Ingrid44 Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Cioteczki,szukajcie dla niego DT ! ! ! Quote
mestudio Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Dziewczyny miłe, mogę zaoferować płatny DT pieskowi. Dziunia pojechała do domku i w domu jest pusto. Pies mieszkałby w domu z nami i 3 koteczkami, które zupełnie nie zwracają uwagi na psiaki i są bardzo przyjazne. Pies byłby jedynym psiakiem w domku. Sam zostawałby w domu miedzy godziną 8, a 13:45 - resztę doby zawsze ktoś jest w domu, no i oczywiście całe weekendy jesteśmy. Jak się pozna pieska to i dom szybciej znaleźć bo wiadomo wtedy jakie psinka ma zwyczaje. Pieniążki psie przeznaczam na inne pieski, które są tylko i wyłącznie na naszym utrzymaniu, a przewija się ich przez nasze kojce dużo. Tu jest wątek Dziuni http://www.dogomania.pl/threads/184839-Moja-Pani-odesz%C5%82a-mnie-rodzina-wyrzuci%C5%82a-z-domu-MAMY-DOMEK!!!!!!! Jestem zestresowana bo pierwszy raz coś takiego proponuję, ale może mnie nie zakrzyczycie. Quote
Mika31 Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 super propozycja ale to rotek i ogonek muszą się wypowiedzieć.jaki był by koszt? Quote
_ogonek_ Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 mestudio jaki jest koszt DT u ciebie? Boję się prawdę powiedziawszy że nie znajdziemy deklaracji... Z Alpenem ciężko pioszło... Quote
mestudio Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Koszt to 250 zł lub w bardzo kryzysowym czasie sucha karma dla psów, których mam dość dużo na własnym garnuszku. Pieniążkami tymi łatam właśnie takie psie potrzeby, a przy takiej ilości psiaków jaka się u mnie przewija tych potrzeb jest dużo. Już mam wizję na najbliższy czas przygarnięcia 5 maluchów i sterylkę ich matki od wiejskiego pijaka. Jak ja tego nie zrobię to suka będzie miała młode co chwila. Pies będzie miał do dyspozycji cały dom i naszą trójkę. W domku nie ma innych psiaków, a jeśli bywają to na werandzie w oddzielnym pomieszczeniu. Zastanówcie się bo miejsce mam i nie szukam żadnego pieska, a skoro tu trafiłam to proponuję bo bez psa w domu dziwnie jest. Quote
Ingrid44 Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Cudownie. Ja zaplace za pierwszy i drugi miesiac a w miedzyczasie bedziemy zbierac deklarcje. Ta chudzinka spedza mi sen z powiek. :-(:-(:-( Rotek, odezwij sie:hand::hand::hand::hand: Quote
paulinken Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Ja po powrocie nie mogę się ogarnąć z wątkami... szkoda, że nie było odzewu z ogłoszeń z MP... Ja coś Karmelka wspomogę, jak mogę :) Quote
rotek_ Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 ja zaraz wyjeżdzam wiec wpadła dosłownie na chwilę..powiem ze jest szansa na domek dla karmelka pani chyba wypatrzyła go w Moim Psie Quote
mestudio Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 I bardzo dobrze:-). Oby się udało psiakowi. Quote
Ingrid44 Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 rotek_ napisał(a):ja zaraz wyjeżdzam wiec wpadła dosłownie na chwilę..powiem ze jest szansa na domek dla karmelka pani chyba wypatrzyła go w Moim Psie Trzymam kciuki baaaaaardzo mocno. Oby mu sie udalo. Quote
Ewanka Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Wstawaj Karmelku i biegaj na spacerek :) ... i jakie wieści o dalszych planach psiaka? ... czy jedzie do jakiegoś DS? Quote
Ingrid44 Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Zapraszam na 2 bazarki dla Karmelka (jesli Karmelek znajdzie domek to pieniazki zostana przeznaczone na inna bide ): http://www.dogomania.pl/showthread.php?t=192458&goto=newpost http://www.dogomania.pl/showthread.php?t=192442&goto=newpost Quote
Isadora7 Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Witaj Karmelku, dawno mnie nie było ale kilkanaście dni kłopotów z netem zrobiło swoje. Modem provider zmienił więc czas nadrabiać zaległości. Quote
Ewanka Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Dzień dobry Kapselku, pakujesz się na wyjazd do DT , chyba do mestudio, czy coś mylę? Taka tu cisza ... czyżby jakaś zmiana planów??? Quote
rotek_ Posted September 10, 2010 Author Posted September 10, 2010 pojawiła się szansa na domek dla karmelka... domek na wsi, gospodarstwo, ale pies nie byłby trzymany na łańcuchu. Domek poleciała osoba która wypatrzyła karmela w MP. Ludzie ponoć biedni ale kochają zwierzęta. Ktoś cały czas byłby w domu. domek aż w sopocie, ostatnio mamy cały czas jakieś sterylki i kastracje więc rzadko pojawiam się na dogo za co z góry przepraszam kwestię domku jeszcze przemyślimy..na pewno będziemy musieli mu kombinować transport Quote
mestudio Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Sopot i wieś? To się wzajemnie wyklucza. W Sopocie nie ma gospodarstw ani wsi, w okolicy także nic takiego nie ma. Trójmiasto to moje strony rodzinne i bardzo dobrze je znam:-). Quote
Mika31 Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 mam nadzieje że się uda niech ktoś sprawdzi ten domek Karmelek już dość wycierpiał Quote
Ewanka Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Racja, każdy prawie spędzał wakacje w Sopocie lub trójmieście i gospodarstw rolnych tam nie uświadczysz ... może ktoś robi naszego Karmelka w bambuko ;) Quote
Recommended Posts