Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='tymuś']he czyli taka indywidualistka?:crazyeye:może jej własny dom dobrze by jej zrobił - jakby go biedna miała:-(,tak jak sarikowi[/QUOTE]

na pewno w domku było by lepiej :-(

Posted

[quote name='Bjuta']A kto na tym drugim wybiegu jest potencjalnie najgroźniejszy przy próbie wyprowadzenia wybiegu Warki?[/QUOTE]

trudno mi w sumie powiedzieć, bo akurat Warka to suczka to akurat nie powinno być jakiegoś wielkiego problemu, no ale uważać trzeba zanim chłopaki kapną się, że to dziewczyna....

Posted

[quote name='Mysia_']trudno mi w sumie powiedzieć, bo akurat Warka to suczka to akurat nie powinno być jakiegoś wielkiego problemu, no ale uważać trzeba zanim chłopaki kapną się, że to dziewczyna....[/QUOTE]

też fakt...no cóż...

Posted

[quote name='tymuś']nie chcę się wymądrzać ale tak sobie myślę że może byłoby dobrze przenieść ją w bardziej "chodliwe" tj widoczne miejsce:razz:[/QUOTE]
Uświadomiłeś mi, że wszystkie psiaki z tylnego wybiegu muszą mieć sporo ogłoszeń - bo jak mają je ludzie zauważyć? (Z przeniesieniem to niestety jest niewykonalne - mamy znowu wysyp nowych psiaków). Z ogłoszeniami też nie jest tak łatwo - bo np. taki Kemi - całkiem młody - w sumie nie ma za dobrych zdjęć. Hm...

Posted

tymuś napisał(a):
nie chcę się wymądrzać ale tak sobie myślę że może byłoby dobrze przenieść ją w bardziej "chodliwe" tj widoczne miejsce:razz:

Warka jak była młodsza mieszkała w boksie, a potem jeszcze przez kilka dobrych lat na wybiegu z przodu... Tam z tyłu nie mieszka wcale jakoś długo... :-(

Posted

Mysia_ napisał(a):
niektóre psiaki mają po prosto pecha... tak jak i ludzie - jedni maja całe życie szczęście, a drudzy ciągle pod górkę...

osobiście uważam to za niesprawiedliwość społeczną i tyle...:shake:

Posted

Wreszcie udało się wyjść na spacerek z Wareczką i Tarzanem :multi: Niestety Kenii nie chciał iśc na spacer i nie wyciągnęliśmy go ....

PS.Po tym jak Wiza została adoptowana,chciałabym chociaż spróbować ogarnąć wątek Warki,czy macie przeciwko gdybym poprosiła moda o zmiane prowadzącego wątku? Tym bardziej,że jak będą nowe zdjęcia to bym je przekleiła na pierwszą stronkę i może napisała jakiś nowszy tekst?:roll:

PS 2: Pieniążki "w spadku" po psiaku,który poszedł do domku i był na moim koncie chciałyśmy z dziewczynami przekazać część na akcję ogłoszeniową dla Wizy,w przypadku kiedy została adoptowana chciałabym ewentualne fundusze przekazać na ogłoszenia dla Warki,wyróżnione allegro jakieś takie full wypasione ;)

Posted

ania >;17860072 napisał(a):
super pomysł, jestem pewna że Wareczce też przyniesiesz szczęście! :)
a macie może jakieś zdjęcia z dzisiaj?

Zdjęcia robiła Asia :) Z tego co wiem dziś ma jej wrzucić na schroniskową picassę ;)