sharka Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 To w takim razie może nie będę czekać do Nowego Roku i dam ogłoszenie w wyborczej na stronach katowickich na przyszły pt? - bez zdjęcia co prawda ale tekst trochę dłuższy niż 140 znaków. A dziewczyny w międzyczasie z małą do weta zajrzą :] Quote
barb Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Wyslalam dziś swoją piąteczkę na Wareczke. A Cioteczki, ktore zaglądaja do Warki zapraszam serdecznie na bazarek dla Viki - Zbrojeniowki. http://www.dogomania.pl/threads/218110-I-dla-psiaka-i-dla-kotka-i-dla-pańci-na-Viki-do-godz-20.00-do-1.12.-11 Dzis koniec a zostalo trochę niesprzedanych rzeczy - nadajacych sie na praktyczne Mikolajowe (gwiazdkowe) prezenty. Wiki to dziesiecioletnia suczka ze Schroniska we Wrocławiu. Obecnie przebywa w hoteliku, na ktory przeznaczony jest dochod z bazarku. Quote
ania > Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 doszła deklaracja za grudzień barb :) DEKLARACJE STAŁE: 20 zł - asikowska (XI) 50 zł - Sabina02 (XI, XII) 6 zł - agat21 (XI, XII) 30 zł - Sara W. (FB) (XI) 50 zł - Pani Bożena P. (XI, XII | I) 20 zł - magdus84 (XI) 5 zł – barb (XI, XII) 10 zł – Bjuta (XI) 20 zł - basiek8 (XI, XII) 50 zł - winter7 (XI) 10 zł - annika (XI) 10 zł - danavas (XI) 10 zł - Guliwer89 (XI) 10 zł - KasiaKia (XI) 20 zł - sharka (XI, XII | I) 33 zł - barbarela (XI) 10 zł – minia7 RAZEM: 364 zł MIESIĘCZNY KOSZT HOTELIKU: 350 zł WPŁATY POZA DEKLARACJAMI: + 130 zł - spadek po Gwiazdce + 15 zł - wpłata jednorazowa od barb + 200 zł - wpłata jednorazowa od Pani Bożeny P. na leki + 30 zł - wpłata jednorazowa od asikowskiej na leki + 14 zł - wpłata jednorazowa od agat21 WYDATKI: - 20 zł - pakiet ogłoszeń - 12 zł - ogłoszenie w Dzienniku Zachodnim - 350 zł - hotelik listopad 2011 (15.11.2011) NA KONCIE WARKI: 610 zł Quote
Beatkaa Posted December 1, 2011 Author Posted December 1, 2011 Barb,bazarek chcialam podrzucić ,ale juz nie zdązyłam :mad: sharka napisał(a):To w takim razie może nie będę czekać do Nowego Roku i dam ogłoszenie w wyborczej na stronach katowickich na przyszły pt? - bez zdjęcia co prawda ale tekst trochę dłuższy niż 140 znaków. A dziewczyny w międzyczasie z małą do weta zajrzą :] jak masz taką możliwość to pewnie,że można ją dać :) Quote
barb Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Beatkaa napisał(a):Barb,bazarek chcialam podrzucić ,ale juz nie zdązyłam :mad: Szkoda :shake: bo u Viki kryzys :-( Quote
Beatkaa Posted December 2, 2011 Author Posted December 2, 2011 [quote name='barb']Szkoda :shake: bo u Viki kryzys :-([/QUOTE] oh... :(:( Quote
Syla Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Warka jest na naszemiasto Gliwice.Poprosiłam znajomą, żeby dała więcej zdjęć, bo jak ktoś się nie zakocha, w tym, to zakocha się, w drugim profilu.To taki mój żarcik. http://gliwice.naszemiasto.pl/artykul/galeria/1185715,krotko-suczka-warka-szuka-nowego-dobre-domu,id,t.html#9a367956969d52fa,1,3,6 Powodzenia Wareczko. Quote
KasiaKia Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Przelałam dla Warki 30 zł. 20 zł to moja deklaracja za grudzień i styczeń, natomiast te dodatkowe 10 zł to już prezencik świąteczny. Buziaki Wareczko :kiss_2: Quote
barb Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 [quote name='Syla']Poprosiłam znajomą, żeby dała więcej zdjęć, bo jak ktoś się nie zakocha, w tym, to zakocha się, w drugim profilu. Tu wygląda wspaniale. Quote
Bjuta Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Wareczka bardzo dzielnie zniosła pobieranie krwi, wyniki jutro. Quote
Sabina02 Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 [quote name='Bjuta']Wareczka bardzo dzielnie zniosła pobieranie krwi, wyniki jutro.[/QUOTE] Oj, to trzymamy kciuki zeby wszystko bylo dobrze. Quote
Bjuta Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Dobrze, że trzymałaś - bo się bardzo przydało! Warka jest zdrowa jak koń! Leukocyty ma w górnej granicy normy (u samego szczytu) no ale jednak w normie! Pewnie się trochę przeziębiła podczas słynnej ucieczki. W każdym razie, można jej robić to prześwietlenie. Termin jeszcze nie jest znany. Badanie kosztowało 76 zl. Quote
Beatkaa Posted December 3, 2011 Author Posted December 3, 2011 Najważniejsze,że wyniki OK ;) Cieszę się bardzo :):):) Quote
Sabina02 Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 [quote name='Bjuta']Dobrze, że trzymałaś - bo się bardzo przydało! Warka jest zdrowa jak koń! Leukocyty ma w górnej granicy normy (u samego szczytu) no ale jednak w normie! Pewnie się trochę przeziębiła podczas słynnej ucieczki. W każdym razie, można jej robić to prześwietlenie. Termin jeszcze nie jest znany. Badanie kosztowało 76 zl.[/QUOTE] Ale sie ciesze, ze Wareczka zdrowa!!! :multi: Dobrze, ze trzymalam te kciuki, bo inaczej to nie wiem co by bylo... :megagrin: Czy sa jeszcze ekstra fundusze na pokrycie tych kosztow? Quote
Beatkaa Posted December 3, 2011 Author Posted December 3, 2011 [quote name='Syla']Warka jest na naszemiasto Gliwice.Poprosiłam znajomą, żeby dała więcej zdjęć, bo jak ktoś się nie zakocha, w tym, to zakocha się, w drugim profilu.To taki mój żarcik. http://gliwice.naszemiasto.pl/artykul/galeria/1185715,krotko-suczka-warka-szuka-nowego-dobre-domu,id,t.html#9a367956969d52fa,1,3,6 Powodzenia Wareczko. zauważylam,ze na naszemiasto Gliwice jest jeszcze Zibi,na szczęście kochana znalazła juz dom ;) [quote name='Sabina02']Ale sie ciesze, ze Wareczka zdrowa!!! :multi: Dobrze, ze trzymalam te kciuki, bo inaczej to nie wiem co by bylo... :megagrin: Czy sa jeszcze ekstra fundusze na pokrycie tych kosztow? Mysle,ze mamy jakies jednorazowe jak tak patrzę po ostatnim rozliczeniu :):) Quote
ania > Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 cieszę się, że wszystko ok :) pieniążki są, oczywiście. ale może prześlę całą kwotę po zrobieniu prześwietlenia? Quote
Beatkaa Posted December 3, 2011 Author Posted December 3, 2011 ania >;18132207 napisał(a):cieszę się, że wszystko ok :) pieniążki są, oczywiście. ale może prześlę całą kwotę po zrobieniu prześwietlenia? Aniu spróbuj jeszcze raz podesłać PW z prośbą o post rozliczeniowy ;) Może do Czarodziejki? :) Quote
annika Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 chciałabym wpłacić moją deklaracje na grudzień - może mi ktoś podesłać jeszcze raz konto? bo gdzieś mi wcięło:niewiem: Quote
ania > Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 [quote name='Beatkaa']Aniu spróbuj jeszcze raz podesłać PW z prośbą o post rozliczeniowy ;) Może do Czarodziejki? :)[/QUOTE] właśnie do Czarodziejki pisałam i nawet mi odpisała, ale teraz cisza. muszę się przypomnieć ;) [quote name='annika']chciałabym wpłacić moją deklaracje na grudzień - może mi ktoś podesłać jeszcze raz konto? bo gdzieś mi wcięło:niewiem:[/QUOTE] jasne, zaraz Ci wyślę :) Quote
Bjuta Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 ania >;18132207 napisał(a):cieszę się, że wszystko ok :) pieniążki są, oczywiście. ale może prześlę całą kwotę po zrobieniu prześwietlenia? Nie wiem. Może zapytaj dziewczyn? To jest tel Agnieszki 661-914-208 bo Małgosi gdzieś zgubiłam. Quote
sharka Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Mam wykupiony pakiet ogłoszeń - przyda się Warce? Jeśli tak to komu dać namiar na osobę robiącą ogłoszenia? Quote
barb Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 [quote name='sharka']Mam wykupiony pakiet ogłoszeń - przyda się Warce? Jeśli tak to komu dać namiar na osobę robiącą ogłoszenia?[/QUOTE] Ogłoszeń nigdy za dużo. :lol: Quote
Beatkaa Posted December 4, 2011 Author Posted December 4, 2011 [quote name='sharka']Mam wykupiony pakiet ogłoszeń - przyda się Warce? Jeśli tak to komu dać namiar na osobę robiącą ogłoszenia?[/QUOTE] Może na panie z hoteliku? Tak,by chyba było najlepiej... Quote
ania > Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 doszły deklaracje od annika, Bjuta, barbarela, asikowska, Sara W. i od KasiaKia za 3 m-ce. dziękujemy :) na konto hoteliku poszło 76 zł za badania krwi. DEKLARACJE STAŁE: 20 zł - asikowska (XI, XII) 50 zł - Sabina02 (XI, XII) 6 zł - agat21 (XI, XII) 30 zł - Sara W. (FB) (XI, XII) 50 zł - Pani Bożena P. (XI, XII | I) 20 zł - magdus84 (XI) 5 zł – barb (XI, XII) 10 zł – Bjuta (XI, XII) 20 zł - basiek8 (XI, XII) 50 zł - winter7 (XI) 10 zł - annika (XI, XII) 10 zł - danavas (XI) 10 zł - Guliwer89 (XI) 10 zł - KasiaKia (XI, XII | I, II) 20 zł - sharka (XI, XII | I) 33 zł - barbarela (XI, XII) 10 zł – minia7 RAZEM: 364 zł MIESIĘCZNY KOSZT HOTELIKU: 350 zł WPŁATY POZA DEKLARACJAMI: + 130 zł - spadek po Gwiazdce + 15 zł - wpłata jednorazowa od barb + 200 zł - wpłata jednorazowa od Pani Bożeny P. na leki + 30 zł - wpłata jednorazowa od asikowskiej na leki + 14 zł - wpłata jednorazowa od agat21 + 17 zł - wpłata jednorazowa od barbarela WYDATKI: - 20 zł - pakiet ogłoszeń - 12 zł - ogłoszenie w Dzienniku Zachodnim - 350 zł - hotelik listopad 2011 (15.11.2011) - 76 zł - badania krwi NA KONCIE WARKI: 684 zł Quote
Recommended Posts