Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cudowne wieści!!!!:multi:niesamowite!!!:multi:dla takich chwil warto żyć!:multi:
Oczywiście mnie też łezki popłynęły (a w pracy to niewskazane:shake:).
Nie mogę uwierzyć, że wszystko tak wspaniale się ułozyło.
Lisiu, teraz w końcu możesz poczuć smak wolności i szczęścia u boku psich towarzyszy oraz człowieka!!!:lol::lol::lol:

Posted

[quote name='Ania i Kajber']
A czy na miejscu Lisia rodzinak nie "przykuła" do pilnowanai rudery nowego biedaka?[/QUOTE]

oj słuszne pyatnie. Pewnie wczesniej czy poźniej inna bida sie znajdzie ... ech :(

Posted

[quote name='Ania i Kajber']TAK SIE CIESZĘ Z POWODU LISIA.:-).
Obyło sie bez wykradania, bez wykupywania....
A czy na miejscu Lisia rodzinak nie "przykuła" do pilnowanai rudery nowego biedaka?[/QUOTE]

Nie:shake: po Lisiu został łancuch z obrozą
nie chaciałam zabierac jego niewoli [obrozy]
ma swoja kolorowa obroze z naszymi zapachami;):oops:
Bede tam zaglądac i jak pan wyjdzie z ciupy to trzeba baedzie z ni m porozmawiac
ze ani psa ani innego zwierzęcia nie mozna jemu trzymac w tej budzie
mhhhh chyba ze sam tam sie przyczepi to wszystkiego dobrego:):multi:

Posted

[quote name='michelle04']Sorki za offa ale proszę o głosy na Krakvecie na lisiową ciotkę Giselle 4 -warto :)
[URL]http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=11331[/URL][/QUOTE]

to ciezko bedzie, bo dogo i miau wyselecjonowalo wspolnego kandydata

Posted

ja tez, proponuje wszytskich naszych Lisiowców wysłać na głosowanie:)

a Lisiu pewnie przeżywa kolejny dzień zdumień, ostrożnej radości i nauki normalnego życia
i całusów:)

Posted

Dziewczyny! Adka! czy wyscie podmienily po drodze psa?! hahaha czytam i oczom nie wierze! Nasz zamkniety Lisio wcale nie jest niesmialy, przynajmniej nie tak jak myslalysmy! Boze...ile razy ejszcze bedziemy tak pozytywnie zaskoczone!

Lisku, jestes w raju, ziemskim! Dzieki wrazliwym ludziom masz nowe zycie!!
Ciesze sie ogromnie!!!

19.07 stala deklaracja od ANKARA - 20zł
dziekuje cioteczko!

Posted

Lisio jest naprawde bystry, a to sprawia że tak szybko robi postępy... myślę że on jest naprawde adopcyjnym psem i mógłby kogoś diabelnie uszczęśliwić, jest naprawde super.... ale człowiek dał mu w kość bo bardzo sie boi.
Dzisiaj musiałam wyjść na ok. 2 godzinki... kiedy wróciłam, jak zwykle wszyscy rzucili sie do powitań....
Lisio obserwował z daleka.. kiedy spojrzałam w jego kierunku był zaciekawiony ale bardzo drżały mu łydki ze strachu....
czyli przyjście człowieka po jakiejś przerwie to dla niego nielada stres, ma doświadczenia że różnie to może być....
zajęlam sie swoimi sprawami, pieski powoli pogłaskane, przywitane... powróciły na swoje "strategiczne pozycje" do polegiwania ;) ... a ja coś majstrowałam przy pralce i wtedy Lisio przybiegł sam do mnie, wspiął sie dwoma łapami tak wysoko na tę pralke i dawał buziaki, przytulał główke....
jest bardzo spragniony kontaktu z człowiekiem, ogromnie sie boi ale dla dobrego człowieka byłby tak fajny, oddany całym sercem... jak mało który psiak...

Posted

[quote name='kikou']Lisio jest naprawde bystry, a to sprawia że tak szybko robi postępy... myślę że on jest naprawde adopcyjnym psem i mógłby kogoś diabelnie uszczęśliwić, jest naprawde super.... ale człowiek dał mu w kość bo bardzo sie boi.
Dzisiaj musiałam wyjść na ok. 2 godzinki... kiedy wróciłam, jak zwykle wszyscy rzucili sie do powitań....
Lisio obserwował z daleka.. kiedy spojrzałam w jego kierunku był zaciekawiony ale bardzo drżały mu łydki ze strachu....
czyli przyjście człowieka po jakiejś przerwie to dla niego nielada stres, ma doświadczenia że różnie to może być....
zajęlam sie swoimi sprawami, pieski powoli pogłaskane, przywitane... powróciły na swoje "strategiczne pozycje" do polegiwania ;) ... a ja coś majstrowałam przy pralce i wtedy Lisio przybiegł sam do mnie, wspiął sie dwoma łapami tak wysoko na tę pralke i dawał buziaki, przytulał główke....
jest bardzo spragniony kontaktu z człowiekiem, ogromnie sie boi ale dla dobrego człowieka byłby tak fajny, oddany całym sercem... jak mało który psiak...[/QUOTE]
:( :(
:(
dziekuje
a ja Ciebie polecam dalej ..jestes aniołem
tylko skrzydłem nienie potrąc:)

Posted

Cioteczka MYSZA2 CODZIENNIE TELEFONUJE I PYTA O CIBIE Liseczku
a dzisiaj to ryczala jak jej relacjonowałam wszystko
i wyjazd
i czesanko
i co u kikou
ciotka pozdrawia z urlopu i zaluje ze wypadł jej własnie taraz.....
ale jest szczesliwa:)
my tez

Posted

Relacje kikou wyciskają łzy z oczu - trudno nie wzruszać się będąc świadkiem tych cudownych przemian...
Lisiu! byłoby wspaniale móc Cię poznać osobiście!

Posted

Dzierżoniów - całkiem całkiem blisko :) Mam nadzieję, że za jakiś czas sama uściskam ciotkę Gisellę za wszystko :) Lisiu buziaki Chłopaku:) Nie wszystkie ludziska są złe :)

Posted

mialam -325zł
otrzymałam od korespondentki-100zł
za Lisia przyjemnosci i za ksiazke z bazarku zuzi_kuzik
zuziu ja zapłace za przesyłke
tylko mi podasz ile.....:oops:
wydalam na Lisia-64zł
dodałam do transporu tez z tych pieniazkow-25zł
wiec razem
zaplaciłam za pierwszy miesiąc za hotelik-300zł
transport do kikou.................................-50zł
wydatki na Lisia...................................-64zł
====================
Razem-[B]414zł[/B]
zotało u mnie-[B]11[/B]zł
z tego zapłace za przesyłke ksiazki do korespondentki
a reszte na konto LIsia

korespondentko to rozliczenie dla Ciebie
wykonalam to co mi zleciłas:)

Posted

Lisienku kolejny mily dzionek przed Toba:)skoro stalo sie juz tyle fajnych rzeczy to na pewno bedzie lepiej ;)
wiem,ze zdjecia dodawane sa stale,ale ja bym chciala jeszcze:)OOOO:)