Martika&Aischa Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 [quote name='barb']Wkleję i tu: malutka Blondi wyadoptowana z Przytuliska w Boguchwale na Podkarpaciu zaginęła w Warszawie Wydarzenie : https://www.facebook.com/event.php?eid=195010937242676 Udostepniajcie i zapraszajcie znajomych. A moze są na wątku jakieś Ciotki z Warszawy? Udostępniam i rozsyłam .... Quote
Beatkaa Posted November 3, 2011 Author Posted November 3, 2011 winter7 napisał(a):To ja deklaruję 50 zł miesięcznie dla tej bidulki. Niech już szybko jedzie do hoteliku ooojejku! dziękujemy :loveu: już biegnę zapisać :):):multi: Quote
Sabina02 Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 winter7 napisał(a):To ja deklaruję 50 zł miesięcznie dla tej bidulki. Niech już szybko jedzie do hoteliku Slicznie dziekujemy!!! :calus: :multi: Quote
barb Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 ocelot napisał(a):wareczko ja mogę tylko kibicować. Nie udało sie zmienić tytułu wątku? Quote
Beatkaa Posted November 3, 2011 Author Posted November 3, 2011 Warka w przyszłym tygodniu bedzie w Dzienniku Zachodnim,jak bedzie w konkretnym dniu to dam Wam znać :):) barb napisał(a):Nie udało sie zmienić tytułu wątku? napisałam do moda...czekamy ;) Quote
barb Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Beatkaa napisał(a):...napisałam do moda...czekamy ;) To czekamy .... Quote
Sabina02 Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Cichutko sie tu zrobilo a nie mamy jeszcze kompletu deklaracji... :-( Wlasnie bylam znow zasmiecac inne watki prosba o pomoc dla Warki, moze ktos jeszcze pomoze. Brakuje 93 zl, kto jeszcze moze pomoc? :modla: Quote
annika Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 to ja deklaruje 10 zł stałej:razz: (tylko proszę mi przypominać na PW o wpłatach):thinkerg: Quote
Sabina02 Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 annika napisał(a):to ja deklaruje 10 zł stałej:razz: (tylko proszę mi przypominać na PW o wpłatach):thinkerg: Dziekujemy Ci slicznie annika!!! :calus: To juz mamy 267 zl!!! :multi: Quote
Sabina02 Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Ciocie mam prosbe... Prosze zagladnijcie na watek mikro pieska Kaszlaka z mojego podpisu. Watek swieci pustkami i ciagle jest gdzies na samym dole. :shake: Rozruszajmy go troche, co? Quote
Beatkaa Posted November 4, 2011 Author Posted November 4, 2011 annika napisał(a):to ja deklaruje 10 zł stałej:razz: (tylko proszę mi przypominać na PW o wpłatach):thinkerg: dziękujemy :Rose: zapisuję :loveu: Quote
barb Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Sabina02 napisał(a):Ciocie mam prosbe... Prosze zagladnijcie na watek mikro pieska Kaszlaka z mojego podpisu. Watek swieci pustkami i ciagle jest gdzies na samym dole. :shake: Rozruszajmy go troche, co? Zajrzę Sabina ale dzis, nie jestem w stanie. :shake: Własnie bylam na wątku Blondi - bardzo złe wiadomości. :shake: Quote
Beatkaa Posted November 5, 2011 Author Posted November 5, 2011 Byłam dziś w odwiedzinach u Wareczki. Ona ma takie smutne spojrzenie :( Tak mi jej żal jak na nią patrzę...jest taką łagodną sunią,której tak bardzo należy się domek... Quote
Sabina02 Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Beatkaa napisał(a):Byłam dziś w odwiedzinach u Wareczki. Ona ma takie smutne spojrzenie :( Tak mi jej żal jak na nią patrzę...jest taką łagodną sunią,której tak bardzo należy się domek... Kurcze, trzeba ją stamtad wyciagnac... Potrzebne jest jeszcze 83 zl... Cioteczki prosze, popytajcie kogo mozecie o deklaracje... Quote
Beatkaa Posted November 5, 2011 Author Posted November 5, 2011 Podnoszę Wareczkę i cichutko prosimy o deklaracje... Quote
Beatkaa Posted November 5, 2011 Author Posted November 5, 2011 Guliwer89 napisał(a):Ja narazie zapiszę ;) witamy na wątku :loveu: Quote
Guliwer89 Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 ja cioteczka prosi jak tu odmówić ;) ;) Quote
barb Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 [quote name='Beatkaa']Podnoszę Wareczkę i cichutko prosimy o deklaracje... Nawet takie malusieńkie ... Liczy sie każda zlotówka... Quote
Recommended Posts