stonka1125 Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 zaraz jak będą foty ruszam z allegro błagalnym Quote
Edi100 Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 [quote name='stonka1125']zaraz jak będą foty ruszam z allegro błagalnym[/QUOTE]Oby im się poszczęściło. Quote
stonka1125 Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 Ciekawa jestem co tam zastaną, w każdym bądź razie sunia po którą jada jest "na termin" i chyba nie będzie trzeba jej szukać domku, po prostu wróci jak się poogarniają po tym wszystkim, ale jeszcze myślą, chcą żeby wróciła do nich, zobaczymy...... Quote
stonka1125 Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 maksiulab, dzwonię do Ciebie dodzwoniłam się, sunia jest w formie psychicznej okropnej , boi się wszystkiego, poza tym pies marzenie, jest raczej starsza niż rok, ale wszystko napiszę maksiulab jak ogarną sytuacje, a nie jest lekko, wiem ze dadzą rade, ale na razie walczą z popędem swojego labka, który wyczuł że to sunia nie chłopiec, myslę że była gdzieś z cieczkowymi sukami i stąd ten problem, bo nie chce mysleć że ma cieczkę:cool3: zaproponowałam, żeby sunia była na razie odizolowana w łazience na kocyku i niech odpoczywa. Edi i Domi- po rozmowie z maksiulab i jej spostrzezeniach, myślę że to o czym pisałyśmy/ rozmawiałyśmy to prawda:angryy: Dziekuję bardzo maksiulab!!!!! Quote
Edi100 Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Jeśli jest tak faktycznie, jak podejrzewasz, to nie możemy tego tak zostawić...! Quote
Edi100 Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 [quote name='stonka1125']doszły zdjęcia?[/QUOTE] Tak, mam. Matko kochana:( Quote
maksiulab Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 sunia jest rzeczywiście w złym stanie, boi się strasznie wszystkiego, na dworze cały czas się chowała za mną, poza tym jest przekochana, cały czas się tuliła do nas i lizała nas po rękach. Nasz szalony Maks to chyba było dla niej za dużo więc odwieźliśmy ją do moich rodziców którzy chętnie się nią zaopiekują, jutro pójdą z nią do weterynarza i zrobią jej zdjęcia. Podobno ma ok.5 lat (tak nam mówili na miejscu). mam nadzieję że udało nam się pomóc. Quote
Kamila28 Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 hej, dopiero zajrzałam, jestem z Legnicy, jak coś to mogę w czymś pomóc....macie te zdjęcia psiaków??? wysyłam link znajomym Quote
Edi100 Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 [quote name='maksiulab']sunia jest rzeczywiście w złym stanie, boi się strasznie wszystkiego, na dworze cały czas się chowała za mną, poza tym jest przekochana, cały czas się tuliła do nas i lizała nas po rękach. Nasz szalony Maks to chyba było dla niej za dużo więc odwieźliśmy ją do moich rodziców którzy chętnie się nią zaopiekują, jutro pójdą z nią do weterynarza i zrobią jej zdjęcia. Podobno ma ok.5 lat (tak nam mówili na miejscu). mam nadzieję że udało nam się pomóc.[/QUOTE] Bardzo! Przeogromnie dziękuję ja także. Jesteś nieoceniona! Pozdrawiam:) Quote
Edi100 Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 [quote name='Kamila28']hej, dopiero zajrzałam, jestem z Legnicy, jak coś to mogę w czymś pomóc....macie te zdjęcia psiaków??? wysyłam link znajomym[/QUOTE] Na pewno! Stonka się zapewne z Tobą skontaktuje. Dziękuję że jesteście:) Quote
maksiulab Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 jutro jak tylko będę miała zdjęcia to odrazu wstawie. Quote
maksiulab Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 cieszę się bardzo że udało nam się pomóc. chociaż jeden z tych psiaków spędzi dzisiaj noc w bezpiecznym domu:) Quote
Edi100 Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 [quote name='maksiulab']cieszę się bardzo że udało nam się pomóc. chociaż jeden z tych psiaków spędzi dzisiaj noc w bezpiecznym domu:)[/QUOTE] Tak to prawda:):):) Quote
Kamila28 Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 prowadzę z koleżanką stronę legnickiego schroniska - jesteśmy wolontariuszkami, to nasza strona i jak coś to jakieś info możemy dać Quote
stonka1125 Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 To może rozmawiałyśmy, dzwoniłam na oba numery podane na stronie. Wracając do psów, to psy trzeba zabrać wszystkie i od razu, nie mogą trafić w niepewne ręce, kombinuję miejsce, a potem będziemy potrzebowali transportu...na razie nic nie umieszczaj na stronie. Quote
maksiulab Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 rozmawiałam przed chwilą z rodzicami, sunia czuje się dobrze, je i pije, ale jest dalej wystraszona:( po południu będą z nią szli do weterynarza Quote
Maruda666 Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Mam zapytanko czy jest możliwość rozdzielenia haszczaków , możliwe , że mam DT dla jednego . Chyba , że poszukiwane są tylko domki stałe to się muszę jeszcze skonsultować . W jakim są one wieku mniej więcej ?? Quote
stonka1125 Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 Staram się ogarniać sytuację, nie wygląda ona różowo, wiszę na telefonie bo staram się załatwić miejsce dla psów, nie mamy kasy, wszystkim zainteresowanym wysyłam teraz pw ........ wywala mnie dogo, spróbuję później do wszystkich napisać Quote
xmartix Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 super że udało się 1 uratować mi coś świta w głowie o czym piszecie z Edi.. ale proszę o info na pw jak mozecie.. a macie zdjecia? Quote
Recommended Posts