Jump to content
Dogomania

Boksery z piekła rodem czyli Imbir&Moira. Wiosenne przebudzenie:)

Recommended Posts

• Replies 842
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:mad: waszka a ty jak zwykle im słodzisz:diabloti: :boom:
Ja nic nie napisze o twoich mopach:evil_lol:
Moje psy mają czasem przebłyski psiego ętelktu:eviltong: I potrafią się bawić....zwłaszcza same ze soba dlatego mam dwa boksery- z czystego lenistwa żebym w domu nie musiała się nimi zajmować.

Posted

Ewkaa napisał(a):
Nie chce mi się już robić zdjęć moim psom:evil_lol:
Chyba zrobię sobie dłuższą przerwę.

Zwariowałaś ?? :mad:
Bo będe płakać :placz:

Posted

Ewkaa napisał(a):
No co ty jestem jak najbardziej poważna, czas na przerwę.

:placz: :-( :placz: :-( :placz: :-( :placz: :-( :placz: :-( :placz: :-( :placz: :-( :placz: :placz: :-( :placz: :-( :placz: :-(

Posted

2 w domu, 2 w schronisku........ 4 boksie, 24 h z boksiami, powinnam się zacząć leczyć:evil_lol:
I moje największe marzenie- Dom spokojnej starości dla bokserów staruszków:p jaby cudownie było budzić się rano i widzieć np 15 faflastych.... pomarzyć dobra rzecz.

Posted

Ewkaa napisał(a):
I moje największe marzenie- Dom spokojnej starości dla bokserów staruszków:p jaby cudownie było budzić się rano i widzieć np 15 faflastych.... pomarzyć dobra rzecz.

Ewkaa widzę że masz taki sam pomysł na spokojną starość jak ja, tylko że ja będę się budziła w otoczeniu 15 mopików :loveu: nie wiem czy to wykonalne bo mopiki nie takie skore do zgodności jak faflaki, ale jak już napisałaś pomarzyć dobra rzecz ;)

Posted

Boże 15 mopów.. co rano... jak senna mara :evil_lol:
Ja ci powiem że przy odrobinie dobrych chęci i wiedzy mozna wypracować układ między psami, znam ludzi którzy mają po naście czworonogów i panują w miare dobre układy.
A ja tak sobie pomyślę... 15 staruszków bokserów w łożku i oglądamy Animal Planet:evil_lol: Dla większość społeczeństwa to może być niezrozumiałe albo głupie ale dla mnie coś pięknego.

Posted

Ewkaa napisał(a):
Boże 15 mopów.. co rano... jak senna mara :evil_lol:

:mad: dla mnie senna mara to te hektolitry śliny ze scerbatych fafli :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Może i scerbate ale jakie szybkie te fafle....:evil_lol: :mad:
A obślinione? Ja nic takiego nie widuję w domu:eviltong:
No ale dobrym mopem można ładnie zatrzeć i wypolerowac poslinioną podłoge , owszem:cool3:

Posted

No to napisze prawde !!!
IQ moje boksery, mają wyższe niz ja. :evil_lol: :evil_lol:
Uroda, to już nawet Gabryśka bez sierści na pleckach bije mnie o głowe. :diabloti: :diabloti:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...