Sabina02 Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Beatkaa napisał(a):Sabinko,nie mam pojęcia szczerze mówiąc jak tam wygląda sprawa z miejscem za Kajtusia .Ale z tego co widzę w rozliczeniu to jednak niektorzy swoich deklaracji nie płacą regularnie..:( A moglby ktos zapytac o to miejsce po Kajtusiu? A ile brakowalo miesiecznie deklaracji jak Kajtulek jeszcze zyl? Quote
Beatkaa Posted October 25, 2011 Author Posted October 25, 2011 Naklejka napisał(a):stary jest aktualny ;) to ok ;) Sabina02 napisał(a):A moglby ktos zapytac o to miejsce po Kajtusiu? A ile brakowalo miesiecznie deklaracji jak Kajtulek jeszcze zyl? oj kochana nie mam pojęcia :oops: ja tylko patrzyłam na pierwszą stronę,że niektorzy nie płacą... Nie wiem nawet czy jest miejsce teraz w Przebieczanach.. Quote
Beatkaa Posted October 25, 2011 Author Posted October 25, 2011 Z tego co widziałam na wątku,to zostało tam ustalone,że z całości deklaracji każdy placi 2/3...więc chyba to odpada:roll: Quote
Sabina02 Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Beatkaa napisał(a):Z tego co widziałam na wątku,to zostało tam ustalone,że z całości deklaracji każdy placi 2/3...więc chyba to odpada:roll: No tak, ale mozna by bylo dogomaniakow poprosic o odwrocenie tego i zobaczyc ile sie uzbiera. Trzeba probowac, Ona juz za dlugo tam siedzi... biedniutka. :-( Moja poprzednia deklaracja to bylo 35 zl miesiecznie na Dino i Kajtka. Teraz place 25 zl za samego Dina. Jesli Warka pojedzie za Kajtusia, to deklaruje na nia 25 zl (oprocz mojej deklaracji za Dina oczywiscie). Quote
Beatkaa Posted October 25, 2011 Author Posted October 25, 2011 Sabina02 napisał(a):No tak, ale mozna by bylo dogomaniakow poprosic o odwrocenie tego i zobaczyc ile sie uzbiera. Trzeba probowac, Ona juz za dlugo tam siedzi... biedniutka. :-( Moja poprzednia deklaracja to bylo 35 zl miesiecznie na Dino i Kajtka. Teraz place 25 zl za samego Dina. Jesli Warka pojedzie za Kajtusia, to deklaruje na nia 25 zl (oprocz mojej deklaracji za Dina oczywiscie). ok Sabinko,napisałam informację na wątku Dinusia i Kajtusia.. :) Quote
asikowska Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 ja też dorzucę 20 zł na kochaną Wareczkę:) Quote
__Lara Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Zapisuję. Ile brakuje deklaracji? Ten wątek jest taki stary już, początek w 2006 :o Quote
beta ata Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Tekst do ogloszeń: Szlachetność i siła spokoju. Tak można opisać charakter tej suczki. Uroda Warki wskazuje, że może być mieszańcem Owczarka Niemieckiego i czarnego Owczarka Belgijskiego. Spokojny wyraz ciemnych oczu też to potwierdza. Warka ma bardzo ciekawie umaszczone przednie łapy, zupełnie jakby czarny barwnik spłynął na nie z tułowia. To nie jest pies dla każdego. To pies dla kogoś, kto potrafi docenić głębokie spojrzenie tego rozumnego zwierzęcia, kto wie, co jest w życiu ważne i będzie czerpać radość z tego łagodnego, kochającego serca u swoich stóp. Suczka jest średniej wielkości. Przebywa w woj. śląskim. Dla dobra psa wymagamy wizyty przed- i poadopcyjnej oraz podpisania umowy adopcyjnej. Kontakt: ... ... ... To tzw. tekst "strategiczny" :-) Przedstawiam sunie jako psa dla wybranych, a nie jako psa, ktorego nikt nie chce. To zwykle przynosi najlepsze efekty. Quote
Sabina02 Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 [quote name='Beatkaa']ok Sabinko,napisałam informację na wątku Dinusia i Kajtusia.. :) Super, dzieki! :lol: [quote name='asikowska']ja też dorzucę 20 zł na kochaną Wareczkę:) Dziekujemy slicznie! :loveu: [quote name='__Lara']Zapisuję. Ile brakuje deklaracji? Ten wątek jest taki stary już, początek w 2006 :o Mamy dopiero 45 zl. Hotel chyba jeszcze nie jest zalatwiony, wiec nie wiadomo jaki bedzie miesieczny koszt, ale z pewnoscia bedzie to sporo wiecej niz 45 zl. :sad: Tak ze, prosimy wszystkich o pomoc dla suni! :modla::help1: Quote
Beatkaa Posted October 26, 2011 Author Posted October 26, 2011 hmmm kochana,beta ata,wiesz powiem Ci,że ten tekst jakoś nie przypadł mi do gustu ,bardzo wysublimowany:roll: Jakoś na mnie nie działa....:-( Co do deklaracji kochani to super,że już coś mamy :loveu: jakby było miejsce to wtedy zaczynamy szukać kolejnych,będziemy jeszcze próbowac z ogłoszeniami i allegro ;) ps.Tak jak mówiłam napisałam na wątku Dinusia i Kajtusia wzmiankę o Warce i czekamy na odzew... Quote
Artemida Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Warka <3 Beatkaa odwiedzimy ją w sobotę ! :) Quote
Beatkaa Posted October 26, 2011 Author Posted October 26, 2011 Artemida napisał(a):Warka <3 Beatkaa odwiedzimy ją w sobotę ! :) oczywiście kochana,bez dwóch zdań! ;) Quote
Beatkaa Posted October 26, 2011 Author Posted October 26, 2011 napisałam coś takiego...zamówię jej dziś pakiet 130 ogłoszeń - 20zł... [SIZE="3"][FONT="Microsoft Sans Serif"]"Historia Warki -suni o zdumiewiającej wierze w człowieka mimo tego co przeszła - jest krótka.AŻ 9 lat temu Warka trafiła do schroniska,z którego szybko została adoptowana.Każdy przecież chce szczeniaka,a starszego,schorowanego psiaka już nie.Warka trafiła do domu z wiarą,że będzie tam kochana,niestety niedługo po adopcji wróciła do schroniska spowrotem,nie tylko ze smutkiem i tęsknotą lecz z ranami...Człowiek okazał się okrutny.Od tamtej pory minęło kilka lat,Warka zrobiła się starsza,smutniejsza,jednak mimo to kiedy widzi człowieka garnie się do niego i prosi o chwilkę uwagi.Wareczka jest średniej wielkości,ślicznie chodzi na smyczy,trzyma się człowieka i patrzy swoimi oczkami chcąc wybłagać dla siebie domek.Czy jest tam człowiek,który podaruje Wareczce odrobinkę miłości na resztę życia?" Jest zaszczepiona, odrobaczona i wysterylizowana. Lokalizacja: ZABRZE Jeśli mieszkasz daleko od Zabrza – nie zniechęcaj się, być może będziemy mogli pomóc w transporcie. [SIZE="4"]Kontakt w sprawie adopcji: * z Gosią (pracownikiem schroniska) e-mail: [email protected] tel.: 692-581-343 lub: * z wolontariuszką ( Beatą) tel. 507-735-887 e-mail : [email protected][/FONT] Quote
__Lara Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Beatkaaa :loveu: Ja się nie mogę dorzucić, za dużo mam już deklaracji :-( Quote
Beatkaa Posted October 26, 2011 Author Posted October 26, 2011 __Lara napisał(a):Beatkaaa :loveu: Ja się nie mogę dorzucić, za dużo mam już deklaracji :-( Kochana Twoja obecność na wątku jest równie ważna...przecież gdyby nie pomoc dobrych cioteczek to ten wątek zamiast kwitnąć to upadałby ;) Quote
tymuś Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 twój tekst beatko jest fajny napewno pomoże jej znaleźć domek Quote
Beatkaa Posted October 26, 2011 Author Posted October 26, 2011 tymuś napisał(a):twój tekst beatko jest fajny napewno pomoże jej znaleźć domek witaj Tymusiu na wątku :) dziękuję ślicznie,mam taką nadzieję :) Quote
Bjuta Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 No proszę ile zmian!!! A jak się udało Warkę wziąć na spacer? Quote
Beatkaa Posted October 26, 2011 Author Posted October 26, 2011 Bjuta napisał(a):No proszę ile zmian!!! A jak się udało Warkę wziąć na spacer? było nas trochę,więc część osób wzięła cały pierwszy wybieg(teraz są tam 4 psiaki)i wyszła pierwsza,a potem wyszedł drugi wybieg.Warka i Tarzan,bo Keni nie chciał za żadne skarby iść.... Quote
asikowska Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Warka to kochana i łagodna sunia:) i chodzi swoimi ścieżkami:) Quote
beta ata Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Rozumiem i przyjmuje do wiadomości. Ja jestem zdecydowanym przeciwnikiem tekstów "błagalnych", moim zdaniem szkodzą psu zamiast pomagać. Nie "trawie" też wszelkiego infantylizmu w ogloszeniach. Myśle, że Warke zechce adoptowac własnie osoba troche wysublimowana, infantylne panie szukaja piesków w typie yorka... (Oczywiście yorki miewaja też zdrowi ludzie) Pomyślałam, że własnie taki tekst może trafic do człowieka czekajacego na takiego psa, jak Warka. Może sie mylę, nie chodzi tu o moje "dzieło", tylko o dom dla psiny. Róbcie tak, żeby pies znalazł dom. Quote
Beatkaa Posted October 27, 2011 Author Posted October 27, 2011 beta ata napisał(a):Rozumiem i przyjmuje do wiadomości. Ja jestem zdecydowanym przeciwnikiem tekstów "błagalnych", moim zdaniem szkodzą psu zamiast pomagać. Nie "trawie" też wszelkiego infantylizmu w ogloszeniach. Myśle, że Warke zechce adoptowac własnie osoba troche wysublimowana, infantylne panie szukaja piesków w typie yorka... (Oczywiście yorki miewaja też zdrowi ludzie) Pomyślałam, że własnie taki tekst może trafic do człowieka czekajacego na takiego psa, jak Warka. Może sie mylę, nie chodzi tu o moje "dzieło", tylko o dom dla psiny. Róbcie tak, żeby pies znalazł dom. ok,w każdym razie dzięki,że chciałaś pomóc ;) Quote
Recommended Posts