Jump to content
Dogomania

Boksery z piekła rodem czyli Imbir&Moira. Wiosenne przebudzenie:)

Recommended Posts

Posted

Cimi az dwa?:crazyeye: To może ja o czymś nie wiem? musze mojego TZ zapytać :evil_lol: :mad:

dbsst jaki znowu mistrz:cool1: to wypadek przy pracy cos namieszałam i taki dziwoląg wyszedł:evil_lol:

• Replies 842
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ewkaa napisał(a):
Cimi az dwa?:crazyeye:

No dwa :lol: (raz przed schroniskiem, a raz przed przyjazdem Ulki18 i Niemca) i nawet mi herbaty albo kawy nie zaproponowałaś :mad: :evil_lol:.

Posted

AAAAAAAAAA żartujesz..... Alez ja jestem niegościnna:wallbash: :grab:
Ale ty narazie za młoda na uzywki typu kawa, papierosek:cool3: :evil_lol: etc.
nastepnym razem się poprawię:cool1:

Posted

Ewkaa napisał(a):
Ale ty narazie za młoda na uzywki typu kawa, papierosek:cool3: :evil_lol: etc.

te te ja dorosła jestem :evil_lol:

Posted

Ty i Olek to jeszcze siuśmajtki jesteście:evil_lol:
Olek reczę ci że Imbir ci nie da do lodówki podejść:mad:

Posted

Da da da.. mi już bliżej do 30tki :cry: :siara: niz do 20.
A na ciasto nie licz chyba że piekarnik mi naprawisz:eviltong:

Posted

Biedny to będziesz ty jak cię dorwę:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
A gotować umiem ale niekoniecznie twoje paluszki :evil_lol:
A piec też umiem...
Serniczek migdałowy :eviltong:

Posted

Oj nie mów że Imbirek pije :mad:. Aha Olek Ewa ma w sobotę wolne to może przyjedziemy do niej, a ona zaproponuje nam skromny poczęstunek :evil_lol:.

Posted

No myslałam że Oleczka ciągnie do schroniska do Cimi:eviltong:
Asiunia dzięki za komplement ale na codzień one takie cudne nie są:mad:

Posted

Ewkaa napisał(a):

Asiunia dzięki za komplement ale na codzień one takie cudne nie są:mad:

Hej!!

Hahahaha jak boksie moga byc nie cudowne chociaz przez chwile?:evil_lol:Nie wierze absolutnie

Ps:Imbirek bardziej mi gustu przypadl co nie zmienia faktu ze Moira tez ciacho;)
Ps2:Skad imie Moira?

Posted

Lata temu miala suke, bokserkę, z którą jeździłam na wystawy, jej hodowczyni miala wtedy piękną pręgowaną sukę Moirę- zadziore, poprostu cud. I zawsze marzylam żeby miec taką Moirę w domu, no cóż...... ta ma jedynie imię wspólne z tamtą.. a sama etymologia imienia... Mitologia grecka (która uwielbiam)
[Moira była boginią przeznaczenia, przydzielająca los każdemu ]

Posted

Ewkaa napisał(a):
Lata temu miala suke, bokserkę, z którą jeździłam na wystawy, jej hodowczyni miala wtedy piękną pręgowaną sukę Moirę- zadziore, poprostu cud. I zawsze marzylam żeby miec taką Moirę w domu, no cóż...... ta ma jedynie imię wspólne z tamtą.. a sama etymologia imienia... Mitologia grecka (która uwielbiam)
[Moira była boginią przeznaczenia, przydzielająca los każdemu ]

Hej!!

Znalam tylko to mitologiczne znaczenie:evil_lol:Moja kuzynka ma szczurka o imieniu Moir(pierwotnie wlasnie Moira,ale potem okazalo sie ze to chlopiec;)):evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...