Naklejka Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Ja też myślałam, że Warka jest duża, wchodzę na wybieg a tam takie maleństwo leży :) Quote
Artemida Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Ona bardzo smutna jest ;( Mam nadzieję że jak będzie się do niej często wpadało to trochę się poprawi. ;) Ania jak coś ja w sobotę będę :) Quote
Beatkaa Posted October 30, 2011 Author Posted October 30, 2011 Ooo allegro jest,super :loveu: Tak dziewczyny,macie rację, Warka ma smutne spojrzenie...cholernie smutne :-(. Aż strach pomyśleć ile czasu ona wcześniej nie wychodzila na spacerki w ogóle.:placz: Quote
Beatkaa Posted October 30, 2011 Author Posted October 30, 2011 Dostałam z facebooka,że jedna cioteczka deklaruje miesięcznie 30zł na Warkę!:loveu: Dziękujemy!!! :multi: Quote
Beatkaa Posted October 30, 2011 Author Posted October 30, 2011 Martika@Aischa napisał(a):strasznie smutna dziewczynka :( po oczkach to widać...:( Quote
Beatkaa Posted October 30, 2011 Author Posted October 30, 2011 Dostałam wiadomość,że Pani Bożena P(która już niejednokrotnie pomaga psiakom z naszego schroniska) napisała,iż może oferować stałą deklarację w kwocie 50zł :loveu: Dziękujemy :multi: Quote
Marycha35 Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Przychodzę za nocnym apelem Sabiny02;) Chociaż tyle pomogę, że banerek łyknę:) Warka kochana sunica i smutasek taki! Dziewczynki nie czytałam wątku, ale wiem, że osoba o nicku chauwa poszukiwała ostatnio psiaków do hoteliku. Dziewczyna już ma u siebie psiaki z Dogo. Quote
Sabina02 Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Naklejka napisał(a):Ja też myślałam, że Warka jest duża, wchodzę na wybieg a tam takie maleństwo leży :) To moze trzeba jakos widocznie to uwzglednic w Allegro? Mniejsze psiaki maja wieksze branie, a Ona rzeczywiscie na fotkach wyglada na sporą.:roll: Beatkaa napisał(a):Dostałam wiadomość,że Pani Bożena P(która już niejednokrotnie pomaga psiakom z naszego schroniska) napisała,iż może oferować stałą deklarację w kwocie 50zł :loveu: Dziękujemy :multi: Super! :multi: To juz mamy chyba 155 zl, tak? To jeszcze brakuje 195 zl... Wlasnie bylam na "żebrach" na innych wątkach. Zobaczymy co z tego wyniknie, chociaz widze ze wszedzie brak kasy... :shake: Marycha35 napisał(a):Przychodzę za nocnym apelem Sabiny02;) Chociaż tyle pomogę, że banerek łyknę:) Warka kochana sunica i smutasek taki! Dziewczynki nie czytałam wątku, ale wiem, że osoba o nicku chauwa poszukiwała ostatnio psiaków do hoteliku. Dziewczyna już ma u siebie psiaki z Dogo. Dzieki ze jestes i wsparlas Warke banerkiem! :loveu: Hotelik juz mamy dla Warki, tylko pieniazkow brak. :-( Quote
Marycha35 Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Rozumiem, ja niestety bez kasiorrry, ale podeślę wątek znajomym:) Quote
Beatkaa Posted October 31, 2011 Author Posted October 31, 2011 Marycha35 ,dziękujemy za obecność :loveu: Quote
AgusiaP Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Jestem i zapisuje Wareczkę ;)Kasy brak niestety, ale jak suni potrzebne są ogłoszenia mogę wykupić jej bazarek z ogłoszeniami. Tylko tak mogę na razie pomóc Do jakiego hotelu sunia pojedzie? Quote
Bjuta Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Ewentualnie do Przebieczan pod Wieliczką. Pewnie że ogłoszenia by się przydały! Quote
AgusiaP Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 [quote name='Beatkaa']napisałam coś takiego...zamówię jej dziś pakiet 130 ogłoszeń - 20zł... [FONT=Microsoft Sans Serif]"Historia Warki -suni o zdumiewiającej wierze w człowieka mimo tego co przeszła - jest krótka.AŻ 9 lat temu Warka trafiła do schroniska,z którego szybko została adoptowana.Każdy przecież chce szczeniaka,a starszego,schorowanego psiaka już nie.Warka trafiła do domu z wiarą,że będzie tam kochana,niestety niedługo po adopcji wróciła do schroniska spowrotem,nie tylko ze smutkiem i tęsknotą lecz z ranami...Człowiek okazał się okrutny.Od tamtej pory minęło kilka lat,Warka zrobiła się starsza,smutniejsza,jednak mimo to kiedy widzi człowieka garnie się do niego i prosi o chwilkę uwagi.Wareczka jest średniej wielkości,ślicznie chodzi na smyczy,trzyma się człowieka i patrzy swoimi oczkami chcąc wybłagać dla siebie domek.Czy jest tam człowiek,który podaruje Wareczce odrobinkę miłości na resztę życia?" Jest zaszczepiona, odrobaczona i wysterylizowana. Lokalizacja: ZABRZE Jeśli mieszkasz daleko od Zabrza – nie zniechęcaj się, być może będziemy mogli pomóc w transporcie. [SIZE=4]Kontakt w sprawie adopcji: * z Gosią (pracownikiem schroniska) e-mail: [email protected] tel.: 692-581-343 lub: * z wolontariuszką ( Beatą) tel. 507-735-887 e-mail : [email protected][/FONT] Beatkaaa a Ty już zamówiłaś ten pakiecik ogłoszeń? Czy mam zamawiać? Quote
Onaa Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Przyszłam na wątek Warki, ona ma takie wejrzenie jak moja tymczasowiczka ... Quote
Martika&Aischa Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Pokazuj się Wareczko cioteczkom ....... Quote
Sabina02 Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Dziekuje ciocie ze przyszlyscie do Wareczki, w grupie sila! :loveu: Quote
Beatkaa Posted October 31, 2011 Author Posted October 31, 2011 AgusiaP napisał(a):Beatkaaa a Ty już zamówiłaś ten pakiecik ogłoszeń? Czy mam zamawiać? Tak,pakiet 130 ogłoszeń zamówiony ;) ogłoszenia niedługo będą :) Więc póki co nie trzeba ;) dziękuję wszystkim za przybycie:loveu: Quote
Marycha35 Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Beatkaa napisał(a):Marycha35 ,dziękujemy za obecność :loveu: Bardzo mi miło:) Sunia kochana, trzeba jej pomóc szybciutko:) Podobno w przyszłym tygo zimno się zrobi porządnie... Quote
barb Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Jestem na zaproszenie sabiny02. Zapisuję sobie wątek. Na razie mogę zadeklarować jednorazowo 15 zł na sunieczkę. ;) Quote
Beatkaa Posted October 31, 2011 Author Posted October 31, 2011 barb napisał(a):Jestem na zaproszenie sabiny02. Zapisuję sobie wątek. Na razie mogę zadeklarować jednorazowo 15 zł na sunieczkę. ;) dziękujemy ślicznie :loveu: zapiszę :) Quote
Beatkaa Posted October 31, 2011 Author Posted October 31, 2011 Marycha35 napisał(a):Bardzo mi miło:) Sunia kochana, trzeba jej pomóc szybciutko:) Podobno w przyszłym tygo zimno się zrobi porządnie... Eh...zimy dla psiaków w schroniskach to obóz przetrwania :(:( Dogo07 napisał(a):Przyszłam na wątek Warki, ona ma takie wejrzenie jak moja tymczasowiczka ... Lumix napisał(a):super mała powodzenia witamy na wątku i cieszymy się,że jesteście z nami :loveu: Quote
Recommended Posts