Mysia_ Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 [quote name='tymuś']he czyli taka indywidualistka?:crazyeye:może jej własny dom dobrze by jej zrobił - jakby go biedna miała:-(,tak jak sarikowi[/QUOTE] na pewno w domku było by lepiej :-( Quote
Bjuta Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 A kto na tym drugim wybiegu jest potencjalnie najgroźniejszy przy próbie wyprowadzenia wybiegu Warki? Quote
Beatkaa Posted October 10, 2011 Author Posted October 10, 2011 pokazuj się Wareczko..za długo w schronie kiblujesz za dlugo :( Quote
Mysia_ Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 [quote name='Bjuta']A kto na tym drugim wybiegu jest potencjalnie najgroźniejszy przy próbie wyprowadzenia wybiegu Warki?[/QUOTE] trudno mi w sumie powiedzieć, bo akurat Warka to suczka to akurat nie powinno być jakiegoś wielkiego problemu, no ale uważać trzeba zanim chłopaki kapną się, że to dziewczyna.... Quote
Beatkaa Posted October 14, 2011 Author Posted October 14, 2011 [quote name='Mysia_']trudno mi w sumie powiedzieć, bo akurat Warka to suczka to akurat nie powinno być jakiegoś wielkiego problemu, no ale uważać trzeba zanim chłopaki kapną się, że to dziewczyna....[/QUOTE] też fakt...no cóż... Quote
tymuś Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 nie chcę się wymądrzać ale tak sobie myślę że może byłoby dobrze przenieść ją w bardziej "chodliwe" tj widoczne miejsce:razz: Quote
Bjuta Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 [quote name='tymuś']nie chcę się wymądrzać ale tak sobie myślę że może byłoby dobrze przenieść ją w bardziej "chodliwe" tj widoczne miejsce:razz:[/QUOTE] Uświadomiłeś mi, że wszystkie psiaki z tylnego wybiegu muszą mieć sporo ogłoszeń - bo jak mają je ludzie zauważyć? (Z przeniesieniem to niestety jest niewykonalne - mamy znowu wysyp nowych psiaków). Z ogłoszeniami też nie jest tak łatwo - bo np. taki Kemi - całkiem młody - w sumie nie ma za dobrych zdjęć. Hm... Quote
Mysia_ Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 tymuś napisał(a):nie chcę się wymądrzać ale tak sobie myślę że może byłoby dobrze przenieść ją w bardziej "chodliwe" tj widoczne miejsce:razz: Warka jak była młodsza mieszkała w boksie, a potem jeszcze przez kilka dobrych lat na wybiegu z przodu... Tam z tyłu nie mieszka wcale jakoś długo... :-( Quote
tymuś Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 i nikt biedaczki nie wypatrzył a jest fajnym psiakiem, ładna jest Quote
Mysia_ Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 niektóre psiaki mają po prosto pecha... tak jak i ludzie - jedni maja całe życie szczęście, a drudzy ciągle pod górkę... Quote
Beatkaa Posted October 20, 2011 Author Posted October 20, 2011 Mysia_ napisał(a):niektóre psiaki mają po prosto pecha... tak jak i ludzie - jedni maja całe życie szczęście, a drudzy ciągle pod górkę... osobiście uważam to za niesprawiedliwość społeczną i tyle...:shake: Quote
Beatkaa Posted October 22, 2011 Author Posted October 22, 2011 Wreszcie udało się wyjść na spacerek z Wareczką i Tarzanem :multi: Niestety Kenii nie chciał iśc na spacer i nie wyciągnęliśmy go .... PS.Po tym jak Wiza została adoptowana,chciałabym chociaż spróbować ogarnąć wątek Warki,czy macie przeciwko gdybym poprosiła moda o zmiane prowadzącego wątku? Tym bardziej,że jak będą nowe zdjęcia to bym je przekleiła na pierwszą stronkę i może napisała jakiś nowszy tekst?:roll: PS 2: Pieniążki "w spadku" po psiaku,który poszedł do domku i był na moim koncie chciałyśmy z dziewczynami przekazać część na akcję ogłoszeniową dla Wizy,w przypadku kiedy została adoptowana chciałabym ewentualne fundusze przekazać na ogłoszenia dla Warki,wyróżnione allegro jakieś takie full wypasione ;) Quote
Beatkaa Posted October 22, 2011 Author Posted October 22, 2011 Warka otrzymała kwotę 132zł na akcję ogłoszeniową po Gwiazdeczce,która jest już DS.:multi: Quote
Mysia_ Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 super, ja jestem za :) Wątek potrzebuje trochę nowości i zmian... Quote
Beatkaa Posted October 22, 2011 Author Posted October 22, 2011 Mysia_ napisał(a):super, ja jestem za :) Wątek potrzebuje trochę nowości i zmian... ok,to napisałam do moda ;) Quote
Martika&Aischa Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 Melduję się na zaproszenie Beatki .....będę zaglądała do dziewczynki :) Quote
Beatkaa Posted October 22, 2011 Author Posted October 22, 2011 Martika@Aischa napisał(a):Melduję się na zaproszenie Beatki .....będę zaglądała do dziewczynki :) Dziękuję kochana za obecność :* Quote
ania > Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 super pomysł, jestem pewna że Wareczce też przyniesiesz szczęście! :) a macie może jakieś zdjęcia z dzisiaj? Quote
Beatkaa Posted October 23, 2011 Author Posted October 23, 2011 ania >;17860072 napisał(a):super pomysł, jestem pewna że Wareczce też przyniesiesz szczęście! :) a macie może jakieś zdjęcia z dzisiaj? Zdjęcia robiła Asia :) Z tego co wiem dziś ma jej wrzucić na schroniskową picassę ;) Quote
beta ata Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Moge tekst napisać do ogloszeń, jeśli chcecie i jeśli dowiem sie o suni dostatecznie dużo... ? Quote
Recommended Posts