Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 442
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

maksiulab napisał(a):
Sonia czuje się coraz lepiej, dzisiejszą noc przespała w łóżeczku z moimi rodzicami:) w domu już się zachowuje normalnie, ale na dworze dalej się wszystkiego boi i nie wiem dlaczego załatwia się tylko raz dziennie.

Ze strachu trzyma biedna:(
Cieszę się że poznaje domowe życie:) Masz wspaniałych rodziców:)

Posted

dziękuję w ich imieniu:) to dzięki nim nauczyłam się jak trzeba traktować zwierzęta. Sonia wychodzi często na dwór, powącha trochę i zaraz chce wracać do domu, wczoraj moi rodzice jak wracali od weterynarza to wzięli ją na dłuższy spacer i dopiero wtedy się załatwiła. Poza tym uwielbia pieszczoty, sama podchodzi bierze mordką rękę żeby ją głaskać:)

Posted

xmartix napisał(a):
pewnie ze strachu..
mamy miejsce dla 3/4 psów

:lol::lol::lol: było by świetnie. Strasznie żal mi tych bied. Córka usilnie pracuje nad swoim chłopakiem ( zastanawia się nad przygarnięciem jednego psiaka), ale coś kiepsko to widzę.

Posted

maksiulab napisał(a):
dziękuję w ich imieniu:) to dzięki nim nauczyłam się jak trzeba traktować zwierzęta. Sonia wychodzi często na dwór, powącha trochę i zaraz chce wracać do domu, wczoraj moi rodzice jak wracali od weterynarza to wzięli ją na dłuższy spacer i dopiero wtedy się załatwiła. Poza tym uwielbia pieszczoty, sama podchodzi bierze mordką rękę żeby ją głaskać:)

Ona dziękuje w ten sposób za ocalenie.

Posted

jutro jak pojadę to ją wyściskam z całych sił:) teraz myślę cały czas o tych pozostałych psiakach i zastanawiam się jak moglibyśmy im pomóc. od nie dawna jest na tym forum ale jestem pod ogromnym wrażeniem jak dużo jest to dobrych osób które z całych sił pomagają zwierzętom:)

Posted

Maksiulab tak Dogomania to miejsce gdzie dużo się dzieje, niesamowite jest skrzyknięcie się osób i pomoc dla wielu wielu psów, mi się bardzo podoba ta wspólpraca taka bezintersowna, oczywiście bywają niemiłe sytuacje na dogo ale jest ich mniej niż więcej i nie warto się nimi przejmować, bardzo się cieszę że tu jestem i mogę pomagać tak też :) mam nadziejże że bedzie się Wam tu tez podobać

Posted

maksiulab napisał(a):
bardzo nam się podoba:) znalazłam tu wiele osób które kochają zwierzęta tak samo jak ja:)

I to wszystkich nas łączy:)

Posted

słuchajcie,
na razie może stamtąd wyjechać 6 psów, 3 do Demi, 3 do Stonki, potrzeba pieniędzy na szczepienia, odrobaczenia, odpchlenia zapewne, sterylki, kastracje, wizyty u wetów!!!!
Dogomaniacy pomóżcie!

Zbieramy na konto:

Marta Kowalczuk

[FONT=Arial]ING Bank Śląski
17 1050 1575 1000 0022 8713 0914

koniecznie z dopiskiem: "na psy z powodzi + nick z dogo[/FONT]

Posted

[quote name='xmartix']słuchajcie,
na razie może stamtąd wyjechać 6 psów, 3 do Demi, 3 do Stonki, potrzeba pieniędzy na szczepienia, odrobaczenia, odpchlenia zapewne, sterylki, kastracje, wizyty u wetów!!!!
Dogomaniacy pomóżcie!

Zbieramy na konto:

Marta Kowalczuk

[FONT=Arial]ING Bank Śląski
17 1050 1575 1000 0022 8713 0914

koniecznie z dopiskiem: "na psy z powodzi + nick z dogo[/FONT]

Wybaczcie, ja finansowo na razie nie mam jak:(:(:(

Posted

stonka1125 napisał(a):
Zaczynam rozsyłać watek "po ludziach":lol: z prośbą o wsparcie, jak ktos może to też niech rozsyła

Oczywiście porozsyłam!

Posted

Cioteczki, jestem tu od początku, a Wy mi Pw przysyłacie :eviltong:

ale dzięki za info... no wiecie o co chodzi...

Narazie jestem spłukana, jak dojdzie $$$ to coś wpłacę, mam nadzieję, że choćby 5zł się uda.

Posted

Dziewczyny :loveu:, byłoby cudownie, żeby psiaki mogły sie już wyrwać z tych kojców:shake:
W przyszłym tygodniu postaram się wesprzeć finansowo, myślę, że 100zł uskrobię.

Posted

Dzięki za link Stonko. Same przygnębiające wiadomości, a z drugiej strony dobrze że jesteście bo już coś się dzieje. Zrozumiałam że potrzebne miejsce dla 2 haszczaków. Rano spróbuję zadzwonić w dwa miejsca może się znajdzie choć dt.Narazie cienko z kasą ale dramat wymaga. wyskrobię 50,- i już posyłam

Posted

Ja mogę fanty na bazarek darować, tylko ktoś musi zrobić, bo ja noga jestem, jeśli ktoś chętny to proszę o kontakt na PW, bo ja już i na następny mies. wyczerpałam limit :-(