Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Lidan napisał(a):
Witam. Zaglądałam tu już kiedyś. Strasznie mi żal biedaka ale ja na prawdę nie mam jak pomóc :( Kasy chroniczny brak, fanty na bazarki te, które budziły zainteresowanie już dawno wystawiłam lub podarowałam :niewiem: Mogę najwyżej podrzucić wątek czasem, zareklamować na śledzonych przeze mnie wątkach...zrobić jakieś ogłoszenia na bezpłatnych stronach jak będzie trzeba...

majku33krakow napisał(a):
podniose lisia

Bardzo dziękuję za obecność i podnoszenie :loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Biedny Lisiu:(

Kasy nie mam ale chetnie pzrekaze cos na bazarek.
kto zrobi bazarek? powysylam zdjecia i niech ktos wystawi i pilnuje tego a ja pozniej wysle paczki pod wskazane adresy

Posted

kizimizi napisał(a):
Biedny Lisiu:(

kto zrobi bazarek? powysylam zdjecia i niech ktos wystawi i pilnuje tego a ja pozniej wysle paczki pod wskazane adresy

Pani bazarkowa do uslug :)
Tylko ze bazarek musialby trwac gora do 25 lipca, bo potem jestem niedostepna:)

Posted

[quote name='kizimizi']Biedny Lisiu:(

Bardzo dziękujemy :loveu::loveu::loveu::loveu:
Bazarek robi Zuzia_kuzik. Możesz jej wysłać zdjęcia na pw. A to link do bazarku, może na coś się skusisz :)http://www.dogomania.pl/threads/188983-Filmowo-ksiazkowo-dla-Lisia-zajrzyj-koniecznie-do-24-lipca-do-21.00-ZAPRASZAMY

Posted

Fajnie,że Lisiu jedzie do KIKOU, był tam masz OZZY,zanim znalażł DS, jest b. fajnie.
Tam jest hotelik domowy- psy biegaja swobodnie po mieszkaniu i podwórku, dlatego KIKOU wymaga, by były zgodne i sie dogadywały.
Ale podobno jest kojec na zewnątrz i chyba LISIO tam będzie , zbezpieczony na poczatku, zanim sie nie otworzy i nie przyzwyczai?
No bo puszzcony luzem z całym stadem mógłby szukac miejsca do ukrycia i zwiać, zdezorientowany nowym miejscem .

Dopilnujcie Cioteczki prosżę, by był na poczatku zabezpieczony przed ucieczką.

Posted

[quote name='Ania i Kajber']Fajnie,że Lisiu jedzie do KIKOU, był tam masz OZZY,zanim znalażł DS, jest b. fajnie.
Tam jest hotelik domowy- psy biegaja swobodnie po mieszkaniu i podwórku, dlatego KIKOU wymaga, by były zgodne i sie dogadywały.
Ale podobno jest kojec na zewnątrz i chyba LISIO tam będzie , zbezpieczony na poczatku, zanim sie nie otworzy i nie przyzwyczai?
No bo puszzcony luzem z całym stadem mógłby szukac miejsca do ukrycia i zwiać, zdezorientowany nowym miejscem .
Bardzo słuszna uwaga Aniu. Ja sobie solennie obiecałam, że też na każdym wątku będę trąbić głośno o tym zabezpieczaniu. Tyle było pracy włożonej nieraz w złapanie biedaka, potem w znalezienie umieszczenie i zebranie kasy na DT i wszystko szło na marne bo biedny zdezorientowany psiak zwiewał.

Posted

[quote name='Ania i Kajber']Fajnie,że Lisiu jedzie do KIKOU, był tam masz OZZY,zanim znalażł DS, jest b. fajnie.

Dlatego poprosilam kikou o kojec..
aby na poczatku był zamkniety a z czasem mial otwarte drzwi i mogl sam zadecydowac czy chce do reszty dołączyc....
gadalysmy z kikou mhhh troche czasu
Ona jest mądra dziewczyna i wie jak z psiaka zrobic wedrowniczka i zgodnego kolege.....

Posted

dalej bede zebrac o kazda złotowke
wiem ,ze cięzko
ale jeszcze pare groszy i Lisio bedzie bezpieczny przez 2 miesiące
a przez ten czas
bedziemy bazarkowac,cegiełkowac
wierze...uda się:)

Posted

ossa98 napisał(a):
Dziewczyny, jeden z moich podopiecznych odszedł za TM:-(.
Od sierpnia mogłabym przerzucić moją stałą opłatę na LISIA - byłoby to 20 zł.

dziekujemy i juz Lisio ma wiecej

szkoda ze kosztem pieska ktory odszedł za TM

• ale tam kiedys wszyscy sie znajdziemy

• Posted

ossa98 napisał(a):
    Dziewczyny, jeden z moich podopiecznych odszedł za TM:-(.
    Od sierpnia mogłabym przerzucić moją stałą opłatę na LISIA - byłoby to 20 zł.

:(:( domyślam się że to chodzi o staruszka Maxia, który był u Klaudiuska :(:(.
    Bardzo dziękujemy choć trudno się cieszyć że biedny Maxiu odszedł :(. Zaglądałam do niego często. Miał dobre i szczęśliwe te ostatnie miesiące.

Posted

Tak, chodzi o Maxia:-(:-(:-(. Miałam do niego wieeeelki sentyment, przez wzgląd na mojego Oskarka, który pod koniec swojego życia był również niedołężny, cierpiał na podobne zaburzenia zdrowotne.
    Przykro mi bardzo, ale...
    Realia są takie jakie są i nie możemy oglądać się za siebie. Psiaków w potrzebie przybywa. Trzeba szukać możliwości, by móc pomagać innym zwierzakom, póki jest dla nich jeszcze jakaś szansa.
    Tym okrutnym światem rządzą twarde reguły:shake:.

Posted

giselle4 napisał(a):
    Dlatego poprosilam kikou o kojec..
    aby na poczatku był zamkniety a z czasem mial otwarte drzwi i mogl sam zadecydowac czy chce do reszty dołączyc....
    gadalysmy z kikou mhhh troche czasu
    Ona jest mądra dziewczyna i wie jak z psiaka zrobic wedrowniczka i zgodnego kolege.....

Dzięki, to jestem spokojna o LISIA.

Posted

Lisiulku kochany zobacz ile cioteczek przychodzi z pomoca;)
    wprost nie moge sie doczekac wiesci z nastepnych tygodni:)jak bedziesz sie czul,odnajdywal,dogadywal z kolegami no i.............z ludzmi;)jak to bedzie?:)

Posted

Witam wszystkie lisiowe ciocie i wujków. Zaczne od przeprosin za swa nieobecnosc i wywolanie niepokoju dotyczacego wplat na konto osoby, ktora zniknela z dogomanii. Z mniej lub bardziej waznych powodow nie bylam na biezaco, wlasciwie okolo 3 tyg wogole nie zagladalam na dogo. Ale juz wrocila normalnosc a z nia i ja.
    Bardzo duzo stron jest zapisanych od czasu mojej nieobecnosci i dziekuje Wam za nie :) Poczytam innym razem, teraz probuje ogarnac watki, jest ciezko :(

Dzisiaj wpłynely pieniadze od Pani Joanny, widzialam Adka juz dopisala.

Wiem, ze we wtorek Lisio zacznie zycie u Kikou co mnie ogromnie cieszy - jest juz u niej nasza azylowa ONka - Sasza. Zatem miejsce sprawdzone i zawsze polecane.
    Bardzo, bardzo sie ciesze!
    A perspektywa zobaczenia Lisia poza dzierzoniowska działką...niesamowita! Moze do wtorku zdąze zawitac i przywitac sie z pycholkiem.

Raz jeszcze przepraszam wszystkich i dziekuje za zaufanie oraz wyrozumialosc, mam nadzieje, ze moja nieobecnosc zostanie mi wybaczona :)
    Pzdr lisiowe Aniołki!

Posted

fiorsteinbock napisał(a):
    Witam wszystkie lisiowe ciocie i wujków. Zaczne od przeprosin za swa nieobecnosc i wywolanie niepokoju dotyczacego wplat na konto osoby, ktora zniknela z dogomanii. Z mniej lub bardziej waznych powodow nie bylam na biezaco, wlasciwie okolo 3 tyg wogole nie zagladalam na dogo. Ale juz wrocila normalnosc a z nia i ja.
    Bardzo duzo stron jest zapisanych od czasu mojej nieobecnosci i dziekuje Wam za nie :) Poczytam innym razem, teraz probuje ogarnac watki, jest ciezko :(

Dzisiaj wpłynely pieniadze od Pani Joanny, widzialam Adka juz dopisala.

Wiem, ze we wtorek Lisio zacznie zycie u Kikou co mnie ogromnie cieszy - jest juz u niej nasza azylowa ONka - Sasza. Zatem miejsce sprawdzone i zawsze polecane.
    Bardzo, bardzo sie ciesze!
    A perspektywa zobaczenia Lisia poza dzierzoniowska działką...niesamowita! Moze do wtorku zdąze zawitac i przywitac sie z pycholkiem.

Raz jeszcze przepraszam wszystkich i dziekuje za zaufanie oraz wyrozumialosc, mam nadzieje, ze moja nieobecnosc zostanie mi wybaczona :)
    Pzdr lisiowe Aniołki!

wszystko ok,kazdy musi odpoczac
    aby zacząc z nowymi siłami:oops:
    a Lisio zaszczepiony i odrobaczony
    odpchlony i odkleszczony....
    ze swoja ksiązaczka z fotka
    pojedzie do kikou:multi:
    zawiezie jego Aadka i Basia [jak zwykle do kikou i nie tylko]
    znaja trase i hotelik i pomiziaja nasza Saszke:evil_lol:
    nigdy
    nawet bym nie pomyslała ze jego uda sie wyrwac z tego piekla
    ale zycia sprawia nam rozne niespodzianki