Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Wareczka dorobiła się cudnych fot!
Na wątku Dina i Kajtka pojawiły się tylko 2 osoby, po pytaniu o ew. finansowanie Wareczki.
Szczerze powiem, że tam, po śmierci Kajtka, nie było potencjału na utrzymanie jakiegoś psiaka. Tam regularnie zamiast 600 zł zbierałam 400 z okładem. Teraz tego w rozliczeniach nie widać, bo na fali wzruszenia po odejściu Kajtka, sporo ludzi nadrobiło zaległości, ale to starcza tak naprawdę na 100 zapasu w tej chwili. Jeżeli na tamtym wątku się zgodzą, to mogę robić tak, że jeśli nie ma jakiejś potrzeby weterynaryjnej, to wszystko co jest ponad 300 stówki należne Dinowi - przekazuję skarbnikowi Wareczki, ale przypuszczam, że gros deklaracji trzeba szukać od zera.

Posted

Zadzwoniłam do Przebieczan z pytaniem czy wzięłyby dziewczyny Warkę do domu - to znaczy tam psy w ogrodzie mieszkają w psim domku - do którego mają cały czas swobodny dostęp. Kontakt z ludziem jest za dnia - właściwie non-stop, bo tam zawsze któraś z dziewczyn pełni dyżur. Ale panie nocują w swoim domu i tam żadnego psa nie biorą (no chyba że jest jakaś potrzeba weterynaryjna, ale generalnie psy śpią osobno).
Agnieszka powiedziała, że jeśli Wareczka jest wobec psów bezkonfliktowa, to mają miejsce "po Kajtusiu" jeszcze wolne. 350 zł.

Posted

Ok.Super Bjutko,że zadzwoniłaś do Przebieczan :loveu:

DEKLARACJE STAŁE:
asikowska - 20zł
Sabina02 - 50zł
agat21 - 5zł

RAZEM : 75zł.

Brakuje - 275zł :-(

Nie jestem pesymistką,ale jednak brakuje bardzo dużo,a ze względu na to jak wygląda sytuacja psiaków powyciąganych z naszego schroniska,to dopóki nie zbierzemy co do złotówki całości deklaracji...to Wareczka nie pojedzie do hoteliku.:roll:Kochani zamowiłam wczoraj 130 ogłoszen dla Wareczki,Ania niebawem wystawi allegro,trzymajmy kciuki,żeby coś to pomogło! Bo bardzo na to liczę ..A w międzyczasie szukajmy deklaracji ;)

Posted

Sabina02 napisał(a):
To trzeba zbierac ta kase. Ja PM do ludzi nie bede wysylac z prosba o deklaracje, bo nie kazdy to lubi, ale bede prosic na roznych watkach, moze jeszcze cos sie uzbiera.

jasne kochana,dzięki stokrotne za pomoc :Rose::Rose:

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
Wymiziaj ją Beatko od cioteczek ......

Jak przyjechałam to Wareczka była już na spacerku,na pewno dziewczyny mają zdjęcia to będzie co wklejać na wątek ;) Oczywiście wymiziałam ją od Was ;)

Posted

Zadeklarowalam na malutkiego slepego Almondka

• DT 25 zl miesiecznie. Niestety psinka odszedl za TM nie zdazywszy pojechac do DT. :placz: (watek Almondka dla zainteresowanych: http://www.dogomania.pl/threads/214736-Almondowi(ślepemu-głuchemu-dziadkowi)brakuje-115zł-deklaracji.Zdążymy-przed-zimą )

W zawiazku z powyzszym przekazuje dodatkowo 25 zl po Almondku na Warke. Czyli moja miesieczna deklaracja na nia bedzie 50 zl.

• Posted

[quote name='Sabina02']Zadeklarowalam na malutkiego slepego Almondka

• DT 25 zl miesiecznie. Niestety psinka odszedl za TM nie zdazywszy pojechac do DT. :placz: (watek Almondka dla zainteresowanych: http://www.dogomania.pl/threads/214736-Almondowi(ślepemu-głuchemu-dziadkowi)brakuje-115zł-deklaracji.Zdążymy-przed-zimą )

W zawiazku z powyzszym przekazuje dodatkowo 25 zl po Almondku na Warke. Czyli moja miesieczna deklaracja na nia bedzie 50 zl.

• Ok,biedny Almondzik :(

Zapiszę kochana,dzięki :loveu:

Posted

widzę że allegro już jest, chyba Bjuta zrobiła :)

w przyszłą sobotę będę na 200%, mam nadzieję że będzie trochę osób i uda mi się poznać Warkę, bardzo bym chciała :) przejrzałam jeszcze raz jej wszystkie zdjęcia, piękna jest, ma taki mądry pysk i oczy. (kurczę czuję że się w niej zakocham, jakoś mi mojego Luksa przypomina ;))
    a myślałam wcześniej że jest większa, bardziej wielkości owczarka :)