Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 660
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

rotek_ napisał(a):
karmel ostatnio okrutnie schudł
nie służy mu zamknięcie w boksie

To niedobrze,:(on nigdy nie byl tluscioszek. A moze to jakas choroba ? Czy on je normalnie ?:(

Posted

jak tylko alpen pojedzie do DT na cito przerzucimy karmleka do jego dawnego boksu
jest coraz gorzej, chudnie dosłownie w oczach...
dzisiaj mam kastrację bernardyna więc zaraz wyjazd i pewnie pół dnia będę zajęta przy nim..mozę uda mi się znaleźć chwilę i wyciągnąc karmelka na zdjęcia...mówię wam jest tragicznie

Posted

rotek_ napisał(a):
jak tylko alpen pojedzie do DT na cito przerzucimy karmleka do jego dawnego boksu
jest coraz gorzej, chudnie dosłownie w oczach...
dzisiaj mam kastrację bernardyna więc zaraz wyjazd i pewnie pół dnia będę zajęta przy nim..mozę uda mi się znaleźć chwilę i wyciągnąc karmelka na zdjęcia...mówię wam jest tragicznie

Straszne. Dlaczego tak sie dzieje ?

Posted

Cioteczki z Uciechowa ! Chyba trzeba mu szukac DT bo on zimy nie przezyje w Schronisku. To przeciez takie chucherko chudziutkie :( :( :( Moge mu zaplacic za pierwszy miesiac napewno. Moze nawet za drugi .

Co wy na to ?

Posted

Witaj Karmelku :) ... co się dzieje że jamniś aż tak ostatnio chudnie???

... przecież w ostatnim czasie nic się chyba z jego życiu nie zmieniło, żeby to miało byc na tle psychicznym, stresowym ... może trzeba by go przebadać, może jakieś choróbsko się przyplątało?

Posted

Mieszka w boksie z Kariną i Sarną, może czarnulki mu gdzieś tam gwizdną parę chrupków, ale nigdy nie odganiają psów od misek...

Ewanka, Karmelkowy zachowuje się tak jak zawsze - goni ogon, to jego sposób na smutne wieczory i długie popołudnia :D

Co do DT to ja się nie będę wypowiadac, poczekam na rotek_.

Posted

Rotek napisala na ogolnym watku Schroniska ze jak tylko Alpus pojedzie do DT ,trzeba bedzie zabrac sie za Karmelka. On sie nie nadaje do Schroniska.
Ja niedlugo bede robic razem z Lucynka z Wroclawia dwa ogromane bazarki dla Karmelka.
A wy szukajcie DT ,takiego wspanialego jak Alpusiowi.