Bjuta Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Hebanowa uratowała takie cudo, ale ma teraz niezły sajgon w domu, zajrzyjcie, proszę. :) http://www.dogomania.pl/threads/218491-Antosia-oczy-tej-Ma%C5%82ej-pe%C5%82ne-%C5%82ez.-Kruszyna-7kg-pilnie-do-adopcji.?p=18089950#post18089950 Quote
Beatkaa Posted November 28, 2011 Author Posted November 28, 2011 Rozmawiałam z Sylą,Warka bedzie w DZ ponownie w piątek...mogłby ktoś napisać króciutki tekścik i wybrać jakieś ładne zdjęcie? :) Kochane Wareczka ma taki fun-club to na pewno jakaś cioteczka przyniesie jej szczęście :):):) Prosimy o pomoc :) Quote
Syla Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Beatkaa napisał(a):Rozmawiałam z Sylą,Warka bedzie w DZ ponownie w piątek...mogłby ktoś napisać króciutki tekścik i wybrać jakieś ładne zdjęcie? :) Kochane Wareczka ma taki fun-club to na pewno jakaś cioteczka przyniesie jej szczęście :):):) Prosimy o pomoc :) Jak uważacie, że ludzie teraz to już świętami żyją, to można dać Warkę po Nowym Roku...Chcecie to można też spróbować teraz...Na razie nie płaciłam, bo moja znajoma Ula na chorobowym jest, ale to nie problem. Quote
sharka Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Pomyślę nad tekstem, jeszcze dziś coś zaproponuję, a po Nowym Roku do GW dam małą :) Quote
__Lara Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Beatkaa napisał(a):Rozmawiałam z Sylą,Warka bedzie w DZ ponownie w piątek...mogłby ktoś napisać króciutki tekścik i wybrać jakieś ładne zdjęcie? :) Kochane Wareczka ma taki fun-club to na pewno jakaś cioteczka przyniesie jej szczęście :):):) Prosimy o pomoc :) Jak super! :) W piątek to DZ ma chyba największą czytelność :loveu::loveu: Quote
sharka Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 [FONT=Calibri]Moja propozycja (proszę zmieńcie jeśli coś przekręciłam):[/FONT] [FONT=Calibri]Zdjęcie 55[/FONT] [FONT=Calibri]Wspaniała suczka szuka domu[/FONT] [FONT=Calibri]Warka jest średniej wielkości suczką o pięknym czarnym podpalanym umaszczeniu. Jest niezwykłym, kontaktowym „wielorasowcem” o wesołym usposobieniu. Została zabrana ze schroniska przez wolontariuszki. Nauczona zachowania czystości, chodzenia na smyczy czeka na swój dom i kochającego człowieka. Warka zgadza się z innymi psami, nie ma choroby lokomocyjnej. Ma ok. 10 lat i - ze względu na dawny uraz - nieznacznie utyka na jedną łapkę. Ale nie przeszkadza jej to biegać. [/FONT] [FONT=Calibri]Dorosły, ułożony pies jest wspaniałym towarzyszem. Daj szansę Warce.[/FONT] [FONT=Calibri]Tel.[/FONT] [FONT=Calibri]Mam 11-letnia sunię. Nie zamieniłabym jej na szczeniaczka.[/FONT] Quote
barb Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Myślę, ze jest ogłoszenie jest konkretne i ogolnie ok. Tylko może zaczęlabym tak: [quote name='sharka'] [FONT=Calibri]Wspaniała suczka szuka domu[/FONT] Warka jest podopieczną Schroniska dla Zwierząt w ......., obecnie dzieki staraniom wolontariuszek przebywającą w domu tymczasowym w ...... [FONT=Calibri]Warka jest średniej wielkości suczką o pięknym czarnym podpalanym umaszczeniu. Jest niezwykłym, kontaktowym „wielorasowcem” o wesołym usposobieniu. Nauczona zachowania czystości, chodzenia na smyczy czeka na swój dom i kochającego człowieka. Warka zgadza się z innymi psami, ladnie jeździ samochodem - nie ma choroby lokomocyjnej. Sunia ma ok. 10 lat i - ze względu na dawny uraz - nieznacznie utyka na jedną łapkę. Ale nie przeszkadza jej to biegać. [/FONT] [FONT=Calibri]Dorosły, ułożony pies jest wspaniałym towarzyszem. Daj szansę Warce.[/FONT] [FONT=Calibri]Tel.[/FONT] [FONT=Calibri]Mam 11-letnia sunię. Nie zamieniłabym jej na szczeniaczka.[/FONT] Dodalam jedno zdanie na początku - tylko nie pamietam z jakiego schroniska jest Warka i gdzie znajduje sie jej hotelik. Quote
Bjuta Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Schronisko w Zabrzu, hotelik pod Wieliczką. :) Ale do DZ tylko 140 znaków... i to ze spacjami!!! :shake: Quote
barb Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Bjuta napisał(a):Schronisko w Zabrzu, hotelik pod Wieliczką. :) Ale do DZ tylko 140 znaków... i to ze spacjami!!! :shake: Nie wiedzialam. To musicie Ciotki wszystko w telegraficznym skrocie pisać. I fotka moze też być tylko jedna? A żadna lokalna gazeta nie umieszcza ogloszeń zwierząt ze schroniska bezplatnie? Quote
sharka Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Tyle zostało: [FONT=Calibri]Warka jest dorosłą średniej wielkości suczką. Niezwykłym, kontaktowym, zgodnym kundelkiem. Zachowuje czystość. Czeka na swój dom. xxxxxxxxx.[/FONT] Quote
barb Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 [quote name='sharka']Tyle zostało: [FONT=Calibri]Warka jest dorosłą średniej wielkości suczką. Niezwykłym, kontaktowym, zgodnym kundelkiem. Zachowuje czystość. Czeka na swój dom. xxxxxxxxx.[/FONT] To rzeczywiście niewiele...tekstu może być Quote
Sabina02 Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Widzielisce to? :placz: To jest jakas masakra!!! :angryy::angryy::angryy: http://www.photoblog.pl/marilynrosa/108551677/pies-i-petarda.html Quote
ania > Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 uzupełniam rozliczenie. doszły deklaracje za grudzień od agat21 i basiek8 :) DEKLARACJE STAŁE: 20 zł - asikowska (XI) 50 zł - Sabina02 (XI, XII) 6 zł - agat21 (XI, XII) 30 zł - Sara W. (FB) (XI) 50 zł - Pani Bożena P. (XI, XII | I) 20 zł - magdus84 (XI) 5 zł – barb (XI) 10 zł – Bjuta (XI) 20 zł - basiek8 (XI, XII) 50 zł - winter7 (XI) 10 zł - annika (XI) 10 zł - danavas (XI) 10 zł - Guliwer89 (XI) 10 zł - KasiaKia (XI) 20 zł - sharka (XI, XII | I) 33 zł - barbarela (XI) 10 zł – minia7 RAZEM: 364 zł MIESIĘCZNY KOSZT HOTELIKU: 350 zł WPŁATY POZA DEKLARACJAMI: + 130 zł - spadek po Gwiazdce + 15 zł - wpłata jednorazowa od barb + 200 zł - wpłata jednorazowa od Pani Bożeny P. na leki + 30 zł - wpłata jednorazowa od asikowskiej na leki + 14 zł - wpłata jednorazowa od agat21 WYDATKI: - 20 zł - pakiet ogłoszeń - 12 zł - ogłoszenie w Dzienniku Zachodnim - 350 zł - hotelik listopad 2011 (15.11.2011) NA KONCIE WARKI: 605 zł Quote
tymuś Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 [quote name='Sabina02']Widzielisce to? :placz: To jest jakas masakra!!! :angryy::angryy::angryy: http://www.photoblog.pl/marilynrosa/108551677/pies-i-petarda.html boże!!! ja już dużo widziałem ale tego nawet bym sobie wyobrazić nie umiał jak ja bym "poznał" tego co to zrobił to miałby ode mnie KSW!!!!!! Quote
Sabina02 Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 tymuś napisał(a):boże!!! ja już dużo widziałem ale tego nawet bym sobie wyobrazić nie umiał jak ja bym "poznał" tego co to zrobił to miałby ode mnie KSW!!!!!! Jeszcze ten psiak z tym chodzil przez 5 dni zanim ktos sie zlitowal i zawiozl go do uspienia... :angryy: Quote
tymuś Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 tak przypuszczałem że się błąkał bo wychudzony jest a rana sucha Quote
Bjuta Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 To ja tam nawet nie zaglądam. Dziewczyny bardzo przepraszają, ale przełożyły wizytę u weta na piątek. Coś im wypadło znienacka. Quote
Beatkaa Posted November 30, 2011 Author Posted November 30, 2011 Z tym tekstem do DZ to naprawdę zawsze trzeba sie tak ograniczyć w tekście,ale coś wysupłamy ;) [quote name='Sabina02']Widzielisce to? :placz: To jest jakas masakra!!! :angryy::angryy::angryy: http://www.photoblog.pl/marilynrosa/108551677/pies-i-petarda.html widziałam widziałam i byłam w szoku..po prostu juz nie ma na to słów.:angryy: Quote
Syla Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Kurcze, które to zdjęcie numer 55? Szukam i nie wiem.Potrzebuję na już, żeby wysłać.Ten dłuższy tekst bardzo fajny, wyślę go do naszemiasto, tam można wiecej zdjęć dać.Czy numer telefonu od Beatki? Chyba tak, jak poprzednio. Quote
sharka Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 zdjęcia: [FONT=Microsoft Sans Serif]https://picasaweb.google.com/1146509...091/Warka2572#[/FONT] ale to zdjęcie z 1 strony też fajne :) Quote
marra Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Witajcie, chciałabym Was zaprosić na mega bazarek papierniczy :) mnóstwo kartek, świątecznych i nie tylko, ksiązki, zakładki do książek a nawet sianko pod wigilijny obrus !!!! To wszystko dla podopiecznych z Szarej Przystani www.szara-przystan.pl http://www.dogomania.pl/threads/218656-Kartki-kalendarze-sianko-pod-wigilijny-obrus-książki-i-inne-dla-quot-Szarej-Przystani-quot-!!?p=18113722#post18113722 Quote
Syla Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 [quote name='sharka']zdjęcia: [FONT=Microsoft Sans Serif]https://picasaweb.google.com/1146509...091/Warka2572#[/FONT] ale to zdjęcie z 1 strony też fajne :) Dooopa ze mnie, nie zauważyłam linka :roll: Przeleciałam wątek i wysłałam 3 zdjęcia, żeby sobie wybrali :evil_lol: Niestety, ale nie będzie Warki jutro.Dostałam maila, że za późno dostali maila z Gliwic.Pani Urszula jest na L4 i zastępują ją osoby, które się nie znają na ogłoszeniach.Wiem, bo jak byłam ostatnio zapłacić za już dane, to czekałam pół godziny i potem rozmawiałam z inną osobą, przez telefon.Te, na miejscu, mają wybiórczy i ograniczony zakres umiejętności i tym się tłumaczyły.Przepraszam za zawód, mogłam wczoraj wysłać i byłoby ok. Quote
Beatkaa Posted December 1, 2011 Author Posted December 1, 2011 No trudno,a da się w następny piątek? ;) numer tel można dać mój. po ostatnim ogłoszeniu niestety nie było ani jednego telefonu :( Quote
Recommended Posts