Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Trzymanie kciuków bardzo się przydało :) znaczy dobrze trzymaliście :) wizyta przebiegła bardzo pozytywnie. Dom z doświadczeniem, ogromną miłością do psów i nie tylko :), konsekwentny, cierpliwy, spokojny i przygotowany na przyjęcie psa z "przeszłością". Decyzję podejmie Marta, ale sądzę, że będzie na tak.

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bardzo dziękuję Aki za poświęcenie swojego czasu i wykonanie wizyty :loveu: DZIĘKUJĘ!

Nie dzwoniłam do Pani Anny. Dopiero wróciłam od kolejnego lekarza... niestety czuje się coraz gorzej, maluch pcha się na świat a jeszcze powinien posiedzieć w brzuchu 1,5tyg.

Jutro postaram się zadzwonić i napisać więcej.

Posted

[quote name='obraczus87']Dzisiaj zadzwonie do Pani Anny, aby dogadać szczegóły.

Trzeba się zastanowić jak pomóc Paniom w kwestii transportu. Prosze o pomoc w tej kwestii.

a może Maciek mógłby pomóc?- już raz jechał z Brutkiem...Maciek..plisss:)

Posted

Nikus napisał(a):
Ja też jestem dobrej myśli;)

Ja rowniez i nadal trzymam kciuki, w czym jeszcze trzeba pomoc, w transporcie nie dam rady, Maciek...Plissss:)

Posted

Widzę, że wszyscy w spedycji pracują;)

Normalnie chętnie bym pojechał, ale musiałbym to przemyśleć. Mój samochód oficjalnie nie powinien poruszać się po drogach publicznych:D No i ta pogoda czy się bardziej nie popsuje... Zobaczę co wyniknie z Marty rozmów z Panią.

Posted

[quote name='Pyrdka']Jestem zwolennikiem jak nowi właściciele sami jadą po psiaka.

Ja też, ale Pani wytłumaczyła, iż ich samochód nie nadaje się do takich podróży (stare auto, pogoda). Ponadto Pani nie czuje sie na siłach jeździć w taką pogodę. I ja to rozumiem.
Podczas odwiedzin Pań u Brutusa zostałam poinformowana o tym, że jeśli pogoda się popsuje, będzie potrzebna pomoc. I sie na to zgodziłam.

Jestem po rozmowie z p.Anną.
Szukamy transportu na trasie Lipka Wielka-Poznań.

Maćku czy istnieje możliwość odrobaczenia Brutka??