Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Beatkaa napisał(a):
witamy na wątku i cieszymy się,że jesteście z nami :loveu:

Jutro postaram sie zapoznać dokladniej z wątkiem Warki. ;) Widzę, ze dawno zostal zalożony i ma trochę stron.
I ciągle duzo kasy brakuje. :shake:

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Nie mogłam przejść obojętnie wobec apelu Sabiny na wątku Oczki..:-(
Jak wiele istnień czeka na swego ludzia od lat??? Warka jest ogłoszona na dogo od 2006, ona czeka już tak długo? Nie spotkałam jeszcze na dogo psa z tak długim stażem oczekiwania na deklaracje:( :placz: Jej spojrzenie jest przygnębiające.. Jestem jak większość z Was po uszy w deklaracjach i wirtualnych adopcjach, przykro mi ale nie dam rady więcej jak 20 zł miesięcznie:(

Ps. Na marginesie Warka-to moje rodzinne miasto:)

Posted

Dzisiaj po raz pierwszy weszłam z banerka na wątek suni.Bardzo mnie to dziwi,że wątek został założony przez Beatkaa 5 i pół roku temu,myślę że deklaracje można było zebrać trochę wcześniej,było dużo czasu,a teraz Warcia jest dużo starsza.No i nawet na stawy nie można jej było czegoś podawać wcześniej,bo przecież słabo chodzi,diewczynka została trochę zaniedbana.Ile ona ma teraz lat,bo na 1 stronie jest napisane,że trafiła do schronu 9 lat temu ,a to był rok 2006,czyżby ona miała okolo 15 lat,zakładając że trafiła jako szczeniak.

Posted

Dziekuje wszystkim cioteczkom za przybycie na watek Warki!!! :lol:

Magdus84, baaaaardzo dziekujemy za Twoja pomoc!!! :calus:

Azalia, niestety pieskow takich jak Warka jest cala masa i nie mozna wszystkim naraz pomoc, niestety. Juz wielu zabrzanskich weteranow zostalo wyciagnietych ze schronu, teraz przyszla kolej na Warke. Pierwszy post jest uaktalniany i nie sugerowalabym sie data jego zalozenia w stosunku do informacji, ktora jest w nim zawarta. Czasu nie cofniemy, wiec jesli mozesz (i chcesz) to prosze pomoz nam szukac dla Warki domu lub nastepnych deklaracji. Warka teraz potrzebuje od nas wlasnie takiej pomocy.

Posted

Sabina02 napisał(a):

Sabina, kiedy Ty sypiasz ??? :crazyeye::crazyeye::crazyeye:

A tak poważnie, to moze dodać w tytule wątku, że: "potrzebne nawet najmniejsze deklaracje, liczy sie każda zlotówka czy coś w tym stylu" ?
Moze da się uzbierać potrzebna kwote meoda malych kroczkow.
Ja na początek dorzuce 5 zl stalej (oprocz 15, 00 zł jednorazowej).

Posted

azalia napisał(a):
Dzisiaj po raz pierwszy weszłam z banerka na wątek suni.Bardzo mnie to dziwi,że wątek został założony przez Beatkaa 5 i pół roku temu,myślę że deklaracje można było zebrać trochę wcześniej,było dużo czasu,a teraz Warcia jest dużo starsza.No i nawet na stawy nie można jej było czegoś podawać wcześniej,bo przecież słabo chodzi,diewczynka została trochę zaniedbana.Ile ona ma teraz lat,bo na 1 stronie jest napisane,że trafiła do schronu 9 lat temu ,a to był rok 2006,czyżby ona miała okolo 15 lat,zakładając że trafiła jako szczeniak.

Ja wątek przejęłam bardzo niedawno..(tydzień temu,może pótłtora a może mniej).
Warka jest cudownym psiakiem,którego też poznałam "chwilkę"temu.Niestety jest na takim wybiegu praktycznie niedostępnym dla ludzi.Tzn.nikt ze zwiedzających schronisko nie widzi jej... no i jej współtowarzyszy też.Niestety nie da się zmienić położenia tego wybiegu,a co więcej nie można przenieść Warki gdzieindziej :( W schronisku jest ponad 300 psów,a miejsca jest na 120...:-( Przepełnienie jest totalne...I tak jak Sabinka pisze już wiele psiaków z naszego schronisko zostało powyciąganych do hotelików...Teraz przyszła kolej na Warkę.

magdus84 napisał(a):
Nie mogłam przejść obojętnie wobec apelu Sabiny na wątku Oczki..:-(
Jak wiele istnień czeka na swego ludzia od lat??? Warka jest ogłoszona na dogo od 2006, ona czeka już tak długo? Nie spotkałam jeszcze na dogo psa z tak długim stażem oczekiwania na deklaracje:( :placz: Jej spojrzenie jest przygnębiające.. Jestem jak większość z Was po uszy w deklaracjach i wirtualnych adopcjach, przykro mi ale nie dam rady więcej jak 20 zł miesięcznie:(

Ps. Na marginesie Warka-to moje rodzinne miasto:)

Kochana 20 zł to dla Warki baaardzo dużo! :multi: Pięknie dziękujemy :loveu:

barb napisał(a):

A tak poważnie, to moze dodać w tytule wątku, że: "potrzebne nawet najmniejsze deklaracje, liczy sie każda zlotówka czy coś w tym stylu" ?
Moze da się uzbierać potrzebna kwote meoda malych kroczkow.
Ja na początek dorzuce 5 zl stalej (oprocz 15, 00 zł jednorazowej).

Jasne,dzięki za sugestię,tak też zrobie. :) Dziękujemy za stałą deklarację,jesteśmy coraz bliżej celu :loveu::multi:

Sabina02 napisał(a):

Sabinko i to wszystko dzięki Tobie !! :Rose:

Posted

Beatkaa napisał(a):
Sabinko i to wszystko dzięki Tobie !! :Rose:

Sabina to wspaniała, wrazliwa osoba. Spotkalam sie z nią na wątkach psiakow ze Schroniska w Orzechowcach, którym od dluższego czasu bezinteresownie robi allegro.:iloveyou:

Posted

barb napisał(a):
Sabina to wspaniała, wrazliwa osoba. Spotkalam sie z nią na wątkach psiakow ze Schroniska w Orzechowcach, którym od dluższego czasu bezinteresownie robi allegro.:iloveyou:

Nie wątpię w to ! :)

Posted

barb napisał(a):
Jutro postaram sie zapoznać dokladniej z wątkiem Warki. ;) Widzę, ze dawno zostal zalożony i ma trochę stron.
I ciągle duzo kasy brakuje. :shake:

Przeczytałam....

Posted

Oj ciocie nie chwalcie mnie tak, bo w piórka obrosne! :oops: :evil_lol:

Barb, bardzo dziekujemy za Twoja deklaracje! :calus:

To juz mamy wiecej niz polowe uzbierane! I to w ciagu jednego tygodnia! :multi: Bede musiala dalej isc na żebry, juz tak duzo nie zostalo... tylko 170 zl, pestka! :evil_lol:

Posted

Sabina02 napisał(a):
Oj ciocie nie chwalcie mnie tak, bo w piórka obrosne! :oops: :evil_lol:

Barb, bardzo dziekujemy za Twoja deklaracje! :calus:

To juz mamy wiecej niz polowe uzbierane! I to w ciagu jednego tygodnia! :multi: Bede musiala dalej isc na żebry, juz tak duzo nie zostalo... tylko 170 zl, pestka! :evil_lol:

To jeszcze sporo do uzbierania. Dlatego sugerowałam, zeby wpisać w tytule wątku, ze liczy sie każda najmniejsza deklaracja.

A w potencjalnym dt sunia bedzie miala lepsze warunki niz w schronisku?

Posted

Beatkaa, Barb ma dobry pomysl! Warto bylo by w tytule napisac ze szukamy deklaracji.

Barb, no pewnie ze bedzie miala lepsze warunki. Myslimy o hoteliku, w ktorym jest Zabrzanski Dino. Zobacz jak ma super!

http://www.dogomania.pl/threads/145876-10-lat-w-schronisku!-Kajtuś-odszedł-po-2-latach-(-a-Dinuś-dalej-w-hoteliku.

No i mamy nastepne deklaracje dla Warki! :lol:

Agat21 i Bjuta przekazuja po 6 zl na Warke po Kajtusiu

• . Dziekujemy cioteczki!!! :loveu:

Tak wiec, Warka ma juz 187 zl!!! :multi: Jeszcze szukamy 163 zl.

• Posted

Kochane muszę napisać do moda...bo na pierwszej stronie jak widzicie tytuł już zmieniony..ale ogólnie to się nie wyświetla :( Eh... :shake:

Biegnę zapisać kolejne deklaracje,dzięki :loveu::multi:

Sabinko,mi wyszło,że brakuje 163zł...ale sprawdź jeszcze może coś przeoczyłam...

Posted

Beatkaa napisał(a):

Biegnę zapisać kolejne deklaracje,dzięki :loveu::multi: .

A moze byloby latwiej gdybym tę jednorazowa deklaracje rozbila i zwiększyla stałą. Na przyklad po siedem zl zamiast po pięć.
    Jak wolicie?

Posted

Beatkaa napisał(a):
    Kochane muszę napisać do moda...bo na pierwszej stronie jak widzicie tytuł już zmieniony..ale ogólnie to się nie wyświetla :( Eh... :shake:

Biegnę zapisać kolejne deklaracje,dzięki :loveu::multi:

Sabinko,mi wyszło,że brakuje 163zł...ale sprawdź jeszcze może coś przeoczyłam...

Tak, masz racje. Agat21 juz tu zadeklarowala wczesniej 5 zl, a potem napisala na watku Dina, ze na Warke daje po Kajtku 6 zl... W zwiazku z roznica w kwocie, nie skojazylam ze to ta sama deklaracja (tylko wieksza :evil_lol:).

barb napisał(a):
    A moze byloby latwiej gdybym tę jednorazowa deklaracje rozbila i zwiększyla stałą. Na przyklad po siedem zl zamiast po pięć.
    Jak wolicie?

Nie, lepiej jak bedzie ta jednorazowa kwota. W przypadku gdyby byly jakies ekstra wydatki na Warke, to dobrze miec jakies zaskórniaczki. :lol:

Posted

basiek8 napisał(a):
    Witam deklaruję stała kwotę po 20 zł m-cznie proszę o konto

Dziekujemy slicznie z calego serducha!!! :calus:

Jak juz bedzie pelny komplet deklaracji to cioteczki podadza nam dane do przelewu. :lol:

Ciocie, jeszcze tylko zostalo do zebrania 143 zl! Mamy juz 207 zl!!! :multi::multi::multi: