Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przykro mi jest to pisać, ale niestety muszę...

Karmelkowy wrócił.
Powód?
Śmieszny:
Wg właścicieli ukryliśmy informację , że pies jest głuchy - KLAMSTWO. Karmelek słyszy bardzo dobrze. Nikogo pies nie będzie się słuchał po 20 godzinach pobytu w nowym domu/miejscu.

Żałosne... :shake:

• Replies 660
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

_ogonek_ napisał(a):
Przykro mi jest to pisać, ale niestety muszę...

Karmelkowy wrócił.
Powód?
Śmieszny:
Wg właścicieli ukryliśmy informację , że pies jest głuchy - KLAMSTWO. Karmelek słyszy bardzo dobrze. Nikogo pies nie będzie się słuchał po 20 godzinach pobytu w nowym domu/miejscu.

Żałosne... :shake:

Żenada
Cóż wznawiam mu allegro, pomyślę może troche pozmieniam

Posted

Mika31 napisał(a):
możecie mnie stąd wyrzucić ale tak czułam że coś bedzie nie tak

Ja wierze w cos takiego . Szczegolnie kobiety maja taki dar ze maja rozne przeczucia.

Glupio ze tak wyszlo i zal Karmelka. We Wrzesniu ma sie ukazac ogloszenie w Moj Pies wiec to wielka szansa .

Posted

ja niestety tak mam wiedziałam jak moja babcia umarła,10 lat temu miałam przeczucie żeby zostać w domu a nie zostałam a potem miesiąc w szpitalu leżałam pomijając moje przeczucia Karmelku trzymaj się

Posted

niestety karmel wrócił:(
niestety nie mam daru przewidywania.....jedyne co mnie pociesza że karmel w ogóle nie przejął się powrotem do schroniska, bo z doświadczenia wiem że najbardziej cierpią psy oddawane z powrotem do schroniska
też liczę na MP

Posted

wydaje mi się że Karmelek zaznał szczęścia dopiero w schronisku dla tego mu tam dobrze biedakmam nadzieje że ogłoszenie pomoże

Posted

telefon był, ale pani chyba zrezygnowała..od kilku dni cisza
nie chciałam nic wcześniej zdradzać, żeby nie robić nadziei, ale widzę że już będziemy czekać na resztę telefonów....

ami, który był ogłaszany w gazecie..do domu pojechał chyba pod koniec miesiąca..więc mamy jeszcze sporo czasu

z gorszych wieści...z przepełnienia w schronisku musieliśmy zwolnić boks karmelka na rzecz alpena który okalecza się w samotności
karmelek siedzi teraz w dużym boksie z dwiema suczkami...póki co dobrze się dogadują

ale mimo wszystko wolę jak takie staruszki mają indywidualną opiekę

Posted

W tym roku to jest szczegolny wysyp Jamniorkow. Nawet moi znajomi mieszkajacy na wsi niedaleko Szczecina znalezli malego ,brazowego wyrzuconego pod lasem. Widzieli jak samochod przystanal i cos z niego wypadlo. Poszli zobaczyc a to okolo 5 letni jamniorek. Oczywiscie zostal u nich bo to psiarze.jamniorek okazal sie bardzo kochanym i bezproblemowym psiakiem . Dlaczego go ktos wyrzucil ? Tego sie juz nie dowiemy !