giselle4 Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Dziekuej tez tosca_llatte przelałam mi 50zł na puszki dla Lisia ale ze je juz jego nie karmie ta pianiazki przekazuje na hotelik bardzo dziekuje Tosca?:) Quote
giselle4 Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Adka bardzo prosze wpisz 50zł w pierwszy post zaraz je otrzyma EDYTKA..... dziekuje Quote
Asiaczek Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Lisek poczuł się pewniej, to i zaczął szukac swojego miejsca w stadzie - tak mi się wydaje... Pzdr. Quote
giselle4 Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Asiaczek napisał(a):Lisek poczuł się pewniej, to i zaczął szukac swojego miejsca w stadzie - tak mi się wydaje... Pzdr. tez tak mysle...... kto miał jego nauczyc? Quote
zuzia_kuzik Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 giselle4 napisał(a):Dziekuej tez tosca_llatte przelałam mi 50zł na puszki dla Lisia ale ze je juz jego nie karmie ta pianiazki przekazuje na hotelik bardzo dziekuje Tosca?:) Tosca_latte wplacila te pieniazki z bazarku cegielkowego :), ktory ostatnio zorganizowalam :) aby Lisio mial co jesc :) Quote
Lolalola Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 wszystko przeczytalam............rozumiem..........nikogo nie winie....Lisia mi zal bo on bidus nie zna swiata.......... mam nadzieje,ze teraz juz bedzie dobrze:)caluje Cie Lisiu:) Quote
bela51 Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 To kiedy Lisiu sie przeprowadza? W Lwówku, zapewne bedzie sam siedział w kojcu, chyba, ze dogada sie z jakąs panienką. Quote
ossa98 Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Ej, ja też nikogo nie winię - żeby nie było. Po prostu Lisia mi straaaasznie żal. A jak stoimy z deklaracjami? uzbiera się te 450 zł? Quote
yoko100 Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Przelalam dla Lisia swoja dekleracje za 2 misiace Quote
fiorsteinbock Posted July 27, 2010 Author Posted July 27, 2010 Mnie tez przykro, ze Lisio musi zmienic hotelik - wiem, ze u Kikou bylo mu dobrze, jak kazdemu innemu psiakowi. Wiem tez, ze nie umie sie zsocjalizowac i nie mozna stwarzac niebezpieczenstwa dla pozostalych mieszkancow hoteliku. Wierze jednak, ze i w Lwowku bedzie szczesliwy. Zaksiegowano wplate od Aleksandra29 - 25zl Dziekuje bardzo Olu :) Quote
protzlav Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Wciąż tu jestem i śledzę ... 3maj się, Lisiu !!! (D.) Quote
dorota k. Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 I jak Chłopak? Już po przeprowadzce? Biedak nie miał gdzie się nauczyć :shake: Quote
giselle4 Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 dorota k. napisał(a):I jak Chłopak? Już po przeprowadzce? Biedak nie miał gdzie się nauczyć :shake: Lisio zrobił zle ale jak kikou powiedziała do niego ze jedzie do hoteliku obok to Lisiu dostał rozwolnienia i ...dalej u kiou:) Quote
giselle4 Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 madra bestia z naszego łobuza.....? czekamy na spokojny brzuszek dziekuje Kasiu:0 Quote
Asiaczek Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Rozumiem, że nie da rady separować Liska od pozostałych samców? Bo doczytałam, że z sukami dogaduje się b.ładnie... Pzdr. Quote
fiorsteinbock Posted July 28, 2010 Author Posted July 28, 2010 O Matko, to ci cwana bestyjka. Decyzja o zmianie hoteliku wciaz aktualna?Czy moze Lisio poszedl po rozum do głowy i siadl na dupce??? Kolejne wplaty zaksiegowane: tosca_latte - 50zł(przelew od Giselle4) Sylwia D - 20zł (za 2 miesiace) nie wiem jaki nick na dogo :) Quote
giselle4 Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 fiorsteinbock napisał(a):O Matko, to ci cwana bestyjka. Decyzja o zmianie hoteliku wciaz aktualna?Czy moze Lisio poszedl po rozum do głowy i siadl na dupce??? Kolejne wplaty zaksiegowane: tosca_latte - 50zł(przelew od Giselle4) Sylwia D - 20zł (za 2 miesiace) nie wiem jaki nick na dogo :) do czasu wyleczenia...u kikou tak zadecydowała Kasia:) Quote
Lolalola Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 giselle4 napisał(a):Lisio zrobił zle ale jak kikou powiedziała do niego ze jedzie do hoteliku obok to Lisiu dostał rozwolnienia i ...dalej u kiou:) ale mnie rozbawilas:) wcale nie smieje sie Lisia,niech szysbciutko biegunka mija,tylko tak to smiesznie brzmi............narozrabial i skupkal sie ze strachu;)a to ci dopiero lobuz;) Quote
Alexandra29 Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Oj Lisio, Lisio. Ty łobuziaku! Szkoda że nie jestem w Pl, Lwówek to moje rodzinne miasto, więc mogłabym go odwiedzać. A tak apropo to na jakiej ulicy znajduje się ten Hotelik dla piesków? A za pieniązki nie ma co dziękować. Gdybym miała więcej to chętnnie bym oddała. Może w przyszłym miesiącu uda mi się coś przelać. To już w przyszłym tygodniu:-) Quote
Alexandra29 Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Dziewczyny sorki,ale muszę zapytać ! Widzę że zaglądają do Lisia dziewczyny z Warszawy, a ja potrzebuję kogoś do przeprowadzenia wizyty przedadopcyjnej . Mamy chętną na szczeniorka ake trzeba sprawdzić domek. Niestety dziewczyna która opiekuje się szczeniorkiem mieszka aż 600 kilosów od tego miejsca. Pliss pomóżcie. Bidula pojechałaby do domku! Jeszcze raz sorki, mam nadzieje że ani Wy, ani Lisu się nie gniewa:-) Quote
zuzia_kuzik Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 BAZAREK DLA LISIA: http://www.dogomania.pl/threads/189959-ROZNOSCIOWO-dla-Lisia-do-30.07.2010?p=15100565#post15100565 Quote
kikou Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 ten Lisiu to tak łapie zaserce...jest naprawde bystry chłopak.... niestety teraz siedzi w kojczyku i zanim go wypuszcze na wybieg cała banda idzie do domu.... (nie puszczam go nawet z suczkami.... za bardzo sie boje... przed tą feralną sobotą niby też na mniejsze samczyki nawet uwagi nie zwracał...) w każdym razie wypuściłam Lisia... pobiegał, powąchał, posisiał... i ja w sumie zakładałam że niech tam sobie z godzine posiedzi..... a on skrobie do drzwi.. to otworzyłam.... i Lisio poszedł sam do swojego kojca... strasznie mądry, wszystko rozumie.... jakby pojął że teraz tam musi mieszkać... jak Grażynka wspominała dostał troche rozwolnienia, w związku z tym zdażyło mu się i w boksie narobić... aj jaki był nieszczęśliwy, jaki siedział smutny w kąciku.. dopiero jak wszystko posprzątałam, zapach został pokonany... ;) Lisio odprężył sie i położył sie na środku.... taki fajny psiak z niego.... strasznie mi żal go odwozić.... Quote
bela51 Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Oj Lisiu, ale narozrabiałes :shake:. Mysle, ze w Lwówku, tez nie bedzie miał źle, ale tam psy chyba siedza w osobnych kojcach, a u Kikou miałby troche wiecej swobody. Mamy tam naszego Bingusia. Pewnie beda na siebie poszczekiwac przez siatke. Quote
Recommended Posts