Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Ooo allegro jest,super :loveu:

Tak dziewczyny,macie rację, Warka ma smutne spojrzenie...cholernie smutne :-(.
Aż strach pomyśleć ile czasu ona wcześniej nie wychodzila na spacerki w ogóle.:placz:

Posted

Dostałam wiadomość,że Pani Bożena P(która już niejednokrotnie pomaga psiakom z naszego schroniska) napisała,iż może oferować stałą deklarację w kwocie 50zł :loveu:

Dziękujemy :multi:

Posted

Przychodzę za nocnym apelem Sabiny02;) Chociaż tyle pomogę, że banerek łyknę:) Warka kochana sunica i smutasek taki! Dziewczynki nie czytałam wątku, ale wiem, że osoba o nicku chauwa poszukiwała ostatnio psiaków do hoteliku. Dziewczyna już ma u siebie psiaki z Dogo.

Posted

Naklejka napisał(a):
Ja też myślałam, że Warka jest duża, wchodzę na wybieg a tam takie maleństwo leży :)

To moze trzeba jakos widocznie to uwzglednic w Allegro? Mniejsze psiaki maja wieksze branie, a Ona rzeczywiscie na fotkach wyglada na sporą.:roll:

Beatkaa napisał(a):
Dostałam wiadomość,że Pani Bożena P(która już niejednokrotnie pomaga psiakom z naszego schroniska) napisała,iż może oferować stałą deklarację w kwocie 50zł :loveu:

Dziękujemy :multi:

Super! :multi: To juz mamy chyba 155 zl, tak? To jeszcze brakuje 195 zl... Wlasnie bylam na "żebrach" na innych wątkach. Zobaczymy co z tego wyniknie, chociaz widze ze wszedzie brak kasy... :shake:

Marycha35 napisał(a):
Przychodzę za nocnym apelem Sabiny02;) Chociaż tyle pomogę, że banerek łyknę:) Warka kochana sunica i smutasek taki! Dziewczynki nie czytałam wątku, ale wiem, że osoba o nicku chauwa poszukiwała ostatnio psiaków do hoteliku. Dziewczyna już ma u siebie psiaki z Dogo.

Dzieki ze jestes i wsparlas Warke banerkiem! :loveu: Hotelik juz mamy dla Warki, tylko pieniazkow brak. :-(

Posted

Jestem i zapisuje Wareczkę ;)Kasy brak niestety, ale jak suni potrzebne są ogłoszenia mogę wykupić jej bazarek z ogłoszeniami. Tylko tak mogę na razie pomóc
Do jakiego hotelu sunia pojedzie?

Posted

[quote name='Beatkaa']napisałam coś takiego...zamówię jej dziś pakiet 130 ogłoszeń - 20zł...

[FONT=Microsoft Sans Serif]"Historia Warki -suni o zdumiewiającej wierze w człowieka mimo tego co przeszła - jest krótka. 9 lat temu Warka trafiła do schroniska,z którego szybko została adoptowana.Każdy przecież chce szczeniaka,a starszego,schorowanego psiaka już nie.Warka trafiła do domu z wiarą,że będzie tam kochana,niestety niedługo po adopcji wróciła do schroniska spowrotem,nie tylko ze smutkiem i tęsknotą lecz z ranami...Człowiek okazał się okrutny.Od tamtej pory minęło kilka lat,Warka zrobiła się starsza,smutniejsza,jednak mimo to kiedy widzi człowieka garnie się do niego i prosi o chwilkę uwagi.Wareczka jest średniej wielkości,ślicznie chodzi na smyczy,trzyma się człowieka i patrzy swoimi oczkami chcąc wybłagać dla siebie domek.Czy jest tam człowiek,który podaruje Wareczce odrobinkę miłości na resztę życia?"

Jest zaszczepiona, odrobaczona i wysterylizowana.

Jeśli mieszkasz daleko od Zabrza – nie zniechęcaj się,
być może będziemy mogli pomóc w transporcie.

[SIZE=4]Kontakt w sprawie adopcji:

* z Gosią (pracownikiem schroniska)
e-mail: [email protected]
tel.: 692-581-343
lub:
* z wolontariuszką ( Beatą)
tel. 507-735-887
e-mail : [email protected][/FONT]

Beatkaaa a Ty już zamówiłaś ten pakiecik ogłoszeń? Czy mam zamawiać?

Posted

AgusiaP napisał(a):
Beatkaaa a Ty już zamówiłaś ten pakiecik ogłoszeń? Czy mam zamawiać?

Tak,pakiet 130 ogłoszeń zamówiony ;) ogłoszenia niedługo będą :) Więc póki co nie trzeba ;)

dziękuję wszystkim za przybycie:loveu:

Posted

Beatkaa napisał(a):
Marycha35 ,dziękujemy za obecność :loveu:

Bardzo mi miło:) Sunia kochana, trzeba jej pomóc szybciutko:) Podobno w przyszłym tygo zimno się zrobi porządnie...

Posted

barb napisał(a):
Jestem na zaproszenie sabiny02.
Zapisuję sobie wątek.
Na razie mogę zadeklarować jednorazowo 15 zł na sunieczkę. ;)

dziękujemy ślicznie :loveu: zapiszę :)

Posted

Marycha35 napisał(a):
Bardzo mi miło:) Sunia kochana, trzeba jej pomóc szybciutko:) Podobno w przyszłym tygo zimno się zrobi porządnie...

Eh...zimy dla psiaków w schroniskach to obóz przetrwania :(:(

Dogo07 napisał(a):
Przyszłam na wątek Warki, ona ma takie wejrzenie jak moja tymczasowiczka ...

Lumix napisał(a):
super mała powodzenia

witamy na wątku i cieszymy się,że jesteście z nami :loveu: