rotek_ Posted July 29, 2010 Author Posted July 29, 2010 ja daję stówę, część wezmę ze schrniskowej skarobnki mam nadzieję że się uzbiera dzisiaj mam mocne postanowienie że wrócę wcześniej i zrobię to ogłoszenie ingrid, podaj mi proszę dokładny link do składania zamównienia w MP Quote
paulinken Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Trzeba wejść na stronę psy.pl, zalogować się i kliknąć w "moje konto" i tam poszukać "dodaj ogłoszenie do Mojego Psa". Quote
Ingrid44 Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 paulinken napisał(a):Trzeba wejść na stronę psy.pl, zalogować się i kliknąć w "moje konto" i tam poszukać "dodaj ogłoszenie do Mojego Psa". Dokladnie :) :) :) Uwazaj rotek zeby dodac ogloszenie do gazety a nie na strone internetowa MP. Trzeba dokladnie czytac bo nie jest to bardzo jasne. Quote
_ogonek_ Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 rotkowi za ogłoszenie wyszło 135 zł. Karmeliczku, niedługo chyba znajdziesz dom! Quote
_ogonek_ Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Ja również mocno trzymam kciuki, bo Karmelek już aż za długo siedzi u nas... ( Za to jako swojego ukochanego pana obrał kierownika, za nim pójdzie wszędzie :) ) Quote
Mika31 Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 ;)ja też to może go pan kierownik adoptuje i będzie go mógł do pracy zabierać Quote
_ogonek_ Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Pan kierownik już jednego psa ma :) Ale jeżeli Ami i Grand znaleźli domki to Karmelek też. Takie musi być prawo dżungli :diabloti: Quote
Ingrid44 Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 _ogonek_ napisał(a): :) Ale jeżeli Ami i Grand znaleźli domki to Karmelek też. Takie musi być prawo dżungli :diabloti: Ja tez tak mysle. Czy sa jakies wiesci o Grandusiu ? Quote
_ogonek_ Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Nie, ale chopak na pewno ma dobrze :) Postaramy się może wywiedzieć jakiś newsów :D Quote
Ingrid44 Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 _ogonek_ napisał(a):Nie, ale chopak na pewno ma dobrze :) Postaramy się może wywiedzieć jakiś newsów :D Ostatnio byly wiadomosci ze Grandus ma raka szczeki i juz ledwo je. (Przepraszam za zasmiecanie watku Karmelka) Quote
rotek_ Posted August 3, 2010 Author Posted August 3, 2010 ogłoszenie karmelka wyniosło nas 135zł może kogoś poruszy jego los i karmel tak samo jak ślepy ami i stary grand znajdą swoje domy Quote
Ingrid44 Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 rotek_ napisał(a):ogłoszenie karmelka wyniosło nas 135zł może kogoś poruszy jego los i karmel tak samo jak ślepy ami i stary grand znajdą swoje domy Tez mam taka nadzieje . Dla Amiego przez pomylke ukazal sie tekst bez zdjecia ale tekst byl bardzo wzruszajacy i Ami znalazl domek :) Quote
emilka1415 Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 zapisuję sobie. przeczytałam cały wątek. jak ludzie mogą być tak bezduszni? ja mam na głowie 2 młode psy, 3 w podeszłym wieku i 1 szczeniaka (wszystkie biegają po podrórku, bo schron odmawia współpracy, TOZ zresztą niestety też...) u nas jest źle finansowo, ale bannerek przykleję do sygnaturki :) Quote
emilka1415 Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Przepraszam, że na tym wątku, ale sytuacja jest TRAGICZNA !! http://www.dogomania.pl/threads/190092-NIELEGALNA-HODOWLA-W-KALISZU-Pomóżmy-razem?p=15131304&posted=1#post15131304 Pomóżmy psom z PSEUDO! 70 psów czeka na pomoc! Masz niepotrzebne rzeczy? Daj je na szczytny cel! Szukamy rzeczy na bazarek dla psów z Kalisza! Ty też możesz pomóc! Podaruj chodź jedną rzecz! Quote
rotek_ Posted August 5, 2010 Author Posted August 5, 2010 jesli ogłoszenie ukaże się w MP tzn ze nic nie pokręciłam Quote
paulinken Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Karmelcio będzie w numerze wrześniowym? :) Quote
rotek_ Posted August 5, 2010 Author Posted August 5, 2010 tak...a przynajmniej tak myślę...bo ze mnie zdolny człowiek:) Quote
Recommended Posts