barb Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 [quote name='barb']Nawet takie malusieńkie ... Liczy sie każda zlotówka... A mod erator jeszcze nie zmienił tytulu watku :shake: Quote
Beatkaa Posted November 5, 2011 Author Posted November 5, 2011 barb napisał(a):A mod erator jeszcze nie zmienił tytulu watku :shake: czekamy.... Quote
Mysia_ Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 a do którego moda pisałyście o zmianę tytułu? Quote
barb Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Mysia_ napisał(a):a do którego moda pisałyście o zmianę tytułu? Beatka pisała. Nie wiem do ktorego. Quote
Beatkaa Posted November 6, 2011 Author Posted November 6, 2011 Mysia_ napisał(a):a do którego moda pisałyście o zmianę tytułu? do Czarodziejki.Zawsze wszystko expresowo,więc pewnie jakiś wypadek losowy i niebawem będzie zmieniony;) Quote
Beatkaa Posted November 6, 2011 Author Posted November 6, 2011 hop hop...kto jeszcze dorzuci grosik? Quote
Sabina02 Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 No, ja nie wierze, ze nie mozemy uzbierac tych ostatnich 83 zl... :shake: Prosilam o pomoc dla Warki na 22 innych watkach, uzyskalismy z tego kilka deklaracji. Za chwile ide na zakupy, jak wroce to bede dalej żebrac na watkach. Quote
danavas Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 obiecałam sobie że już żadnej stałej..... ale...dyszkę dla Wareczki dam:) a co się będę szczypać:) Quote
Beatkaa Posted November 6, 2011 Author Posted November 6, 2011 danavas napisał(a):obiecałam sobie że już żadnej stałej..... ale...dyszkę dla Wareczki dam:) a co się będę szczypać:) dziękuję ślicznie w imieniu Wareczki :loveu: :multi: Quote
Beatkaa Posted November 6, 2011 Author Posted November 6, 2011 Dwie fotki ania > z ostatniego spaceru. Quote
Guliwer89 Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 No dobra dziś jestem szczęśliwy bo nasza Kamka już bryka ;) Dam 10 zlotych stałej tylko proszę mi przypominać w okolicach 10 ;) i poproszę numer konta na pw ;) I jeszcze zaproszę was na wątek Kamki z mojego banerka ;) :) Quote
Beatkaa Posted November 6, 2011 Author Posted November 6, 2011 Guliwer89 napisał(a):No dobra dziś jestem szczęśliwy bo nasza Kamka już bryka ;) Dam 10 zlotych stałej tylko proszę mi przypominać w okolicach 10 ;) i poproszę numer konta na pw ;) I jeszcze zaproszę was na wątek Kamki z mojego banerka ;) :) pięknie dziękujemy :loveu::multi: Quote
Sabina02 Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 danavas napisał(a):obiecałam sobie że już żadnej stałej..... ale...dyszkę dla Wareczki dam:) a co się będę szczypać:) Guliwer89 napisał(a):No dobra dziś jestem szczęśliwy bo nasza Kamka już bryka ;) Dam 10 zlotych stałej tylko proszę mi przypominać w okolicach 10 ;) i poproszę numer konta na pw ;) I jeszcze zaproszę was na wątek Kamki z mojego banerka ;) :) Dziekujemy Wam z calego serca!!! :calus: Quote
Sabina02 Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Bylam na nastepnych 10 watkach prosic o pomoc i juz dwie wspaniale osoby przyszly z pomoca. :loveu: Moze jeszcze ktos tu zagladnie i wesprze Wareczke. Jak nie, to bede dalej żebrac po watkach... az w koncu dostane bana. :nerwy: Jeszcze zostalo 63 zl do uzbierania... Prosimy wszystkich o pomoc dla Warki... :modla: Quote
Panca Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 zapisuje watek choc chwilowo nie wespre finansowo...licze ze sie uda... kurcze...taka bidulina :-( Quote
Beatkaa Posted November 7, 2011 Author Posted November 7, 2011 Panca napisał(a):zapisuje watek choc chwilowo nie wespre finansowo...licze ze sie uda... kurcze...taka bidulina :-( cieszymy się,że jesteś!!! :) Quote
Sabina02 Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Panca napisał(a):zapisuje watek choc chwilowo nie wespre finansowo...licze ze sie uda... kurcze...taka bidulina :-( Dzieki, ze do Wareczki zawitalas! :lol: Quote
Marycha35 Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Warkę hooopkuję:) Rozesłałam jej wątek do znajomych, mam nadzieję, że groszem wspomogą;) Quote
KasiaKia Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Deklaruję 10 zł. Więcej nie dam rady, przepraszam. Każdy dzień w schronisku to tragedia, a 9 lat? Niestety takich psów jest więcej... okropnie smutne. Quote
Beatkaa Posted November 7, 2011 Author Posted November 7, 2011 KasiaKia napisał(a):Deklaruję 10 zł. Więcej nie dam rady, przepraszam. Każdy dzień w schronisku to tragedia, a 9 lat? Niestety takich psów jest więcej... okropnie smutne. 10zł to dla Wareczki bardzo dużo! Ślicznie dziękujemy :loveu::multi: Quote
KasiaKia Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Pieniądze już można wpłacać czy dopiero zbierane są deklaracje? Quote
Recommended Posts