Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='barb']Nawet takie malusieńkie ...

Liczy sie każda zlotówka...

A mod erator jeszcze nie zmienił tytulu watku :shake:

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Mysia_ napisał(a):
a do którego moda pisałyście o zmianę tytułu?

do Czarodziejki.Zawsze wszystko expresowo,więc pewnie jakiś wypadek losowy i niebawem będzie zmieniony;)

Posted

No, ja nie wierze, ze nie mozemy uzbierac tych ostatnich 83 zl... :shake: Prosilam o pomoc dla Warki na 22 innych watkach, uzyskalismy z tego kilka deklaracji. Za chwile ide na zakupy, jak wroce to bede dalej żebrac na watkach.

Posted

danavas napisał(a):
obiecałam sobie że już żadnej stałej..... ale...dyszkę dla Wareczki dam:) a co się będę szczypać:)

dziękuję ślicznie w imieniu Wareczki :loveu: :multi:

Posted

No dobra dziś jestem szczęśliwy bo nasza Kamka już bryka ;) Dam 10 zlotych stałej tylko proszę mi przypominać w okolicach 10 ;) i poproszę numer konta na pw ;)
I jeszcze zaproszę was na wątek Kamki z mojego banerka ;) :)

Posted

Guliwer89 napisał(a):
No dobra dziś jestem szczęśliwy bo nasza Kamka już bryka ;) Dam 10 zlotych stałej tylko proszę mi przypominać w okolicach 10 ;) i poproszę numer konta na pw ;)

pięknie dziękujemy :loveu::multi:

Posted

danavas napisał(a):
obiecałam sobie że już żadnej stałej..... ale...dyszkę dla Wareczki dam:) a co się będę szczypać:)

Guliwer89 napisał(a):

Dziekujemy Wam z calego serca!!! :calus:

Posted

Bylam na nastepnych 10 watkach prosic o pomoc i juz dwie wspaniale osoby przyszly z pomoca. :loveu: Moze jeszcze ktos tu zagladnie i wesprze Wareczke. Jak nie, to bede dalej żebrac po watkach... az w koncu dostane bana. :nerwy:

Jeszcze zostalo 63 zl do uzbierania... Prosimy wszystkich o pomoc dla Warki... :modla:

Posted

KasiaKia napisał(a):
Deklaruję 10 zł. Więcej nie dam rady, przepraszam. Każdy dzień w schronisku to tragedia, a 9 lat? Niestety takich psów jest więcej... okropnie smutne.

10zł to dla Wareczki bardzo dużo! Ślicznie dziękujemy :loveu::multi: