malawaszka Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 fiu fiu to wygibańce potrafią też kulturalnie się bawić :evil_lol:
Ewkaa Posted July 18, 2006 Author Posted July 18, 2006 :mad: waszka a ty jak zwykle im słodzisz:diabloti: :boom: Ja nic nie napisze o twoich mopach:evil_lol: Moje psy mają czasem przebłyski psiego ętelktu:eviltong: I potrafią się bawić....zwłaszcza same ze soba dlatego mam dwa boksery- z czystego lenistwa żebym w domu nie musiała się nimi zajmować.
mar....ka Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 komenda.... komenda... to obce słowo dla moich psów:evil_lol: tymbardziej słowo GRACJA jest im obce:evil_lol: skąd ja to znam.......
Ewkaa Posted July 31, 2006 Author Posted July 31, 2006 Nie chce mi się już robić zdjęć moim psom:evil_lol: Chyba zrobię sobie dłuższą przerwę.
zalewscy Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Ewkaa napisał(a):Nie chce mi się już robić zdjęć moim psom:evil_lol: Chyba zrobię sobie dłuższą przerwę. Zwariowałaś ?? :mad: Bo będe płakać :placz:
Ewkaa Posted July 31, 2006 Author Posted July 31, 2006 No co ty jestem jak najbardziej poważna, czas na przerwę.
zalewscy Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Ewkaa napisał(a):No co ty jestem jak najbardziej poważna, czas na przerwę. :placz: :-( :placz: :-( :placz: :-( :placz: :-( :placz: :-( :placz: :-( :placz: :-( :placz: :placz: :-( :placz: :-( :placz: :-(
Alicja Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Ewkaa napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:w razie kataklizmu przenieść w bezpieczne miejsce;)
zalewscy Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 [quote name='Ewkaa']:evil_lol: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: Polecam się na przyszłość... Moja ulubiona fota :loveu:
Ewkaa Posted July 31, 2006 Author Posted July 31, 2006 A jakie fajne znaczki by były z takimi potworami:evil_lol:
zalewscy Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Ewkaa napisał(a):A jakie fajne znaczki by były z takimi potworami:evil_lol: To nie zły pomysł :evil_lol:
Bodziulka Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: dwa faflaki - to tylko tak wytarmosic za fafelki i buuuuzi dać :evil_lol:
Ewkaa Posted August 2, 2006 Author Posted August 2, 2006 2 w domu, 2 w schronisku........ 4 boksie, 24 h z boksiami, powinnam się zacząć leczyć:evil_lol: I moje największe marzenie- Dom spokojnej starości dla bokserów staruszków:p jaby cudownie było budzić się rano i widzieć np 15 faflastych.... pomarzyć dobra rzecz.
malawaszka Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Ewkaa napisał(a):I moje największe marzenie- Dom spokojnej starości dla bokserów staruszków:p jaby cudownie było budzić się rano i widzieć np 15 faflastych.... pomarzyć dobra rzecz. Ewkaa widzę że masz taki sam pomysł na spokojną starość jak ja, tylko że ja będę się budziła w otoczeniu 15 mopików :loveu: nie wiem czy to wykonalne bo mopiki nie takie skore do zgodności jak faflaki, ale jak już napisałaś pomarzyć dobra rzecz ;)
Ewkaa Posted August 2, 2006 Author Posted August 2, 2006 Boże 15 mopów.. co rano... jak senna mara :evil_lol: Ja ci powiem że przy odrobinie dobrych chęci i wiedzy mozna wypracować układ między psami, znam ludzi którzy mają po naście czworonogów i panują w miare dobre układy. A ja tak sobie pomyślę... 15 staruszków bokserów w łożku i oglądamy Animal Planet:evil_lol: Dla większość społeczeństwa to może być niezrozumiałe albo głupie ale dla mnie coś pięknego.
malawaszka Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Ewkaa napisał(a):Boże 15 mopów.. co rano... jak senna mara :evil_lol: :mad: dla mnie senna mara to te hektolitry śliny ze scerbatych fafli :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Ewkaa Posted August 2, 2006 Author Posted August 2, 2006 Może i scerbate ale jakie szybkie te fafle....:evil_lol: :mad: A obślinione? Ja nic takiego nie widuję w domu:eviltong: No ale dobrym mopem można ładnie zatrzeć i wypolerowac poslinioną podłoge , owszem:cool3:
zalewscy Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Teraz już wiecie dlaczego mam dwa boksie i dwa mopiki :evil_lol: :diabloti: .
Ewkaa Posted August 2, 2006 Author Posted August 2, 2006 Jesteś skrzyżowaniem mnie i malawaszki:evil_lol: Ciekawe po ktorej masz wysokie IQ:evil_lol: :cool3:
Ewkaa Posted August 2, 2006 Author Posted August 2, 2006 :hmmmm: :hmmmm: :hmmmm: A może urode po Tobie a po mnie MEGA IQ:bigcool: :siara:
malawaszka Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Ewkaa napisał(a)::hmmmm: :hmmmm: :hmmmm: A może urode po Tobie a po mnie MEGA IQ:bigcool: :siara: yyhyhyhyhyhh że co po mnie?? :hmmmm:
zalewscy Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 No to napisze prawde !!! IQ moje boksery, mają wyższe niz ja. :evil_lol: :evil_lol: Uroda, to już nawet Gabryśka bez sierści na pleckach bije mnie o głowe. :diabloti: :diabloti:
Recommended Posts