Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 660
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ingrid44 napisał(a):
Mamy wielka nadzieje ze Alpus pojdzie do DS a wtedy Karmelek wskoczylby na jego miejsce w DT. Mysle ze cioteczki podtrzymaly by deklaracje dla takiej bidy. On jeszcze gorszy niz Alpus. :( :( :( Strasznie malusi i taki chudziutki a na dodatek staruszek :(

Oczywiście, jak będę mogła to pomogę.

Posted

dzięki ingrid za jedzonko, przyda się starsznie...
Karmel nie radzi sobie w schronisku, a ostatnio tak jakby się poddał.

Szukamy dla niego pojedyńczego boksu. Niestety ostatnio sporo psiaków przychodzi do schroniska...chyba porzutki po wakacjach.
w wakacje nie mieliśmy takiego ruchu jak w ostatnim tygodniu.

od kilku dni myślę kogo przerzucić do boksów ogólnych tak żeby zwolnić pojedyńczy boks

Posted

ojej czyli co szykuje sie domek dla Karmelka?!
byłoby cudownie, bo on tego najbardziej potrzebuje,
jak robiłam mu zdjęcia to normalnie, aż mi się ręce trzęsły...
takie maleństwo, chudzina, wygląda jakby miał się rozpaść na 100 kawałków :(
ciągle chudnie biedaczek, on potrzebuje swojego Pana,
sprawia wrażenie jakby żył we własnym świecie, jest troszkę nieobecny i ciągle złości się na swój ogonek i próbuje go dogonić, tak pociesznie to wygląda, ale zarazem tragicznie, bo schronisko to nie jest miejsce dla takiej kruszyny.
zresztą schronisko to nie jest dobre miejsce dla żadnego psa.

Posted

[quote name='Ingrid44']Rotek zapomniala dodac ze Pani w Slupsku zgodzila sie na wizyte przedadopcyjna .

Moze to zbieg okolicznosci ale sprawdżcie prosze czy to nie ta sama Pani bo w ostatnich dniach był sprawdzany domek u nas w Słupsku dla psiaka z tego watku,niestety wizyta nie przeszła pomyślnie.
http://www.dogomania.pl/threads/189585-Max-unikn%C4%85%C5%82-morbitalu-ale-nie-ma-funduszy-na-hotel...?p=15368881#post15368881

Posted

[quote name='danka1234']Moze to zbieg okolicznosci ale sprawdżcie prosze czy to nie ta sama Pani bo w ostatnich dniach był sprawdzany domek u nas w Słupsku dla psiaka z tego watku,niestety wizyta nie przeszła pomyślnie.
http://www.dogomania.pl/threads/189585-Max-unikn%C4%85%C5%82-morbitalu-ale-nie-ma-funduszy-na-hotel...?p=15368881#post15368881

Skontaktowalam sie z rotek i przekazalam informacje. Rotek jest caly dzien w Schronisku i ciezko jej wejsc na watek.

Przeczytalam relacje z wizyty u tej Pani w Slupsku. Brak mi slow......

Posted

Mi również brak słów i tylko powtórzę ...

jak dobrze , że są te wizyty przedadopcyjne i cierpliwe Osoby z Dogo , przed którymi otwierają się niektóre fałszywe serca potencjalnych właścicieli.

Posted

lika1771 napisał(a):
Witajcie cioteczki oczywiscie moge isc na wizyte,Danusiu 1234 moze Ty bys poszła albo razem

Jesli bedzie potrzebna wizyta i pomoc w niej to oczywiscie jestem do dyspozycji i pomocy.

Posted

lika, rotek pewnie zapomniała.
Często się to zdarza, a ostatnio wiem , że w Uciechowie trwają "dni na wariackich papierach" masa sterylek, adopcji, wyjazdów.

Domek się bardzo fajnie zapowiadał jeżeli myślę dobrze.