Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ja daję stówę, część wezmę ze schrniskowej skarobnki
mam nadzieję że się uzbiera

dzisiaj mam mocne postanowienie że wrócę wcześniej i zrobię to ogłoszenie
ingrid, podaj mi proszę dokładny link do składania zamównienia w MP

• Replies 660
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

paulinken napisał(a):
Trzeba wejść na stronę psy.pl, zalogować się i kliknąć w "moje konto" i tam poszukać "dodaj ogłoszenie do Mojego Psa".

Dokladnie :) :) :)

Uwazaj rotek zeby dodac ogloszenie do gazety a nie na strone internetowa MP. Trzeba dokladnie czytac bo nie jest to bardzo jasne.

Posted

_ogonek_ napisał(a):
:)

Ale jeżeli Ami i Grand znaleźli domki to Karmelek też. Takie musi być prawo dżungli :diabloti:

Ja tez tak mysle. Czy sa jakies wiesci o Grandusiu ?

Posted

_ogonek_ napisał(a):
Nie, ale chopak na pewno ma dobrze :)

Postaramy się może wywiedzieć jakiś newsów :D

Ostatnio byly wiadomosci ze Grandus ma raka szczeki i juz ledwo je. (Przepraszam za zasmiecanie watku Karmelka)

Posted

rotek_ napisał(a):
ogłoszenie karmelka wyniosło nas 135zł
może kogoś poruszy jego los i karmel tak samo jak ślepy ami i stary grand znajdą swoje domy

Tez mam taka nadzieje . Dla Amiego przez pomylke ukazal sie tekst bez zdjecia ale tekst byl bardzo wzruszajacy i Ami znalazl domek :)

Posted

zapisuję sobie. przeczytałam cały wątek. jak ludzie mogą być tak bezduszni? ja mam na głowie 2 młode psy, 3 w podeszłym wieku i 1 szczeniaka (wszystkie biegają po podrórku, bo schron odmawia współpracy, TOZ zresztą niestety też...) u nas jest źle finansowo, ale bannerek przykleję do sygnaturki :)