Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 660
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny miłe, mogę zaoferować płatny DT pieskowi. Dziunia pojechała do domku i w domu jest pusto. Pies mieszkałby w domu z nami i 3 koteczkami, które zupełnie nie zwracają uwagi na psiaki i są bardzo przyjazne. Pies byłby jedynym psiakiem w domku. Sam zostawałby w domu miedzy godziną 8, a 13:45 - resztę doby zawsze ktoś jest w domu, no i oczywiście całe weekendy jesteśmy. Jak się pozna pieska to i dom szybciej znaleźć bo wiadomo wtedy jakie psinka ma zwyczaje. Pieniążki psie przeznaczam na inne pieski, które są tylko i wyłącznie na naszym utrzymaniu, a przewija się ich przez nasze kojce dużo.
Tu jest wątek Dziuni http://www.dogomania.pl/threads/184839-Moja-Pani-odesz%C5%82a-mnie-rodzina-wyrzuci%C5%82a-z-domu-MAMY-DOMEK!!!!!!!

Jestem zestresowana bo pierwszy raz coś takiego proponuję, ale może mnie nie zakrzyczycie.

Posted

Koszt to 250 zł lub w bardzo kryzysowym czasie sucha karma dla psów, których mam dość dużo na własnym garnuszku. Pieniążkami tymi łatam właśnie takie psie potrzeby, a przy takiej ilości psiaków jaka się u mnie przewija tych potrzeb jest dużo. Już mam wizję na najbliższy czas przygarnięcia 5 maluchów i sterylkę ich matki od wiejskiego pijaka. Jak ja tego nie zrobię to suka będzie miała młode co chwila.
Pies będzie miał do dyspozycji cały dom i naszą trójkę. W domku nie ma innych psiaków, a jeśli bywają to na werandzie w oddzielnym pomieszczeniu.
Zastanówcie się bo miejsce mam i nie szukam żadnego pieska, a skoro tu trafiłam to proponuję bo bez psa w domu dziwnie jest.

Posted

rotek_ napisał(a):
ja zaraz wyjeżdzam wiec wpadła dosłownie na chwilę..powiem ze jest szansa na domek dla karmelka
pani chyba wypatrzyła go w Moim Psie

Trzymam kciuki baaaaaardzo mocno. Oby mu sie udalo.

Posted

pojawiła się szansa na domek dla karmelka...
domek na wsi, gospodarstwo, ale pies nie byłby trzymany na łańcuchu. Domek poleciała osoba która wypatrzyła karmela w MP. Ludzie ponoć biedni ale kochają zwierzęta.
Ktoś cały czas byłby w domu.

domek aż w sopocie,

ostatnio mamy cały czas jakieś sterylki i kastracje więc rzadko pojawiam się na dogo za co z góry przepraszam
kwestię domku jeszcze przemyślimy..na pewno będziemy musieli mu kombinować transport