Beatkaa Posted October 23, 2011 Author Posted October 23, 2011 [quote name='beta ata']Moge tekst napisać do ogloszeń, jeśli chcecie i jeśli dowiem sie o suni dostatecznie dużo... ? Jasne,dziękujemy :loveu: Tekst na pierwszej stronie jest taki ogólnikowy,ale zgodny z prawdą ;) Tutaj opis ze strony schroniska: "Warka to średniej wielkości suczka z ogromnym pechem, jakoś nie potrafiła trafić na ludzi, którzy ją pokochają. Niestety z roku na rok jest coraz starsza i zainteresowanie nią jeszcze bardziej zmalało. To łagodna i spokojna sunia." Ja mogę dodać od siebie,że jak ją wczoraj wzięłyśmy na spacerek,to widać po niej,że pierwszej młodości już nie jest.Idzie powoli,ale jak widzi inne biegnące psiaki to też rwie się do biegu,choć po chwili już znów idzie swoim tempem bo nie daje rady.Troszkę utyka na łapki,tak jakby jej ten "tył siadał".Ogólnie do człowieka jest potulna i łagodna jak baranek,nie wykazuje agresji do innych psów,zgadza się z nimi.Jest bardzo kochanym psiakiem,który podchodzi i pragnie czułości ze strony człowieka. [quote name='Naklejka']Jestem i czekam na zdjęcia :) super kochana,cieszę się :loveu: Quote
beta ata Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Myślę, że skoro tak chodzi, to pewnie powinna brac leki przeciwzapalne na stawy. No i ma malo ruchu, więc kondycja słabnie... :-( Dobrze, poczytam, pomyśle i coś postaram sie wysmażyć. Zachecający tekst może pomóc, juz mam tego dowody :-) Quote
róża35 Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Śliczna ,czarna Warka, Bardzo grzeczna sunia, Czeka bardzo długo, Na swojego 'ludzia" Wierzy psim serduszkiem, Że los się uśmiechnie, Podrapie za uszkiem, Choć jest starszym pieskiem. Kawałek podłogi, Swojej ,da Warusi, Ona nie chce w schronie.... Do domku iść musi:modla: Quote
Beatkaa Posted October 23, 2011 Author Posted October 23, 2011 beta ata napisał(a):Myślę, że skoro tak chodzi, to pewnie powinna brac leki przeciwzapalne na stawy. No i ma malo ruchu, więc kondycja słabnie... :-( Dobrze, poczytam, pomyśle i coś postaram sie wysmażyć. Zachecający tekst może pomóc, juz mam tego dowody :-) zgadzam się w 100% z Tobą. W takim razie czekamy na tekst :):) róża35 napisał(a):Śliczna ,czarna Warka, Bardzo grzeczna sunia, Czeka bardzo długo, Na swojego 'ludzia" Wierzy psim serduszkiem, Że los się uśmiechnie, Podrapie za uszkiem, Choć jest starszym pieskiem. Kawałek podłogi, Swojej ,da Warusi, Ona nie chce w schronie.... Do domku iść musi:modla: jak zwykle pięknie:klacz::klacz: Quote
asikowska Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 to ja wrzucę kilka zdjęć z wczorajszego spaceru:) z kumplami z wybiegu spacerek:) i wcale nie jestem ostatnia:) chodzę jak kot, własnymi ścieżkami:) czasem trzeba się zintegrować:) Quote
Beatkaa Posted October 23, 2011 Author Posted October 23, 2011 Wareczko kochana pokazuj się :) wreszcie miałaś swój spacerek od dawna:multi: Quote
Martika&Aischa Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Śliczna z niej dziewczynka:loveu: Quote
Beatkaa Posted October 24, 2011 Author Posted October 24, 2011 Zmieniłam troszkę pierwszą stronkę...a na tekst czekamy od beta ata i możemy ruszać z akcją ogłoszeniową :multi: Quote
Beatkaa Posted October 24, 2011 Author Posted October 24, 2011 Mamy pierwszy banerek od fochu,czekamy na następne:loveu: Dziękujemy :iloveyou: Quote
Naklejka Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Chyba nie doszedł, wysłałam Ci wczoraj na gg, z trudem piszę tą wiadomść, nic nie widzę na oczy, ach ten okulista :P Quote
ania > Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 o super, są zdjęcia Wareczki! :) kochana w końcu się doczekała spaceru. jak będzie tekst to zrobię jej allegro :) Quote
Beatkaa Posted October 24, 2011 Author Posted October 24, 2011 ania >;17871981 napisał(a):o super, są zdjęcia Wareczki! :) kochana w końcu się doczekała spaceru. jak będzie tekst to zrobię jej allegro :) super Aniu :) A dałabyś radę zrobić jakieś takie bajeranckie,z dodatkowymi opcjami,żeby było wyróżnione,podświetlone itd. :cool3: Tylko wtedy nie wiem czy to nie będzie trzeba osobno,a nie z konta schroniskowego...właśnie nie wiem... Będę zamawiać 130 ogłoszeń internetowych i myślałam też o jakimś lepszym allegro,skoro już Wareczka ma na to pieniążki.;) Quote
ania > Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Beatkaa napisał(a):super Aniu :) A dałabyś radę zrobić jakieś takie bajeranckie,z dodatkowymi opcjami,żeby było wyróżnione,podświetlone itd. :cool3: Tylko wtedy nie wiem czy to nie będzie trzeba osobno,a nie z konta schroniskowego...właśnie nie wiem... pewnie że tak, nie ma problemu. normalnie z konta psitulowego :) Quote
Beatkaa Posted October 24, 2011 Author Posted October 24, 2011 ania >;17872233 napisał(a):pewnie że tak, nie ma problemu. normalnie z konta psitulowego :) no to super :) myślę,żeby tak zmieścić się w kwocie do 70zł za takie allegro,wygląd i resztę zostawię Aniu w Twojej sugestii:) Oczywiście pieniązki od razu później przeleję Ci na konto :) Quote
ania > Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Beatkaa napisał(a):no to super :) myślę,żeby tak zmieścić się w kwocie do 70zł za takie allegro,wygląd i resztę zostawię Aniu w Twojej sugestii:) Oczywiście pieniązki od razu później przeleję Ci na konto :) aukcja na 2 tyg wyróżniona to koszt ok 13 zł z groszami, czyli jakieś 26 zł/m-c, pogrubienie/podświetlenie to 2-3 zł, więc spokojnie :) i myślę że Warce normalnie można finansować z konta psitulowego, zaczyna się nowy miesiąc to się zorganizuje aukcje tak, żeby dla Warki na wyróżnienie też było :) Quote
Sabina02 Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Warka tyle czasu jest na dogo, a ja ją dopiero dzisiaj wypatrzylam (dzieki banerkowi). Ciocie, a czy nie ma szansy zeby Warka poszla na miejsce Kajtusia [*]? Quote
Beatkaa Posted October 25, 2011 Author Posted October 25, 2011 ania >;17872475 napisał(a):aukcja na 2 tyg wyróżniona to koszt ok 13 zł z groszami, czyli jakieś 26 zł/m-c, pogrubienie/podświetlenie to 2-3 zł, więc spokojnie :) i myślę że Warce normalnie można finansować z konta psitulowego, zaczyna się nowy miesiąc to się zorganizuje aukcje tak, żeby dla Warki na wyróżnienie też było :) okey,tylko jak mówię,że różnegorodzaju dodatki itp byłyby mile widziane.Żeby w końcu Wareczkę ktoś dostrzegł,a ja zawsze mogę coś dopłacić do takiej aukcji :) [quote name='Sabina02']Warka tyle czasu jest na dogo, a ja ją dopiero dzisiaj wypatrzylam (dzieki banerkowi). Ciocie, a czy nie ma szansy zeby Warka poszla na miejsce Kajtusia ? Sabinko,nie mam pojęcia szczerze mówiąc jak tam wygląda sprawa z miejscem za Kajtusia.Ale z tego co widzę w rozliczeniu to jednak niektorzy swoich deklaracji nie płacą regularnie..:( Quote
Beatkaa Posted October 25, 2011 Author Posted October 25, 2011 ps.Jakby ktoś miałe wenę do napisania tekstu dla Wareczki to bardzo chętnie:loveu: beta ata wspominała też że napisze tekst więc czekamy :) Quote
Naklejka Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Kasia mi mówiła, że Warka ma problemy z chodzeniem, przydałby się jej coś na stawy.... choćby zwykła glukozamina z apteki, ta najtańsza... mojej suce pomogło, gdy ją biodra bolały... Quote
Beatkaa Posted October 25, 2011 Author Posted October 25, 2011 Naklejka napisał(a):Kasia mi mówiła, że Warka ma problemy z chodzeniem, przydałby się jej coś na stawy.... choćby zwykła glukozamina z apteki, ta najtańsza... mojej suce pomogło, gdy ją biodra bolały... Tak dokładnie...trzeba jeszcze porozmawiać o tym z Mysią.Właśnie,Anetko masz może nowy numer do Mysi/czy ten stary jest aktualny? Quote
Recommended Posts