Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ciekawe kiedy cioteczka Kikou nas odwiedzi? to czekanie na wieści jest baaaaardzo trudne. Chciałoby się czytać o postępach Lisia cały czas. Nie wspomnę o delektowaniu się jego widokiem - na razie na zdjęciach...

Posted

....nie wiem czy to można nazwać postępem......chyba nie.... ale dzisiaj Lisiu złapał, nie dla żartów, innego kolege zębiskami za ucho.... który go nie zaczepiał....
udało mi sie doskoczyć natychmiast... ale teraz mam troche stres... ech te chłopaki....

Posted

dorota k. napisał(a):
O kurczaki:roll: Tak z niczego Lisiu napadł na kolegę:roll: Pewnie po 13 - latach praktycznie samotności Chłopak jeszcze musi się odnaleźć.

fakt jest faktem, że to jest taki dziwny psiunio (ten napadnięty) niby nigdy żadnego nie ugryzł...ale ma coś takiego w sobie że denerwuje niemal każdego samca... jak tylko muszę wyjść nawet na chwilę do ogródka to muszę go izolować..... ale z innymi jest w porządku.... w sumie Lisio trzyma sie na uboczu... wszyscy pchają sie do pokoju...a Lisio poleguje przy drzwiach na wybieg, czasem nawet na dworze..... ale jak go wołam to niesmiało podchodzi.... ;)
tylko nie lubi jak sie idzie zdecydowanie w jego kierunku...wtedy na wszelki wypadek zawsze odbiega...

Posted

bo pewnie ten jego durny pan czesto zbyt zdecydowanie do niego podchodzil i.......
szkoda,ze bylo spiecie,ale mysle,ze to i 13 lat samemu wiele robi a i "ten"psiak moze ma faktycznie cos w sobie.....moja kumpela miala psa,ktorego zaden inny nie tolerowal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!zaden!!!!!!!!!!!!!nawet moja megalagodna suka:(Gumba przez cale zycie z zadnym sie nie pobawil bo kazdego wnerwial.............

Posted

Ja też mam psa który nikomu nic nie zrobił, do każdego psa się łasi i bawić się chce, a jego, ani suki, ani psy nie lubią. Jedynie co to może się pobawić ze szczeniorami, ale te to znowu się boją. Ech nie jest lekko. Jak poszliśmy do szkoły to musieliśmy zrezygnować bo swoją obecnością rozwalał całą naukę.

Posted

Okazuje się, że Lisiu to nie łajza, że ma dziadzio charakter - no proszę...
Mam nadzieję, że w końcu w stadzie jakoś te relacje się poukładają.

Posted

kikou napisał(a):
....nie wiem czy to można nazwać postępem......chyba nie.... ale dzisiaj Lisiu złapał, nie dla żartów, innego kolege zębiskami za ucho.... który go nie zaczepiał....
udało mi sie doskoczyć natychmiast... ale teraz mam troche stres... ech te chłopaki....

kikou
troche jestem w szoku
wiem,ze nic sie nie stało strasznego
ale zawsze sie boje jak jest walka:(
Lisiu,masz byc grzeczny
jak przystało na 13 lat i stateczny...
kikou
sorry ja jego tego nie uczylam:shake:

Posted

Wiecie co Cioteczki, moze odbiegne troszke od tematu..
Czytajac ostatnio gazetke : ,,KObieta i zycie" ( SIERPNIOWE) znalazlam tam artykul o konkursie na najlepsza fotke psiaka i kociaka :)
Mysle ze Lisia ma tyle w sobioe wdzieku ze warto wziasc udzial w konkursie :)
Za pierwsze 3 miejsca sa bardzo ciekawe nagrody ( bodajze za pierwsze jest roczny zapas karmy, bon na chyba 300 zl do uzytku w kakadu ( Przepraszam jesli cos pomylilam) .
Zasady sa nastepujace:
- wysylamy zdjeice psiaka i jury przez kilka wydan tejk gazetki beda publikowac zdjecia psow i kotow, ktore przypdaly im najbardziej do gustu
- nastepnie czytelnicy tej gazetki ( czyli np MY :) ) mamy mozliwosc wysylania sms , czyli oddawania glosu na psiaka, ktory nam sie najbardzoej spodobal ( mysle ze w tym przypadku bylby nim Lisio :) )
Co o tym Myslicie??
ZAMIESCILAM TEN SKROT TUTAJ BO POMYSLALAM ZE WARTO SPROBOWAC, NIE MAM ZAMIARU ROBIC TUTAJ ZADEJ REKLAMY TEJ GAZETKI CZY COS TAKIEGO

Posted

:loveu::loveu:bazareczki cudne! Lisiaczku mordunko ty ciudna ty - moze ktos na ciebie czeka , tylko jeszcze nie jest gotowy? ludeczkowie wszak Lisiaczek jedyny jest taki:loveu:

Posted

[quote name='zuzia_kuzik']Wiecie co Cioteczki, moze odbiegne troszke od tematu..
Czytajac ostatnio gazetke : ,,KObieta i zycie" ( SIERPNIOWE) znalazlam tam artykul o konkursie na najlepsza fotke psiaka i kociaka :)
Mysle ze Lisia ma tyle w sobioe wdzieku ze warto wziasc udzial w konkursie :)
Za pierwsze 3 miejsca sa bardzo ciekawe nagrody ( bodajze za pierwsze jest roczny zapas karmy, bon na chyba 300 zl do uzytku w kakadu ( Przepraszam jesli cos pomylilam) .
Zasady sa nastepujace:
- wysylamy zdjeice psiaka i jury przez kilka wydan tejk gazetki beda publikowac zdjecia psow i kotow, ktore przypdaly im najbardziej do gustu
- nastepnie czytelnicy tej gazetki ( czyli np MY :) ) mamy mozliwosc wysylania sms , czyli oddawania glosu na psiaka, ktory nam sie najbardzoej spodobal ( mysle ze w tym przypadku bylby nim Lisio :) )
Co o tym Myslicie??
ZAMIESCILAM TEN SKROT TUTAJ BO POMYSLALAM ZE WARTO SPROBOWAC, NIE MAM ZAMIARU ROBIC TUTAJ ZADEJ REKLAMY TEJ GAZETKI CZY COS TAKIEGO

cos wiecej na ten temat mozna poczytac na str : http://www.psy.pl/konkursy/art49,konkurs-nie-tylko-dla-kobiet.html

Posted

fiorsteinbock napisał(a):
Cioteczki Kochane, bazarek ksiazkowo filmowy zakonczony, wszystkie pozycje chyba zostaly sprzedane - wzorowo:)
Przyszla kolejna wplata deklarowana:
Bela51:
5zł-lipiec
5zł-sierpień

Dziekujemy ogromnie!

Mala poprawka: nie zostaly sprzedane 2 filmiki i jedna ksiazeczka :) ale mysle ze i tak wyjdzie ciekawa kwota, gdyz bylo wielkie licyowanie :)

Posted

fiorsteinbock napisał(a):
Jasne, bylam na bazarku i musialam uciekac taka temperatura licytacji! Udalo sie zakupic 2 pozycje z 3 licytowanych, dobre i tyle :)
Rozsylamy kolejny bazarek, kosmetykowo bizuteryjny.

Gdybys mogla to umiesc tam takze wzmianke o moim bazarku- cegielkowym :)pozostalo jeszcez 20 puszek wirtualnego jedzonka :) ktopre mam nadzieje przeznaczymy na lisia jedzenie :)

Posted

Lisieniek ma sie dobrze... ale jednak nie "za doskonale" dogaduje sie z innymi samcami...
wczoraj gryznął następnego kolege (innego niż wcześniej).. .jednak troszke musze oddzielać