Bjuta Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Paros zrobiła Wareczce piękne allegro i wznawia je regularnie! :loveu::loveu::loveu: Patrzcie - jakie cudne: [FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]Celem aukcji jest znalezienie domu dla psa. [/FONT][FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif] [/FONT] [FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]Smutne są oczy psa ze schroniska, psa porzuconego, niechcianego. To spojrzenie zza krat czy psiaka błąkającego się lub leżącego, osłabionego z głodu, mówi wszystko...[/FONT] [FONT=Tahoma][/FONT] List Warki. Nazywam się Warka, a przynajmniej tak nazwali mnie w schronisku w Zabrzu, moja pozycja to 2572. Trafiłam tutaj z interwencji dn. 19 grudnia 2002r., złapali mnie gdy zabłądziłam i przez przypadek znalazłam się w szybie w Pawłowie. Teraz mam jakieś 8 lat, a przynajmniej tak mi się wydaje. Jestem wysterylizowana dzięki czemu nie muszę się borykać co pół roku z tymi wszystkimi napaleńcami a oprócz tego bardzo lubię ludzi i nie mam nic przeciwko innym psiakom (chyba, że są dla mnie nie miłe). Po ponad roku przebywania w schronisku zabrał mnie stąd jakiś pan, niestety po niedługim czasie trafiłam do schroniska z powrotem tyle, że z ranami i bardzo złym samopoczuciem. W schronisku wyleczyli mnie i teraz jest już dobrze. Tutaj dobrze mnie traktują. Dostaję regularnie jeść, mam zrobione wszystkie szczepienia: przeciw chorobom zakaźnym oraz wściekliźnie i w ogóle jest mi tu dość dobrze, jednak brakuje mi miłości. Wolontariuszki oraz pracownicy przy każdej okazji starają się mnie pogłaskać czy przytulić jednak jest to mało. Tutaj każdy psiak chciałby poczuć choć odrobinę miłości więc nie mogą się zajmować tylko mną i ja to rozumiem jednak chciałabym znaleźć dom gdzie zajmowaliby się mną dużo. Ja nie jestem uciążliwa potrzebuję tylko trochę miłości i ciepłego kąta w domku, TYLKO TROCHĘ MIŁOŚCI... Czy ktoś mi ją w końcu zapewni ale już tak na stałe bo nie chciałabym wracać za jakiś czas znowu i przeżywać tych tęsknot. Jeśli ktoś chciałby mnie przygarnąć to od razu proszę dać znać do schroniska lub mojej koleżance Patrycji od nich można się dowiedzieć czegoś więcej. Warka. Jest wysterylizowana. Warunkiem adopcji jest podpisanie umowy adopcyjnej. Kontakt: tel. 0 513 139 349 mail [email protected] Wareczka obecnie przebywa w schronisku dla zwierząt w Zabrzu ul. Bytomska 133 tel. 032 271 47 97 Nie licytuj!! Jest to aukcja charytatywna, mająca na celu znalezienie dobrego domu dla psa. Przed złożeniem oferty zadzwoń lub napisz. Złożenie oferty nie oznacza automatycznego prawa do psa. Zastrzegamy sobie prawo do wyboru nowego opiekuna dla psa oraz zakończenia aukcji przed czasem, jeśli pies znajdzie właściwy, kochający dom. Quote
Bjuta Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Wareczko pamiętamy cały czas o Tobie, chociaż czasami tego nie widać... Quote
Mysia_ Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 codziennie obserwuję ją kiedy idę rano do schroniska, stoi bidulka taka zrezygnowana :( Quote
Bjuta Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 A Paros znowu wyróżniła naszej dziewczynie allegro!!! :loveu: Quote
Mysia_ Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Paros, dzięki kochana! :) A na kogo są odane namiary w Allegro? Jeśli na Patikujek to można zmienić na mnie, bo jak widać Pati już ani na dogo, ani w schronisku nie bywa... Quote
paros Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 [quote name='Mysia_']Paros, dzięki kochana! :) A na kogo są odane namiary w Allegro? Jeśli na Patikujek to można zmienić na mnie, bo jak widać Pati już ani na dogo, ani w schronisku nie bywa... Były na nią a co się stało z Patikujek, że zaniedbuje psiaki? :shake: Poprawiłam i wznowiłam allegro, sprawdź czy dobrze jest :lol: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=849226412 :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
Mysia_ Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Prawdę mówiąc nawet nie wiem... Jakoś się straciła ze schroniska, na dogo widziałam ją tylko w fotoblogu swojego psiaka... Quote
Bjuta Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Kochane! Pięknego roku Wam życzę!!! A Wareczce - domku z wygodnym fotelem... Quote
Bjuta Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Muszę się ci kiedyś przyjrzeć w schronisku. Nawet nie wiem gdzie mieszkasz. Quote
Mysia_ Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Wareczka mieszkała na wybiegu od lat, ale ostatnio została pogryziona... Teraz mieszka w boksie razem z naszym staruszkiem Matem.... Quote
Bjuta Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Oj jak przykro... Wareczko... Trzymaj się dzielnie! Quote
Mysia_ Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 wierzyć się nie chce, że to już tyle lat... że tak długo czeka :-( Quote
Mysia_ Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 już sie z niej robi powoli babuleńka ;-( Quote
tymuś Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 zawsze musisz być dobrej myśli!!!! głowa do góry myśl pozytywnie może się komuś w końcu spodoba:p Quote
Mysia_ Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 bardzo bym chciała, żeby ktoś ją zauważył.... Quote
paros Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 Mysia_ napisał(a):bardzo bym chciała, żeby ktoś ją zauważył.... to zrobię jej allegro i ogłoszenia, a do kogo podać kontakt, co napisać i czy są ładne zdjęcia? Quote
Recommended Posts