Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ewanka napisał(a):
Racja, każdy prawie spędzał wakacje w Sopocie lub trójmieście i gospodarstw rolnych tam nie uświadczysz ... może ktoś robi naszego Karmelka w bambuko ;)

Mam nadzieję, że nie:-) ale ubawiła mnie informacja o gospodarstwie w Sopocie, mieście - gdzie za metr kwadratowy powierzchni płaci się najwyższe ceny w Polsce:-).

• Replies 660
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Naprawdę tam nie ma rejonu wiejskiego:-). Trójmiasto jest zupełnie inaczej rozbudowane niż inne miasta w Polsce. Sopot jest centrum Trójmiasta leży w jego środku, a Trójmiasto to jedno wielkie miasto z dzielnicami, a nie wsiami między miastami:-). Domek z pewnością trzeba sprawdzić, ale wieś w okolicy Sopotu mnie dalej bawi.

Posted

Może od strony południa za Lasami Sopockimi i Trójmiejskim Parkiem Krajobrazowym coś jest wiejskiego na wysokości miasta Sopot. Ale to spory kawałek. Przy okazji gadania podniesiemy sobie trochę wątek.
Uważa, że bieda nie wyklucza tego aby psiak miał dobry domek. Wszystko sprawdzicie i ocenicie przecież.

Posted

dzisiaj będziemy dzowonić i ew. umawiać się na wizytę przedadopcyjną
sama wyadoptowałam 7 -letnią siwą suczkę z zabrza do świdnicy. W domu się nie przelewa, ale pies zawsze ma pełna miskę, śpi w łóżku i w ogóle widać że jest szczęśliwy

Posted

rotek_ napisał(a):
dzisiaj będziemy dzowonić i ew. umawiać się na wizytę przedadopcyjną
sama wyadoptowałam 7 -letnią siwą suczkę z zabrza do świdnicy. W domu się nie przelewa, ale pies zawsze ma pełna miskę, śpi w łóżku i w ogóle widać że jest szczęśliwy

To swietnie :)

Posted

co do tego domku to nie wiem nic...
byłam dzisiaj w Uciechowie i staruszek nie wygląda dobrze :(
jest taki chudziutki!! bardzo źle wygląda, zresztą wstawię zdjęcia i sami zobaczycie...

Posted

[quote name='Wiwi']co do tego domku to nie wiem nic...
byłam dzisiaj w Uciechowie i staruszek nie wygląda dobrze :(
jest taki chudziutki!! bardzo źle wygląda, zresztą wstawię zdjęcia i sami zobaczycie...

To bardzo niedobrze. :( Moge zamowic dla niego jedzonko w puszkach,specjalnie dla staruszkow. Widzialam w Krakvet. DAJCIE ZNAC czy zamawiac.

Posted

Ingrid44 napisał(a):
Halo ,Halo rotek odezwij sie jak mozesz ! Bardzo sie martwie o Karmelka :( :( :(

Wszyscy sie bardzo martwimy, on w ostatnim czasie bardzo schudł i teraz znowu info, że nadal chudnie ... oby nie było za późno na pomoc .......... :(

Posted

O Boziu ! Plakac mi sie chce.:( :( :( Nie wiem co robic bo rotek sie nie odzywa. :(

Zamowilam 15 puszek (400g kazda) specjanego jedzonka dla Seniorow. Moze to mu posmakuje.
Moze by go znowu odrobaczyc, z robalami to nigdy nie wiadomo. Jedzonko powinno byc w Uciechowie za 2 dni.

Posted

paulinken napisał(a):
Maleńki, co z Tobą? Jak mogę pomóc? :(

Mamy wielka nadzieje ze Alpus pojdzie do DS a wtedy Karmelek wskoczylby na jego miejsce w DT. Mysle ze cioteczki podtrzymaly by deklaracje dla takiej bidy. On jeszcze gorszy niz Alpus. :( :( :( Strasznie malusi i taki chudziutki a na dodatek staruszek :(