Bjuta Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 Tekst to mamy jakiś taki marny.. :( Warka (2572.) Warka to średniej wielkości suczka z ogromnym pechem, jakoś nie potrafiła trafić na ludzi, którzy ją pokochają. Niestety z roku na rok jest coraz starsza i zainteresowanie nią jeszcze bardziej zmalało. To łagodna i spokojna sunia. I pełen albumik zdjęć: http://bjuta.fotosik.pl/albumy/806544.html Przydałyby się i nowe foty i nowy tekst.... Quote
Mysia_ Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 Warka bardzo posmutniała ostatnio :-( chyba kompletnie straciła nadzieje... Quote
Bjuta Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 A ten tekst Patilikujek się nadaje? Jest aktualny? Nazywam się Warka, a przynajmniej tak nazwali mnie w schronisku w Zabrzu, moja pozycja to 2572. Trafiłam tutaj z interwencji dn. 19 grudnia 2002r., złapali mnie gdy zabłądziłam i przez przypadek znalazłam się w szybie w Pawłowie:shake: . Teraz mam jakieś 8 lat, a przynajmniej tak mi się wydaje. Jestem wysterylizowana dzięki czemu nie muszę się borykać co pół roku z tymi wszystkimi napaleńcami:evil_lol: a oprócz tego bardzo lubię ludzi i nie mam nic przeciwko innym psiakom (chyba że są dla mnie nie miłe). Po ponad roku przebywania w schronisku zabrał mnie z tąd jakiś pan, niestety po niedługim czasie trafiłam do schroniska spowrotem tyle, że z ranami i bardzo złym samopoczuciem. W schronisku wyleczyli mnie i teraz jest już dobrze. Tutaj dobrze mnie traktują. Dostaję regularnie jeść, mam zrobione wszystkie szczepienia: przeciw chorobom zakaźnym oraz wściekliźnie i w ogóle jest mi tu dość dobrze, jednak brakuje mi miłości:placz: . Wolontariuszki oraz pracownicy przy każdej okazji staraja się mnie poogłaskać czy przytulić jednak jest to mało. Tutaj każdy psiak chciałby poczuć choć odrobinę miłości więc nie mogą się zajmować tylko mną i ja to rozumiem jednak chciałabym znaleźć dom gdzie zajmowaliby się mną dużo. Ja nie jestem uciążliwa potrzebuję tylko trochę miłości i ciepłego kąta w domku, TYLKO TROCHĘ MIŁOŚCI...Czy ktoś mi ją w końcy zapewni ale już tak na stałe bo nie chciałabym wracać za jakiś czas znowu i przeżywać tych tęsknot:shake: .Jeśli ktoś chciałby mnie przygarnąć to od razu proszę dać znać do schroniska powiedzą co i jak i może jeszcze zawiozą na miejsce? [email protected], tel.: 692-581-343, lub [SIZE=3]32-271-47-97 (w godzinach 9-17) Quote
Bjuta Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Ja jej chętnie bym wykupiła ogł., tylko co tam napisać? Zupełnie jej nie znam. Quote
Beatkaa Posted January 2, 2011 Author Posted January 2, 2011 A jaka jest w stosunku do ludzi,na spacerkach? Jest w boksie czy na wybiegu? Quote
Mysia_ Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 w żaden sposób nie jest agresywna, ale trochę obojętna w stosunku do ludzi... Ona jest na wybiegu na ruinach z tyłu. Quote
Beatkaa Posted January 2, 2011 Author Posted January 2, 2011 Myślę nad spacerkiem...ale trochę się obawiam reszty psów z wybiegu.Zdjęcia by się jej przydały i kontakt z człowiekiem:roll: Quote
Mysia_ Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 może być ciężko ją wyciągnąć, bo na tym pierwszym wybiegu to same wariaty są... Można by było na wybiegu zrobić zdjęcia, ale wiadomo, że to już nie będzie taki efekt jak na spacerze, no i Warka jest taka, że raczej chętnie do tych zdjęc nie będzie pozować, a jednak na spacerze łatwiej zrobić dużo fajnych zdjęć z zaskoczenia. Quote
Beatkaa Posted January 2, 2011 Author Posted January 2, 2011 Pomyślę i zobaczę.Może coś wykombinuję. Quote
Mysia_ Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 i ja o niej przypominam... Krukowi się udało to i może jakiś inny wteran będzie miał też tyle szczęścia? :) Quote
Beatkaa Posted January 25, 2011 Author Posted January 25, 2011 Wpadam do Wareczki na chwilkę.Pech ma dziewczyna :( Jeszcze z takim wariatami jest na wybiegu,że strach podejść...i jak tu jej domek znaleźć? :roll: Quote
Mysia_ Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 u niej na wybiegi to jest spokój, ale wybieg przed to oszołomy, ale w takim sensie, że skaczą, szaleją, itp. Quote
Beatkaa Posted January 29, 2011 Author Posted January 29, 2011 W sumie to juz sama nie wiem,jakos boje sie takich duzych psow z wybiegu :D Niektóre warczą już przez kraty :shake: Quote
Mysia_ Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 nie są szkodliwe, chociaż z drugiej strony to nie wiem jak sie zachowaja jeśli kogoś nie znają... Trzeba kiedyś jakoś się zgrać i coś wymyslec ;) na wybiegu fotki mogą być nie fajne.. bo zimą i po zimie wybiegi wyglądają okropnie :-( Quote
Beatkaa Posted January 29, 2011 Author Posted January 29, 2011 Jasne,wspólnymi siłami na pewno coś zdziałamy ;) No i wiadomo,że na spacerkach fotki są lepsze niż takie z wybiegu. :) Quote
Beatkaa Posted April 22, 2011 Author Posted April 22, 2011 Oj Wareczko Ty to szczęścia nie masz :( Quote
Mysia_ Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 Ostatnio nawet jeden Pan zainteresował się Warka, ale jednak zdecydował się na Reję.... Quote
Beatkaa Posted July 20, 2011 Author Posted July 20, 2011 tamten wybieg jest tak strasznie niefortunnie położony.... Quote
Mysia_ Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 korzystać trzeba póki z przodu zostały tylko trzy psiaki, bo jak coś się dołoży to znowu będzie ciężko... Quote
Beatkaa Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 Mysia_ napisał(a):korzystać trzeba póki z przodu zostały tylko trzy psiaki, bo jak coś się dołoży to znowu będzie ciężko... jak zbierze sie wiecej wolontariuszy (oby jak najszybciej) to trzeba ją w końcu wyciagnac na spacer.... Quote
ania > Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 to może jutro? przyjedziesz Beatko? będzie Aneta, jej mama i będę ja, chyba damy rade? ;) pewnie będzie tez kilka innych osób. Quote
Beatkaa Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 ania >;17301344 napisał(a):to może jutro? przyjedziesz Beatko? będzie Aneta, jej mama i będę ja, chyba damy rade? ;) pewnie będzie tez kilka innych osób. Tak,ja też jutro jestem :) Oby się nam udało ;) Quote
Recommended Posts