Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 660
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

_ogonek_ napisał(a):
Ingrid, dzięki :loveu:
Isadora, a Karmelek miał może odnawiane allegro?

Dziadeczek pozdrawia wszystkie kibicujące mu cioteczki.

Karmelek ma stale odnawiane allegro. W moim podpisie jest link do mojego profilu gdzie zawsze można spojrzeć, czy się kończy, czy jest (bo np mogłam zapomnieć jestem tylko człowiekiem). Ja sama nie jestem w stanie meldować o każdym wznowieniu, bywać codziennie na wątku...

Posted

Ingrid44 napisał(a):
Cioteczki POMOZCIE,gdzie mozna zamowic ten Nizoral ? Oblecialam wieksze sklepy internetowe i inkt tego nie ma !

Nizoral jest do kupienia tylko w aptekach.

Posted

Isadora7 napisał(a):
Nizoral jest do kupienia tylko w aptekach.

Bardzo Dziekuje za wyjasnienie. Myslalam ze to taki specjalny szampon i mozna dostac w sklepach zoologicznych .

Posted

Zamowilam w koncu Nizoral. Troche mi zajelo zeby go znalezc bo nie wszystkie int. apteki to maja. W kazdym razie idzie kurierem i powinien byc jutro a najdalej pojutrze. :) :) :)

Posted

_ogonek_ napisał(a):
Nizoral dotarł. Ingrid bardzo dziękujemy. Pogoda była ładna dziadziunio wykąpany :)
Szczęśliwy nie był :diabloti:

mam nadzieje ze mu pomoze i bedzie mial piekne futerko.

a wlasnie ,jak z serduszkiem Karmelka ?

Posted

Karmelek pomimo deszczowej pogody postanowił pójść dzisiaj na spacerek. Ale szczęśliwy również nie był :eviltong:.
Dziękuje wszystkim za wsparcie.

W ogóle ten psiak ma kamienny sen. Kiedy wjeżdża jakiś samochód nie zaczyna szczekać i nie wychodzi jak inne psy. Gdzieee tam Karmelkowy śpi, czasami trzeba wchodzić i go budzić "Karmelku, spacerek " :roll::loveu::evil_lol:

Posted

Mika31 napisał(a):
karmelek górą oby zimy nie musiał w schronie spędzić

Trzeba domku szukac przed zima. Koniecznie.
Wiem ze rotek i reszta z Uciechowa robia co moga ale trzeba pytac znajomych. Moze ktos dla by domek staruszkowi jamniorkowi.

Posted

router znalazłam ale nie mogę odkopać nigdzie do niego instrukcji obsługi
sama ufunduję ogłoszenie dla karmelka, mam zaskórniaki odłożone na pierwszy samochód, więc 100zł nie zrobi mi większej róznicy
mam nadzieję że to ogłoszenie pomoże tak samo jak amiemu i grandowi

Posted

[quote name='rotek_']router znalazłam ale nie mogę odkopać nigdzie do niego instrukcji obsługi
sama ufunduję ogłoszenie dla karmelka, mam zaskórniaki odłożone na pierwszy samochód, więc 100zł nie zrobi mi większej róznicy
mam nadzieję że to ogłoszenie pomoże tak samo jak amiemu i grandowi

rotek-jestes cudowna:) :) :) Przepraszam ze nie moge teraz pomoc ale usilnie probuje wyadoptowac swojego podopiecznego a ogloszeniaw gazetach sa starsznie drogie.:(

Proszę o głos dla Dżekiego w konkursie piękności

http://www.dogomania.pl/threads/189693-Miss-i-Mister-w-potrzebie-ZAG%C5%81OSUJ!

Posted

chcecie dać ogłoszenie do MP?
jak coś to pomogę,
jakieś grosiki się zawsze znajdą na Karmelowego dziadzia,
choć tak mogę pomóc, bo z czasem b. krucho