ossa98 Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Cudowne wieści!!!!:multi:niesamowite!!!:multi:dla takich chwil warto żyć!:multi: Oczywiście mnie też łezki popłynęły (a w pracy to niewskazane:shake:). Nie mogę uwierzyć, że wszystko tak wspaniale się ułozyło. Lisiu, teraz w końcu możesz poczuć smak wolności i szczęścia u boku psich towarzyszy oraz człowieka!!!:lol::lol::lol: Quote
Ania i Kajber Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 TAK SIE CIESZĘ Z POWODU LISIA.:-). Obyło sie bez wykradania, bez wykupywania.... A czy na miejscu Lisia rodzinak nie "przykuła" do pilnowanai rudery nowego biedaka? Quote
kizimizi Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 [quote name='Ania i Kajber'] A czy na miejscu Lisia rodzinak nie "przykuła" do pilnowanai rudery nowego biedaka?[/QUOTE] oj słuszne pyatnie. Pewnie wczesniej czy poźniej inna bida sie znajdzie ... ech :( Quote
yoko100 Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 jutro przeleje moja deklaracje dla Lisia, milo sie czyta takie wiesci Quote
giselle4 Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 [quote name='Ania i Kajber']TAK SIE CIESZĘ Z POWODU LISIA.:-). Obyło sie bez wykradania, bez wykupywania.... A czy na miejscu Lisia rodzinak nie "przykuła" do pilnowanai rudery nowego biedaka?[/QUOTE] Nie:shake: po Lisiu został łancuch z obrozą nie chaciałam zabierac jego niewoli [obrozy] ma swoja kolorowa obroze z naszymi zapachami;):oops: Bede tam zaglądac i jak pan wyjdzie z ciupy to trzeba baedzie z ni m porozmawiac ze ani psa ani innego zwierzęcia nie mozna jemu trzymac w tej budzie mhhhh chyba ze sam tam sie przyczepi to wszystkiego dobrego:):multi: Quote
michelle04 Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Sorki za offa ale proszę o głosy na Krakvecie na lisiową ciotkę Giselle 4 -warto :) [URL]http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=11331[/URL] Quote
Ajula Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 buuu ale się zryczałam ale takie płacze to ja mogę odstawiać codziennie :) piękny piesek z tego Lisia :loveu: Quote
giselle4 Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Adka,prosze zmien tytul ...juz zawiozłas jego sam do kikou:) ale dalej zbieramy grosiki na niego.... Quote
Kamila Proc Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 [quote name='michelle04']Sorki za offa ale proszę o głosy na Krakvecie na lisiową ciotkę Giselle 4 -warto :) [URL]http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=11331[/URL][/QUOTE] to ciezko bedzie, bo dogo i miau wyselecjonowalo wspolnego kandydata Quote
Korespondentka Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 [quote name='Kamila Proc']to ciezko bedzie, bo dogo i miau wyselecjonowalo wspolnego kandydata[/QUOTE] może i tak, ale ja i tak na cioteczkę gizelle4 zagłosowałam :lol: Quote
margaret Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 ja tez, proponuje wszytskich naszych Lisiowców wysłać na głosowanie:) a Lisiu pewnie przeżywa kolejny dzień zdumień, ostrożnej radości i nauki normalnego życia i całusów:) Quote
Kamila Proc Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 proponuje zglosic gisele w ankiecie dogomani w nastepnym miesiacu Quote
fiorsteinbock Posted July 21, 2010 Author Posted July 21, 2010 Dziewczyny! Adka! czy wyscie podmienily po drodze psa?! hahaha czytam i oczom nie wierze! Nasz zamkniety Lisio wcale nie jest niesmialy, przynajmniej nie tak jak myslalysmy! Boze...ile razy ejszcze bedziemy tak pozytywnie zaskoczone! Lisku, jestes w raju, ziemskim! Dzieki wrazliwym ludziom masz nowe zycie!! Ciesze sie ogromnie!!! 19.07 stala deklaracja od ANKARA - 20zł dziekuje cioteczko! Quote
kikou Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Lisio jest naprawde bystry, a to sprawia że tak szybko robi postępy... myślę że on jest naprawde adopcyjnym psem i mógłby kogoś diabelnie uszczęśliwić, jest naprawde super.... ale człowiek dał mu w kość bo bardzo sie boi. Dzisiaj musiałam wyjść na ok. 2 godzinki... kiedy wróciłam, jak zwykle wszyscy rzucili sie do powitań.... Lisio obserwował z daleka.. kiedy spojrzałam w jego kierunku był zaciekawiony ale bardzo drżały mu łydki ze strachu.... czyli przyjście człowieka po jakiejś przerwie to dla niego nielada stres, ma doświadczenia że różnie to może być.... zajęlam sie swoimi sprawami, pieski powoli pogłaskane, przywitane... powróciły na swoje "strategiczne pozycje" do polegiwania ;) ... a ja coś majstrowałam przy pralce i wtedy Lisio przybiegł sam do mnie, wspiął sie dwoma łapami tak wysoko na tę pralke i dawał buziaki, przytulał główke.... jest bardzo spragniony kontaktu z człowiekiem, ogromnie sie boi ale dla dobrego człowieka byłby tak fajny, oddany całym sercem... jak mało który psiak... Quote
giselle4 Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 [quote name='kikou']Lisio jest naprawde bystry, a to sprawia że tak szybko robi postępy... myślę że on jest naprawde adopcyjnym psem i mógłby kogoś diabelnie uszczęśliwić, jest naprawde super.... ale człowiek dał mu w kość bo bardzo sie boi. Dzisiaj musiałam wyjść na ok. 2 godzinki... kiedy wróciłam, jak zwykle wszyscy rzucili sie do powitań.... Lisio obserwował z daleka.. kiedy spojrzałam w jego kierunku był zaciekawiony ale bardzo drżały mu łydki ze strachu.... czyli przyjście człowieka po jakiejś przerwie to dla niego nielada stres, ma doświadczenia że różnie to może być.... zajęlam sie swoimi sprawami, pieski powoli pogłaskane, przywitane... powróciły na swoje "strategiczne pozycje" do polegiwania ;) ... a ja coś majstrowałam przy pralce i wtedy Lisio przybiegł sam do mnie, wspiął sie dwoma łapami tak wysoko na tę pralke i dawał buziaki, przytulał główke.... jest bardzo spragniony kontaktu z człowiekiem, ogromnie sie boi ale dla dobrego człowieka byłby tak fajny, oddany całym sercem... jak mało który psiak...[/QUOTE] :( :( :( dziekuje a ja Ciebie polecam dalej ..jestes aniołem tylko skrzydłem nienie potrąc:) Quote
giselle4 Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Cioteczka MYSZA2 CODZIENNIE TELEFONUJE I PYTA O CIBIE Liseczku a dzisiaj to ryczala jak jej relacjonowałam wszystko i wyjazd i czesanko i co u kikou ciotka pozdrawia z urlopu i zaluje ze wypadł jej własnie taraz..... ale jest szczesliwa:) my tez Quote
ossa98 Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Relacje kikou wyciskają łzy z oczu - trudno nie wzruszać się będąc świadkiem tych cudownych przemian... Lisiu! byłoby wspaniale móc Cię poznać osobiście! Quote
Korespondentka Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 teraz tylko zmiana tematu na Lisiu już w hoteliku, szukamy domku dla niego :cool1: i może się okazać, że w ekspresowym czasie i dom będzie :lol: Quote
dorota k. Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Dzierżoniów - całkiem całkiem blisko :) Mam nadzieję, że za jakiś czas sama uściskam ciotkę Gisellę za wszystko :) Lisiu buziaki Chłopaku:) Nie wszystkie ludziska są złe :) Quote
Alexandra29 Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Cudowna wiadomość- jejku, wzruszyłam się strasznie:-) Quote
giselle4 Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 mialam -325zł otrzymałam od korespondentki-100zł za Lisia przyjemnosci i za ksiazke z bazarku zuzi_kuzik zuziu ja zapłace za przesyłke tylko mi podasz ile.....:oops: wydalam na Lisia-64zł dodałam do transporu tez z tych pieniazkow-25zł wiec razem zaplaciłam za pierwszy miesiąc za hotelik-300zł transport do kikou.................................-50zł wydatki na Lisia...................................-64zł ==================== Razem-[B]414zł[/B] zotało u mnie-[B]11[/B]zł z tego zapłace za przesyłke ksiazki do korespondentki a reszte na konto LIsia korespondentko to rozliczenie dla Ciebie wykonalam to co mi zleciłas:) Quote
giselle4 Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Teraz podniose Lisia i moze ogłosimy jego i moze ktos da jemu dozycie w spokojnym miejscu? moze ten biedak ma farta? Quote
giselle4 Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 ADKA prosze zmien tytuł i wpisz w wydatkach-300zł za miesiąc,mamy zapłacone do 19sierpnia i 50zl za transport..... aby wszystko było na bieżco dziekuje::) Quote
giselle4 Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 sorry,stara jestem i nie przeczytałam Adka sorry i bardzo dziekuje teraz juz dalej prowadz sama hihihi bez moich wtrącen buzka Quote
Lolalola Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Lisienku kolejny mily dzionek przed Toba:)skoro stalo sie juz tyle fajnych rzeczy to na pewno bedzie lepiej ;) wiem,ze zdjecia dodawane sa stale,ale ja bym chciala jeszcze:)OOOO:) Quote
Recommended Posts