Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To w takim razie może nie będę czekać do Nowego Roku i dam ogłoszenie w wyborczej na stronach katowickich na przyszły pt? - bez zdjęcia co prawda ale tekst trochę dłuższy niż 140 znaków. A dziewczyny w międzyczasie z małą do weta zajrzą :]

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Wyslalam dziś swoją piąteczkę na Wareczke.

A Cioteczki, ktore zaglądaja do Warki zapraszam serdecznie na bazarek dla Viki - Zbrojeniowki. http://www.dogomania.pl/threads/218110-I-dla-psiaka-i-dla-kotka-i-dla-pańci-na-Viki-do-godz-20.00-do-1.12.-11

Dzis koniec a zostalo trochę niesprzedanych rzeczy - nadajacych sie na praktyczne Mikolajowe (gwiazdkowe) prezenty.

Wiki to dziesiecioletnia suczka ze Schroniska we Wrocławiu. Obecnie przebywa w hoteliku, na ktory przeznaczony jest dochod z bazarku.

Posted

doszła deklaracja za grudzień barb :)

DEKLARACJE STAŁE:

20 zł - asikowska (XI)
50 zł - Sabina02
(XI, XII)
6 zł - agat21 (XI, XII)
30 zł - Sara W. (FB) (XI)
50 zł - Pani Bożena P. (XI, XII | I)
20 zł - magdus84 (XI)

5 zł – barb (XI, XII)
10 zł – Bjuta (XI)
20 zł - basiek8 (XI, XII)
50 zł - winter7 (XI)
10 zł - annika (XI)
10 zł - danavas (XI)
10 zł - Guliwer89 (XI)
10 zł - KasiaKia (XI)
20 zł - sharka (XI, XII | I)
33 zł - barbarela (XI)

10 zł – minia7

RAZEM: 364 zł

MIESIĘCZNY KOSZT HOTELIKU: 350 zł

WPŁATY POZA DEKLARACJAMI:

+ 130 zł - spadek po Gwiazdce
+ 15 zł - wpłata jednorazowa od barb
+ 200 zł - wpłata jednorazowa od Pani Bożeny P. na leki
+ 30 zł - wpłata jednorazowa od asikowskiej na leki
+ 14 zł - wpłata jednorazowa od agat21

WYDATKI:

- 20 zł - pakiet ogłoszeń
- 12 zł - ogłoszenie w Dzienniku Zachodnim
- 350 zł - hotelik listopad 2011 (15.11.2011)

NA KONCIE WARKI: 610 zł

Posted

Barb,bazarek chcialam podrzucić ,ale juz nie zdązyłam :mad:

sharka napisał(a):
To w takim razie może nie będę czekać do Nowego Roku i dam ogłoszenie w wyborczej na stronach katowickich na przyszły pt? - bez zdjęcia co prawda ale tekst trochę dłuższy niż 140 znaków. A dziewczyny w międzyczasie z małą do weta zajrzą :]

jak masz taką możliwość to pewnie,że można ją dać :)

Posted

[quote name='Syla']Poprosiłam znajomą, żeby dała więcej zdjęć, bo jak ktoś się nie zakocha, w tym, to zakocha się, w drugim profilu.

Tu wygląda wspaniale.

Posted

Dobrze, że trzymałaś - bo się bardzo przydało! Warka jest zdrowa jak koń! Leukocyty ma w górnej granicy normy (u samego szczytu) no ale jednak w normie! Pewnie się trochę przeziębiła podczas słynnej ucieczki. W każdym razie, można jej robić to prześwietlenie. Termin jeszcze nie jest znany. Badanie kosztowało 76 zl.

Posted

[quote name='Bjuta']Dobrze, że trzymałaś - bo się bardzo przydało! Warka jest zdrowa jak koń! Leukocyty ma w górnej granicy normy (u samego szczytu) no ale jednak w normie! Pewnie się trochę przeziębiła podczas słynnej ucieczki. W każdym razie, można jej robić to prześwietlenie. Termin jeszcze nie jest znany. Badanie kosztowało 76 zl.[/QUOTE]

Ale sie ciesze, ze Wareczka zdrowa!!! :multi: Dobrze, ze trzymalam te kciuki, bo inaczej to nie wiem co by bylo... :megagrin:

Czy sa jeszcze ekstra fundusze na pokrycie tych kosztow?

Posted

[quote name='Syla']Warka jest na naszemiasto Gliwice.Poprosiłam znajomą, żeby dała więcej zdjęć, bo jak ktoś się nie zakocha, w tym, to zakocha się, w drugim profilu.To taki mój żarcik.
http://gliwice.naszemiasto.pl/artykul/galeria/1185715,krotko-suczka-warka-szuka-nowego-dobre-domu,id,t.html#9a367956969d52fa,1,3,6
Powodzenia Wareczko.

zauważylam,ze na naszemiasto Gliwice jest jeszcze Zibi,na szczęście kochana znalazła juz dom ;)

[quote name='Sabina02']Ale sie ciesze, ze Wareczka zdrowa!!! :multi: Dobrze, ze trzymalam te kciuki, bo inaczej to nie wiem co by bylo... :megagrin:

Czy sa jeszcze ekstra fundusze na pokrycie tych kosztow?

Mysle,ze mamy jakies jednorazowe jak tak patrzę po ostatnim rozliczeniu :):)

Posted

ania >;18132207 napisał(a):
cieszę się, że wszystko ok :)

pieniążki są, oczywiście. ale może prześlę całą kwotę po zrobieniu prześwietlenia?

Aniu spróbuj jeszcze raz podesłać PW z prośbą o post rozliczeniowy ;) Może do Czarodziejki? :)

Posted

[quote name='Beatkaa']Aniu spróbuj jeszcze raz podesłać PW z prośbą o post rozliczeniowy ;) Może do Czarodziejki? :)[/QUOTE]
właśnie do Czarodziejki pisałam i nawet mi odpisała, ale teraz cisza. muszę się przypomnieć ;)

[quote name='annika']chciałabym wpłacić moją deklaracje na grudzień - może mi ktoś podesłać jeszcze raz konto? bo gdzieś mi wcięło:niewiem:[/QUOTE]
jasne, zaraz Ci wyślę :)

Posted

ania >;18132207 napisał(a):
cieszę się, że wszystko ok :)

pieniążki są, oczywiście. ale może prześlę całą kwotę po zrobieniu prześwietlenia?

Nie wiem. Może zapytaj dziewczyn? To jest tel Agnieszki 661-914-208 bo Małgosi gdzieś zgubiłam.

Posted

[quote name='sharka']Mam wykupiony pakiet ogłoszeń - przyda się Warce? Jeśli tak to komu dać namiar na osobę robiącą ogłoszenia?[/QUOTE]

Ogłoszeń nigdy za dużo. :lol:

Posted

[quote name='sharka']Mam wykupiony pakiet ogłoszeń - przyda się Warce? Jeśli tak to komu dać namiar na osobę robiącą ogłoszenia?[/QUOTE]

Może na panie z hoteliku? Tak,by chyba było najlepiej...

Posted

doszły deklaracje od annika, Bjuta, barbarela, asikowska, Sara W. i od KasiaKia za 3 m-ce.
dziękujemy :)
na konto hoteliku poszło 76 zł za badania krwi.

DEKLARACJE STAŁE:

20 zł - asikowska (XI, XII)
50 zł - Sabina02
(XI, XII)
6 zł - agat21 (XI, XII)
30 zł - Sara W. (FB) (XI, XII)
50 zł - Pani Bożena P. (XI, XII | I)
20 zł - magdus84 (XI)

5 zł – barb (XI, XII)
10 zł – Bjuta (XI, XII)
20 zł - basiek8 (XI, XII)
50 zł - winter7 (XI)
10 zł - annika (XI, XII)
10 zł - danavas (XI)
10 zł - Guliwer89 (XI)
10 zł - KasiaKia (XI, XII | I, II)
20 zł - sharka (XI, XII | I)
33 zł - barbarela (XI, XII)

10 zł – minia7

RAZEM: 364 zł

MIESIĘCZNY KOSZT HOTELIKU: 350 zł

WPŁATY POZA DEKLARACJAMI:

+ 130 zł - spadek po Gwiazdce
+ 15 zł - wpłata jednorazowa od barb
+ 200 zł - wpłata jednorazowa od Pani Bożeny P. na leki
+ 30 zł - wpłata jednorazowa od asikowskiej na leki
+ 14 zł - wpłata jednorazowa od agat21
+ 17 zł - wpłata jednorazowa od barbarela

WYDATKI:

- 20 zł - pakiet ogłoszeń
- 12 zł - ogłoszenie w Dzienniku Zachodnim
- 350 zł - hotelik listopad 2011 (15.11.2011)
- 76 zł - badania krwi

NA KONCIE WARKI: 684 zł