mestudio Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Ewanka napisał(a):Racja, każdy prawie spędzał wakacje w Sopocie lub trójmieście i gospodarstw rolnych tam nie uświadczysz ... może ktoś robi naszego Karmelka w bambuko ;) Mam nadzieję, że nie:-) ale ubawiła mnie informacja o gospodarstwie w Sopocie, mieście - gdzie za metr kwadratowy powierzchni płaci się najwyższe ceny w Polsce:-). Quote
Ingrid44 Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Napewno nie mialo to byc w Sopocie ale dla przyblizenia okolicy gdzies w tamtym rejonie na wsi :) Quote
Mika31 Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 ale i tak uważam że jeżeli istnieje możliwość to sprawdzić ten domek Quote
Ewanka Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 No jasne, każdy potencjalny domek trzeba sprawdzić , oby jak najdszybciej znalazl się TEN właściwy :) Quote
mestudio Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Naprawdę tam nie ma rejonu wiejskiego:-). Trójmiasto jest zupełnie inaczej rozbudowane niż inne miasta w Polsce. Sopot jest centrum Trójmiasta leży w jego środku, a Trójmiasto to jedno wielkie miasto z dzielnicami, a nie wsiami między miastami:-). Domek z pewnością trzeba sprawdzić, ale wieś w okolicy Sopotu mnie dalej bawi. Quote
rotek_ Posted September 10, 2010 Author Posted September 10, 2010 no wieś obok sopotu.... bo sopot raczej wsią nie jest:D Quote
mestudio Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Może od strony południa za Lasami Sopockimi i Trójmiejskim Parkiem Krajobrazowym coś jest wiejskiego na wysokości miasta Sopot. Ale to spory kawałek. Przy okazji gadania podniesiemy sobie trochę wątek. Uważa, że bieda nie wyklucza tego aby psiak miał dobry domek. Wszystko sprawdzicie i ocenicie przecież. Quote
rotek_ Posted September 12, 2010 Author Posted September 12, 2010 dzisiaj będziemy dzowonić i ew. umawiać się na wizytę przedadopcyjną sama wyadoptowałam 7 -letnią siwą suczkę z zabrza do świdnicy. W domu się nie przelewa, ale pies zawsze ma pełna miskę, śpi w łóżku i w ogóle widać że jest szczęśliwy Quote
Ingrid44 Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 rotek_ napisał(a):dzisiaj będziemy dzowonić i ew. umawiać się na wizytę przedadopcyjną sama wyadoptowałam 7 -letnią siwą suczkę z zabrza do świdnicy. W domu się nie przelewa, ale pies zawsze ma pełna miskę, śpi w łóżku i w ogóle widać że jest szczęśliwy To swietnie :) Quote
Ewanka Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Czy sa już jakieś wieści o dalszych losach jamnisia? Quote
Wiwi Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 co do tego domku to nie wiem nic... byłam dzisiaj w Uciechowie i staruszek nie wygląda dobrze :( jest taki chudziutki!! bardzo źle wygląda, zresztą wstawię zdjęcia i sami zobaczycie... Quote
Ingrid44 Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 [quote name='Wiwi']co do tego domku to nie wiem nic... byłam dzisiaj w Uciechowie i staruszek nie wygląda dobrze :( jest taki chudziutki!! bardzo źle wygląda, zresztą wstawię zdjęcia i sami zobaczycie... To bardzo niedobrze. :( Moge zamowic dla niego jedzonko w puszkach,specjalnie dla staruszkow. Widzialam w Krakvet. DAJCIE ZNAC czy zamawiac. Quote
Ingrid44 Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Halo ,Halo rotek odezwij sie jak mozesz ! Bardzo sie martwie o Karmelka :( :( :( Quote
Ewanka Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Ingrid44 napisał(a):Halo ,Halo rotek odezwij sie jak mozesz ! Bardzo sie martwie o Karmelka :( :( :( Wszyscy sie bardzo martwimy, on w ostatnim czasie bardzo schudł i teraz znowu info, że nadal chudnie ... oby nie było za późno na pomoc .......... :( Quote
Wiwi Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Spójrzcie na to maleństwo: same kości................ Quote
Wiwi Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 ............................. Nie zapomnicie o mnie? prawda? Quote
Isadora7 Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 o matusiu jaka bida, jak będę odnawiać allegro to trochę zmienię i dam te zdjęcia. Quote
Mika31 Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 ciotki trzeba go ratować wygląda straszni jak by tygodnie nie jad:shake: Quote
Ingrid44 Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 O Boziu ! Plakac mi sie chce.:( :( :( Nie wiem co robic bo rotek sie nie odzywa. :( Zamowilam 15 puszek (400g kazda) specjanego jedzonka dla Seniorow. Moze to mu posmakuje. Moze by go znowu odrobaczyc, z robalami to nigdy nie wiadomo. Jedzonko powinno byc w Uciechowie za 2 dni. Quote
paulinken Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Maleńki, co z Tobą? Jak mogę pomóc? :( Quote
Ingrid44 Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 paulinken napisał(a):Maleńki, co z Tobą? Jak mogę pomóc? :( Mamy wielka nadzieje ze Alpus pojdzie do DS a wtedy Karmelek wskoczylby na jego miejsce w DT. Mysle ze cioteczki podtrzymaly by deklaracje dla takiej bidy. On jeszcze gorszy niz Alpus. :( :( :( Strasznie malusi i taki chudziutki a na dodatek staruszek :( Quote
Recommended Posts