Beatkaa Posted November 7, 2011 Author Posted November 7, 2011 KasiaKia napisał(a):Pieniądze już można wpłacać czy dopiero zbierane są deklaracje? Dopiero zbieramy deklaracje ;) Brakuje jeszcze 53zł..jak będzie konto to wyślę PW ;) Quote
KasiaKia Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 A nie można już psinki zabrać do hotelu? Deklaracji jest sporo, te 5 dyszek można nawet z jednorazowych wpłat uzbierać co miesiąc. Nie doczytałam wątku, więc jeśli nie można to przepraszam, tak tylko rzucam propozycję, bo bidusia tak długo już czeka, że szkoda każdego dnia. Quote
Beatkaa Posted November 7, 2011 Author Posted November 7, 2011 KasiaKia napisał(a):A nie można już psinki zabrać do hotelu? Deklaracji jest sporo, te 5 dyszek można nawet z jednorazowych wpłat uzbierać co miesiąc. Nie doczytałam wątku, więc jeśli nie można to przepraszam, tak tylko rzucam propozycję, bo bidusia tak długo już czeka, że szkoda każdego dnia. Kochana już Ci wyjaśniam,wiele psiaków ze schroniska w Zabrzu(takie co siedziały w schronie po 10 lat zostało powyciąganych mimo brakujących deklaracji.U jednego 30zł,u jednej 60zł itd.Teraz co miesiąc nie brakuje "nam" 50zł tylko są to kwoty rzędu 200-300zł,coś tam jednorazowymi się podciągnie i bazarkiem,ale wiesz jak jest,nie możemy liczyć,że zawsze jakoś się uda.Bo później schronisko mogłoby mieć nieprzyjemności.Jak tylko będzie całość bidulka jedzie do hoteliku.Najchętniej chciałabym żeby to było już,ale niestety tak się nie da... :(:(:( Quote
KasiaKia Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Rozumiem... racja, z deklaracjami też jest różnie, niektórzy zapominają po 2-3 miesiącach, inni mają opóźnienia. Kurczę, jeszcze 5 osób, które miesięcznie wygospodarują dyszkę i psinka wyjdzie ze schronu. Quote
Beatkaa Posted November 7, 2011 Author Posted November 7, 2011 KasiaKia napisał(a):Rozumiem... racja, z deklaracjami też jest różnie, niektórzy zapominają po 2-3 miesiącach, inni mają opóźnienia. Kurczę, jeszcze 5 osób, które miesięcznie wygospodarują dyszkę i psinka wyjdzie ze schronu. Dokładnie...mam taką sytuację,że jedna z deklarujących po 50zł przestała płacić drugi miesiąc :( i co teraz..jak brakuje już 100zł.. :( ehh..stąd ta precyzyjność i szukanie całości stałych deklaracji.Wierzę w to,że się uda! Quote
sharka Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 deklaruję 20 zł na Warkę i wielki całus w nochal :) prosze o przekazanie go niuni w czasie najbliższych odwiedzin ;) Quote
Marycha35 Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Ale jesteście wspaniali, to o ile się nie mylę brakuje już tylko 33zł!!!!:) I sunia będzie wolna:) Quote
Sabina02 Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Marycha35, wielkie dzieki za pomoc w reklamowaniu Wareczki! :lol: KasiaKia i sharka, slicznie dziekujemy za Wasze deklaracje, to dla Warki nastepny krok do wyjscia ze schroniska!:calus: Quote
Beatkaa Posted November 8, 2011 Author Posted November 8, 2011 sharka napisał(a):deklaruję 20 zł na Warkę i wielki całus w nochal :) prosze o przekazanie go niuni w czasie najbliższych odwiedzin ;) Wielkie dzięki,zapisuję :loveu::multi: Sabina02 napisał(a):Marycha35, wielkie dzieki za pomoc w reklamowaniu Wareczki! :lol: KasiaKia i sharka, slicznie dziekujemy za Wasze deklaracje, to dla Warki nastepny krok do wyjscia ze schroniska!:calus: Dziewczyny Wy wszystkie jesteście przecudowne !:loveu::Rose::Rose: Quote
barbarela Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 składam deklaracje na te brakujące 33 zł niech Warka już idzie do hoteliku Quote
Sabina02 Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 barbarela napisał(a):składam deklaracje na te brakujące 33 zł niech Warka już idzie do hoteliku No to umarłam... :mdleje: Dzieki, dzieki barbarela!!!! :calus: Cioteczki, mamy całooooość!!!!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Beatkaa, no to łap za telefon do hotelkowych cioteczek. :cool3: Jeszcze raz z całego serca dziekuje wszystkim deklarowiczom. To dzieki Wam Warka dostanie szanse na nowe, lepsze życie!!! :Rose: Quote
róża35 Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Wspaniała wiadomość;Waruniu szykuj się na lepszy los:multi: Quote
Beatkaa Posted November 8, 2011 Author Posted November 8, 2011 barbarela napisał(a):składam deklaracje na te brakujące 33 zł niech Warka już idzie do hoteliku o matko!!! :-o:loveu: dzięki :loveu::multi: Sabina02 napisał(a):No to umarłam... :mdleje: Dzieki, dzieki barbarela!!!! :calus: Cioteczki, mamy całooooość!!!!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Beatka, no to łap za telefon do hotelkowych cioteczek. :cool3: Jeszcze raz z całego serca dziekuje wszystkim deklarowiczom. To dzieki Wam Warka dostanie szanse na nowe, lepsze życie!!! :Rose: Ależ się cieszę :sweetCyb::sweetCyb: Ja nie mam kontaktu z hotelikiem,ale Bjutka wtedy dzwoniła to dam jej znać ;) Jeszcze wcześniej rozmawiałam z ania >,znam ją osobiście i poprosiłam żeby została skarbnikiem ze wzgledu na to,że ja mam juz psy na koncie i nie daję rady :shake: Więc jeśli nie macie nic przeciwko to ania > byłaby skarbnikiem Warki ;) Quote
Bjuta Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Hotelik czeka na Wareczkę. Ponoć w piątek ma jechać do Przebieczan Monika z Katowic. Próbowałam się do niej dodzwonić. Nie wiem czy jedzie autobusem, czy autem no i czy byłaby skłonna zabrać naszą panną, ale warto zapytać :) Agnieszka z Przebieczan w następny weekend będzie w Moikołowie, więc też by jej można podrzucić Wareczkę. Z Zabrza do Mikołowa, to w miarę blisko jest. Quote
Bjuta Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Kochani - Monika z Katowic weźmie nam Warkę, tylko trzeba ją dostarczyć w piątek o 10 rano pod kino Kosmos (Centrum Sztuki Filmowej). Wolałabym mojego TZ ta w to nie wrabiać, bo jest mocno zajęty. Quote
danavas Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 super:) prosze dane do wpłaty stałej na pw:) Quote
barb Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Mam nadzieję, że to dobry hotelik i że wszystkie osoby, ktore zadeklarowaly wplaty zrobiły to odpowiedzialnie i bedą sie z nich regularnie wywiazywać. To bardzo wazne. Wiem, że moja deklaracja jest raczej symboliczna ale uważam, że lepiej nie deklarować kwot na wyrost, ponad swoje możliwości aby potem nie rezygnować. A niestety zdarza się, ze ludzie tak robią. Quote
Monika z Katowic Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Bjuta napisał(a):Kochani - Monika z Katowic weźmie nam Warkę, tylko trzeba ją dostarczyć w piątek o 10 rano pod kino Kosmos (Centrum Sztuki Filmowej). Wolałabym mojego TZ ta w to nie wrabiać, bo jest mocno zajęty. Bjutko kochana! Dokładnie to jest tak, że miła Hebanowa weźmie Warkę swoim samochodem.:) Oczywiście ja także jadę do Przebieczan (do Bakusia i Lukasa). Chętnie zawieziemy Warkę za darmo, ale serdecznie prosimy o dowiezienie psinki do Katowic w piątek na 10.00 pod Centrum Sztuki Filmowej. Quote
Beatkaa Posted November 8, 2011 Author Posted November 8, 2011 Super,bardzo się cieszę!:multi: danavas,jak Ania sie pojawi to roześle wszystkim konto :) Gdzie jest to Centrum Sztuki Filmowej? Ja Katowic poza dworcem prawie w ogóle nie znam :shake: Quote
Beatkaa Posted November 8, 2011 Author Posted November 8, 2011 Kochane zapytam kogo mogę..trzymajcie kciuki by się udało! Quote
Beatkaa Posted November 8, 2011 Author Posted November 8, 2011 Napisałam do kochanej _Lary i zgodziła się pojechać !!! W takim razie w piątek razem z Olą wyruszamy z Zabrza z Warką ;) Quote
basiek8 Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 bardzo się cieszę, mam nadzieję Warce sie poszczęści Quote
Sabina02 Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 barb napisał(a):Mam nadzieję, że to dobry hotelik i że wszystkie osoby, ktore zadeklarowaly wplaty zrobiły to odpowiedzialnie i bedą sie z nich regularnie wywiazywać. To bardzo wazne. Wiem, że moja deklaracja jest raczej symboliczna ale uważam, że lepiej nie deklarować kwot na wyrost, ponad swoje możliwości aby potem nie rezygnować. A niestety zdarza się, ze ludzie tak robią. I to jest badzo madre myslenie. Jesli wszyscy tak by mysleli, to nie bylo by tyle psiakow pozostawionych na tak zwanym finansowym lodzie. Lepiej miec troche mniejsza a pewna deklaracje, niz ogromna, ktora zaraz zniknie, a tak czesto niestety bywa. :shake: Beatkaa napisał(a):Napisałam do kochanej _Lary i zgodziła się pojechać !!! W takim razie w piątek razem z Olą wyruszamy z Zabrza z Warką ;) Trzymamy kciukasy mocno!!! :kciuki: Quote
Szarotka Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Widze, ze u Warki kwiat dogo sie zebral :):) Quote
Recommended Posts