Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tekst to mamy jakiś taki marny.. :(

Warka (2572.)

Warka to średniej wielkości suczka z ogromnym pechem, jakoś nie potrafiła trafić na ludzi, którzy ją pokochają. Niestety z roku na rok jest coraz starsza i zainteresowanie nią jeszcze bardziej zmalało.
To łagodna i spokojna sunia.

I pełen albumik zdjęć:
http://bjuta.fotosik.pl/albumy/806544.html

Przydałyby się i nowe foty i nowy tekst....

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

A ten tekst Patilikujek się nadaje? Jest aktualny?

Nazywam się Warka, a przynajmniej tak nazwali mnie w schronisku w Zabrzu, moja pozycja to 2572. Trafiłam tutaj z interwencji dn. 19 grudnia 2002r., złapali mnie gdy zabłądziłam i przez przypadek znalazłam się w szybie w Pawłowie:shake: . Teraz mam jakieś 8 lat, a przynajmniej tak mi się wydaje. Jestem wysterylizowana dzięki czemu nie muszę się borykać co pół roku z tymi wszystkimi napaleńcami:evil_lol: a oprócz tego bardzo lubię ludzi i nie mam nic przeciwko innym psiakom (chyba że są dla mnie nie miłe). Po ponad roku przebywania w schronisku zabrał mnie z tąd jakiś pan, niestety po niedługim czasie trafiłam do schroniska spowrotem tyle, że z ranami i bardzo złym samopoczuciem. W schronisku wyleczyli mnie i teraz jest już dobrze. Tutaj dobrze mnie traktują. Dostaję regularnie jeść, mam zrobione wszystkie szczepienia: przeciw chorobom zakaźnym oraz wściekliźnie i w ogóle jest mi tu dość dobrze, jednak brakuje mi miłości:placz: . Wolontariuszki oraz pracownicy przy każdej okazji staraja się mnie poogłaskać czy przytulić jednak jest to mało. Tutaj każdy psiak chciałby poczuć choć odrobinę miłości więc nie mogą się zajmować tylko mną i ja to rozumiem jednak chciałabym znaleźć dom gdzie zajmowaliby się mną dużo. Ja nie jestem uciążliwa potrzebuję tylko trochę miłości i ciepłego kąta w domku, TYLKO TROCHĘ MIŁOŚCI...Czy ktoś mi ją w końcy zapewni ale już tak na stałe bo nie chciałabym wracać za jakiś czas znowu i przeżywać tych tęsknot:shake: .Jeśli ktoś chciałby mnie przygarnąć to od razu proszę dać znać do schroniska powiedzą co i jak i może jeszcze zawiozą na miejsce?
[email protected], tel.: 692-581-343, lub [SIZE=3]32-271-47-97 (w godzinach 9-17)

Posted

może być ciężko ją wyciągnąć, bo na tym pierwszym wybiegu to same wariaty są... Można by było na wybiegu zrobić zdjęcia, ale wiadomo, że to już nie będzie taki efekt jak na spacerze, no i Warka jest taka, że raczej chętnie do tych zdjęc nie będzie pozować, a jednak na spacerze łatwiej zrobić dużo fajnych zdjęć z zaskoczenia.

• 3 weeks later...
Posted

nie są szkodliwe, chociaż z drugiej strony to nie wiem jak sie zachowaja jeśli kogoś nie znają... Trzeba kiedyś jakoś się zgrać i coś wymyslec ;) na wybiegu fotki mogą być nie fajne.. bo zimą i po zimie wybiegi wyglądają okropnie :-(

• 2 months later...
  • 2 months later...
Posted

Mysia_ napisał(a):
korzystać trzeba póki z przodu zostały tylko trzy psiaki, bo jak coś się dołoży to znowu będzie ciężko...

jak zbierze sie wiecej wolontariuszy (oby jak najszybciej) to trzeba ją w końcu wyciagnac na spacer....

Posted

ania >;17301344 napisał(a):
to może jutro? przyjedziesz Beatko? będzie Aneta, jej mama i będę ja, chyba damy rade? ;) pewnie będzie tez kilka innych osób.

Tak,ja też jutro jestem :) Oby się nam udało ;)