Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Paros zrobiła Wareczce piękne allegro i wznawia je regularnie! :loveu::loveu::loveu:

Patrzcie - jakie cudne:

[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]Celem aukcji jest znalezienie domu dla psa. [/FONT][FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif] [/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]Smutne są oczy psa ze schroniska, psa porzuconego, niechcianego. To spojrzenie zza krat czy psiaka błąkającego się lub leżącego, osłabionego z głodu, mówi wszystko...[/FONT]
[FONT=Tahoma][/FONT]

List Warki. Nazywam się Warka, a przynajmniej tak nazwali mnie w schronisku w Zabrzu, moja pozycja to 2572. Trafiłam tutaj z interwencji dn. 19 grudnia 2002r., złapali mnie gdy zabłądziłam i przez przypadek znalazłam się w szybie w Pawłowie. Teraz mam jakieś 8 lat, a przynajmniej tak mi się wydaje. Jestem wysterylizowana dzięki czemu nie muszę się borykać co pół roku z tymi wszystkimi napaleńcami a oprócz tego bardzo lubię ludzi i nie mam nic przeciwko innym psiakom (chyba, że są dla mnie nie miłe). Po ponad roku przebywania w schronisku zabrał mnie stąd jakiś pan, niestety po niedługim czasie trafiłam do schroniska z powrotem tyle, że z ranami i bardzo złym samopoczuciem. W schronisku wyleczyli mnie i teraz jest już dobrze. Tutaj dobrze mnie traktują. Dostaję regularnie jeść, mam zrobione wszystkie szczepienia: przeciw chorobom zakaźnym oraz wściekliźnie i w ogóle jest mi tu dość dobrze, jednak brakuje mi miłości.

Wolontariuszki oraz pracownicy przy każdej okazji starają się mnie pogłaskać czy przytulić jednak jest to mało. Tutaj każdy psiak chciałby poczuć choć odrobinę miłości więc nie mogą się zajmować tylko mną i ja to rozumiem jednak chciałabym znaleźć dom gdzie zajmowaliby się mną dużo. Ja nie jestem uciążliwa potrzebuję tylko trochę miłości i ciepłego kąta w domku, TYLKO TROCHĘ MIŁOŚCI... Czy ktoś mi ją w końcu zapewni ale już tak na stałe bo nie chciałabym wracać za jakiś czas znowu i przeżywać tych tęsknot. Jeśli ktoś chciałby mnie przygarnąć to od razu proszę dać znać do schroniska lub mojej koleżance Patrycji od nich można się dowiedzieć czegoś więcej. Warka.

Jest wysterylizowana.

Warunkiem adopcji jest podpisanie umowy adopcyjnej.

Kontakt:
tel. 0 513 139 349
mail [email protected]
Wareczka obecnie przebywa w schronisku dla zwierząt w Zabrzu ul. Bytomska 133
tel. 032 271 47 97

Nie licytuj!! Jest to aukcja charytatywna, mająca na celu znalezienie dobrego domu dla psa.
Przed złożeniem oferty zadzwoń lub napisz.
Złożenie oferty nie oznacza automatycznego prawa do psa.
Zastrzegamy sobie prawo do wyboru nowego opiekuna dla psa
oraz zakończenia aukcji przed czasem, jeśli pies znajdzie właściwy, kochający dom.

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
Posted

Paros, dzięki kochana! :)
A na kogo są odane namiary w Allegro? Jeśli na Patikujek to można zmienić na mnie, bo jak widać Pati już ani na dogo, ani w schronisku nie bywa...

Posted

[quote name='Mysia_']Paros, dzięki kochana! :)
A na kogo są odane namiary w Allegro? Jeśli na Patikujek to można zmienić na mnie, bo jak widać Pati już ani na dogo, ani w schronisku nie bywa...

Były na nią a co się stało z Patikujek, że zaniedbuje psiaki? :shake:

Poprawiłam i wznowiłam allegro, sprawdź czy dobrze jest :lol:

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=849226412

:thumbs::thumbs::thumbs::thumbs:

• 2 weeks later...
  • 2 months later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
  • 4 months later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
Posted

Mysia_ napisał(a):
bardzo bym chciała, żeby ktoś ją zauważył....

to zrobię jej allegro i ogłoszenia, a do kogo podać kontakt, co napisać i czy są ładne zdjęcia?