sylwija Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 mam nadzieję, że będą jakie wiadomości, fotki z domku? Quote
obraczus87 Posted January 18, 2013 Author Posted January 18, 2013 [quote name='sylwija']mam nadzieję, że będą jakie wiadomości, fotki z domku?[/QUOTE] Wiadomości będą na pewno, natomiast nie wiem czy Panie mają aparat (więc o fotkach się nie wypowiadam) :) Quote
obraczus87 Posted January 19, 2013 Author Posted January 19, 2013 Brutus już w swoim nowym domu :) właśnie dzwoniła pani Ania, która wiozła Brutka. Podróż minęła bardzo dobrze. DS rozliczył się z p.Anią za paliwo :) za co dziękuję. Brutku wszystkiego dobrego :) prosze trzymajcie jeszcze kciuki. Te pierwsze dni będą bardzo ważne. Quote
Livka Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 :kciuki::kciuki::kciuki: Trzymam kciuki mocno, mocno ... Quote
Nikus Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 Ja też trzymam:) Znowu trochę pomarudzę jak to "księgowy" Brutuska...proszę "przytrzymajcie" jeszcze przez jakiś czas deklaracje jakie na niego mieliście-tym razem mam nadzieję,że już nie będą potrzebne,ale tak na wszelki wypadek;) Quote
Ellig Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 Brutku, ciesze sie bardzo, teraz juz musi byc dobrze:) Kciuki trzymam:) Quote
sylwija Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 Mocno trzymam kciuki za pomyślą aklimatyzację :) powodzenia, Brutus!! Quote
Cantadorra Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 Ja rownież trzymam zacisniete kciuki za Brutka. Powodzenia chlopczyku :)! Quote
Pyrdka Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 Mam nadzieję,ze tym razem to ten właściwy dom:lol: Trzymam kciuki. Quote
__Lara Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 [quote name='obraczus87']Brutus już w swoim nowym domu :) właśnie dzwoniła pani Ania, która wiozła Brutka. Podróż minęła bardzo dobrze. DS rozliczył się z p.Anią za paliwo :) za co dziękuję. Brutku wszystkiego dobrego :) prosze trzymajcie jeszcze kciuki. Te pierwsze dni będą bardzo ważne.[/QUOTE] Mamy wszyscy nadzieję, że to już koniec wędrówki Brutusa! :) Quote
Ziutka Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 Również trzymam kciuki za Brutka - tym razem już MUSI być dobrze!!! Quote
Aki Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 Brutus, a właściwie Rufus :) powoli aklimatyzuje się w nowym domku. Jest dość ciężko. Psiak jest zestresowany, długo wczoraj i dzisiaj odsypiał zmianę miejsca zamieszkania. Wychodzi tylko do ogródka i to z trudem, w sensie z wielkimi oporami. On naprawdę potrzebuje duuuużo czasu i cierpliwości. Za to z dobrych wieści ... przekonał się już do swojego legowiska i bardzo je polubił, dostaje najlepsze kąski, jako zachętę i nowy dobry początek. Pani Ania stwierdziła, że dzisiaj z godziny na godzinę widać jakby "odtajał" i otwierał się na nowe opiekunki. Dotyk, głaskanie zaczyna mu sprawiać przyjemność. Dużo pracy przed nowym domkiem, aby zdobyć zaufanie Rufuska i obudzić w nim poczucie bezpieczeństwa. Trzymajcie kciuki, bo łatwo nie będzie! Quote
Nikus Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 a pewnie,że trzymamy:) Brutus-Rufus....dasz radę tylko chłopie daj sobie pomóc:) Quote
zerduszko Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 Kciuki za aklimatyzację zaciśnięte :) Quote
obraczus87 Posted January 20, 2013 Author Posted January 20, 2013 Aki, dziękuję za wieści :) Miałam dzisiaj dzwonić do p.Ani, ale mam znowu problem z telefonem. Może jak nim rzucę o ścianę, to zacznie ze mna łaskawie współpracować? :cool3: Trzymam kciuki za Brutka :) Chłopak ostatnio dużo przeżył, te częste zmiany miejsca.... ale mam nadzieję, że z dnia na dzień będzie tylko coraz lepiej :) Quote
Cantadorra Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 No tak, te częste zmiany odbijają się i na ludziach i na zwierzaczkach. Rufusku/Brutusku, nieustannie wysyłam moc ciepłych myśli :) Quote
Aldrumka Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 [quote name='Nikus']a pewnie,że trzymamy:) Brutus-Rufus....dasz radę tylko chłopie daj sobie pomóc:)[/QUOTE] !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
_Goldenek2 Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 Kciuki zaciśnięte. Brutus, chłopaku .... trzymaj się. Quote
Recommended Posts