beta ata Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Ważne, żeby psiunia dom znalazła, tylko to jest ważne :-) Quote
Bjuta Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Wareczka dorobiła się cudnych fot! Na wątku Dina i Kajtka pojawiły się tylko 2 osoby, po pytaniu o ew. finansowanie Wareczki. Szczerze powiem, że tam, po śmierci Kajtka, nie było potencjału na utrzymanie jakiegoś psiaka. Tam regularnie zamiast 600 zł zbierałam 400 z okładem. Teraz tego w rozliczeniach nie widać, bo na fali wzruszenia po odejściu Kajtka, sporo ludzi nadrobiło zaległości, ale to starcza tak naprawdę na 100 zapasu w tej chwili. Jeżeli na tamtym wątku się zgodzą, to mogę robić tak, że jeśli nie ma jakiejś potrzeby weterynaryjnej, to wszystko co jest ponad 300 stówki należne Dinowi - przekazuję skarbnikowi Wareczki, ale przypuszczam, że gros deklaracji trzeba szukać od zera. Quote
Bjuta Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Zadzwoniłam do Przebieczan z pytaniem czy wzięłyby dziewczyny Warkę do domu - to znaczy tam psy w ogrodzie mieszkają w psim domku - do którego mają cały czas swobodny dostęp. Kontakt z ludziem jest za dnia - właściwie non-stop, bo tam zawsze któraś z dziewczyn pełni dyżur. Ale panie nocują w swoim domu i tam żadnego psa nie biorą (no chyba że jest jakaś potrzeba weterynaryjna, ale generalnie psy śpią osobno). Agnieszka powiedziała, że jeśli Wareczka jest wobec psów bezkonfliktowa, to mają miejsce "po Kajtusiu" jeszcze wolne. 350 zł. Quote
Sabina02 Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 To trzeba zbierac ta kase. Ja PM do ludzi nie bede wysylac z prosba o deklaracje, bo nie kazdy to lubi, ale bede prosic na roznych watkach, moze jeszcze cos sie uzbiera. Quote
Beatkaa Posted October 28, 2011 Author Posted October 28, 2011 Ok.Super Bjutko,że zadzwoniłaś do Przebieczan :loveu: DEKLARACJE STAŁE: asikowska - 20zł Sabina02 - 50zł agat21 - 5zł RAZEM : 75zł. Brakuje - 275zł :-( Nie jestem pesymistką,ale jednak brakuje bardzo dużo,a ze względu na to jak wygląda sytuacja psiaków powyciąganych z naszego schroniska,to dopóki nie zbierzemy co do złotówki całości deklaracji...to Wareczka nie pojedzie do hoteliku.:roll:Kochani zamowiłam wczoraj 130 ogłoszen dla Wareczki,Ania niebawem wystawi allegro,trzymajmy kciuki,żeby coś to pomogło! Bo bardzo na to liczę ..A w międzyczasie szukajmy deklaracji ;) Quote
Beatkaa Posted October 28, 2011 Author Posted October 28, 2011 Sabina02 napisał(a):To trzeba zbierac ta kase. Ja PM do ludzi nie bede wysylac z prosba o deklaracje, bo nie kazdy to lubi, ale bede prosic na roznych watkach, moze jeszcze cos sie uzbiera. jasne kochana,dzięki stokrotne za pomoc :Rose::Rose: Quote
Beatkaa Posted October 29, 2011 Author Posted October 29, 2011 Dziś jadę do schroniska :) Odwiedzę przy okazji Wareczkę ;) Quote
Martika&Aischa Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 Beatkaa napisał(a):Dziś jadę do schroniska :) Odwiedzę przy okazji Wareczkę ;) Wymiziaj ją Beatko od cioteczek ...... Quote
Beatkaa Posted October 29, 2011 Author Posted October 29, 2011 Martika@Aischa napisał(a):Wymiziaj ją Beatko od cioteczek ...... Jak przyjechałam to Wareczka była już na spacerku,na pewno dziewczyny mają zdjęcia to będzie co wklejać na wątek ;) Oczywiście wymiziałam ją od Was ;) Quote
Sabina02 Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 Zadeklarowalam na malutkiego slepego Almondka DT 25 zl miesiecznie. Niestety psinka odszedl za TM nie zdazywszy pojechac do DT. :placz: (watek Almondka dla zainteresowanych: http://www.dogomania.pl/threads/214736-Almondowi(ślepemu-głuchemu-dziadkowi)brakuje-115zł-deklaracji.Zdążymy-przed-zimą ) W zawiazku z powyzszym przekazuje dodatkowo 25 zl po Almondku na Warke. Czyli moja miesieczna deklaracja na nia bedzie 50 zl. Quote
Beatkaa Posted October 29, 2011 Author Posted October 29, 2011 [quote name='Sabina02']Zadeklarowalam na malutkiego slepego Almondka DT 25 zl miesiecznie. Niestety psinka odszedl za TM nie zdazywszy pojechac do DT. :placz: (watek Almondka dla zainteresowanych: http://www.dogomania.pl/threads/214736-Almondowi(ślepemu-głuchemu-dziadkowi)brakuje-115zł-deklaracji.Zdążymy-przed-zimą ) W zawiazku z powyzszym przekazuje dodatkowo 25 zl po Almondku na Warke. Czyli moja miesieczna deklaracja na nia bedzie 50 zl. Ok,biedny Almondzik :( Zapiszę kochana,dzięki :loveu: Quote
Mysia_ Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 Niby Warka się postarzała, ale tak po pycholku nie wygląda na swój wiek.... Quote
Beatkaa Posted October 29, 2011 Author Posted October 29, 2011 tak bardzo się cieszę,że Wareczka miala znów spacerek i znów zdjecia :multi: Ona jest przekochana :loveu: Quote
Beatkaa Posted October 29, 2011 Author Posted October 29, 2011 Zrobiłam wydarzenie Warce,udostępniajcie kochani http://www.facebook.com/event.php?eid=277113145661629 Quote
Sabina02 Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 Sliczna jest, ale taka smutna... :-( A kto to tam stoi kolo Warki taki Kajtusiowaty? :cool3: Quote
Mysia_ Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 Sabina02 napisał(a):Sliczna jest, ale taka smutna... :-( A kto to tam stoi kolo Warki taki Kajtusiowaty? :cool3: to Tarzanek.... Quote
ania > Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 widzę że allegro już jest, chyba Bjuta zrobiła :) w przyszłą sobotę będę na 200%, mam nadzieję że będzie trochę osób i uda mi się poznać Warkę, bardzo bym chciała :) przejrzałam jeszcze raz jej wszystkie zdjęcia, piękna jest, ma taki mądry pysk i oczy. (kurczę czuję że się w niej zakocham, jakoś mi mojego Luksa przypomina ;)) a myślałam wcześniej że jest większa, bardziej wielkości owczarka :) Quote
Recommended Posts