Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

sunia jest po wizycie u weterynarza, na szczęście jest zdrowa:) teraz jest na spacerku, rodzice mówią że ładnie na smyczy chodzi i zaczyna się przekonywać do nich:)

• Replies 442
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='xmartix']super że udało się 1 uratować
mi coś świta w głowie o czym piszecie z Edi.. ale proszę o info na pw jak mozecie..
a macie zdjecia?[/QUOTE]
Martuś, wyślij mi na pw swój e mail.

Posted

[quote name='maksiulab']sunia jest po wizycie u weterynarza, na szczęście jest zdrowa:) teraz jest na spacerku, rodzice mówią że ładnie na smyczy chodzi i zaczyna się przekonywać do nich:)[/QUOTE]
Tak się cieszę:):)

Posted

Pilnie proszę o kontakt osoby z Wrocławia , które mogłyby pomóc psom , psy sa w nienajlepszym stanie, wysyłam teraz pw do xmatriks i marudy, poprosze o wasze maile, boje sie że psy trafią w nieodpowiedzialne rece, znalazłam ogłoszenie na portalu ogłoszeniowym, musze przekazać wszystko komuś kto jest bliżej, psy nie powinny tam zostać!!!!!!zdjęcia prześlę na maila

Posted

[quote name='maksiulab']ja będę jechać w środę do rodziców to wezmę aparat i porobię suni jakieś fajne zdjęcia:)[/QUOTE]
Miło będzie popatrzeć:) Czy Sunia ma jakieś imię?:) Bosz, jak dobrze że Ona ocalona.

Posted

[quote name='stonka1125']dostałam parę zdjęć mmsem, powstawiam później, sunia nie miała imienia ale jest już Sonią :)

Wytworne imię:)
Kochana, martwią mnie te co zostały...:(

Posted

mnie to strasznie zdziwiło jak tam pojechaliśmy i się dowiedzieliśmy że ona nawet nie ma imienia. Sonia jest już bezpieczna, teraz trzeba zrobić wszystko żeby pozostałe pieski wziąć.

Posted

te zdjęcia są robione z komórki, w sumie narazie po to żeby wszyscy zobaczyli Sonię:) tak jak mówiłam w środę będę u rodziców z aparatem i zrobię porządne zdjęcia:)

Posted

jest bardzo słodką i kochaną dziewczyną:) podziękowałam im już nie raz, oni bardzo kochają zwierzęta i cieszą się że mogą pomóc:) a ja już się nie mogę doczekać środy i spotkania z Sonią:)

Posted

Sonia czuje się coraz lepiej, dzisiejszą noc przespała w łóżeczku z moimi rodzicami:) w domu już się zachowuje normalnie, ale na dworze dalej się wszystkiego boi i nie wiem dlaczego załatwia się tylko raz dziennie.