. Wszystkie pozostałe psy są. O 7 rano jeszcze była. Dziewczyny objeżdżają okolice na kładzie. Obdzwoniły gminę i sąsiadów, teraz ruszą z ogłoszeniami. Warka uciekła ze smyczą. Czy jesteśmy w stanie wykrzesać jakieś siły na lotną brygadę? Znamy kogoś z okolic? (Największa obok miejscowość to Wieliczka).