Jump to content
Dogomania

nasze sposoby na odreagowanie stresu poszkoleniowego bez wpadania w nalogi

Recommended Posts

Posted

Sto i wiecej latek dla Shado , warjuj i zachowuj sie jak do tej pory , a Pancia choc narzeka , to jest bardzo z tego zadowolona .Zdrowka dla Shadowskiego :-).Pozdrawiam Goska:-)

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kaza tez tak potrafi, no moze jeszcze bez tego kawałka w gębie, ale na nosie owszem, bo czesto sie tak z nią przdrzezniam w ten sposób. Najtrudniejsze dla niej jest podrzucenie tak by wyladowało prosto w gebie po pozwoleniu do jedzonka :evil_lol:

Sto latek dla Szadowskiego :multi:

Posted

chłopczyk tez mial ale na tyle krótko ze nie dalo sie ufilmic , tylko ufocić.
pierwsze chwile byly wlasnie takie, baleron na nos rudej i juz natychmiast paszcza źabowskiego wędrowala po jedzenie . ale ze na talerzu nieopodal ( to byla moja przerwa sniadaniowa w pracy) lezaly kolejne plasterki to sie chłopak skoncentrowal w koncu na tamtych ,a raczej na nadziei na tamte :evil_lol:.

Posted

ja mialam jajca jak ucyzlam chite trzymania aportu i przynoszenia w stanei nienaruszonym kilbasy[mysliwska:cool3:]i potem parowki.zeby spokojnie tryzmala aport.:evil_lol::diabloti:

Posted

stwierdzilam ze mam gdzies owijanie.ja iwem ze tak nalezy ale ja jestem jak moje psy:gwizdnieta i brakuje mi cierpliwosci i systematycznosci:oops:.dlatego tak cenie te cechy u innych i tak mnie kusza:cool1:.:evil_lol:.
wzielam petko mysliwskiej.odkroilam z niej kawalatek.wzielam do gby=to jest nagroda zarciowa w poczuciu mojego rabietego psa.:cool3::evil_lol:.trzyamalam petko na kolanach sama siedzac na fotelu.suka umie juz od baardzo daawna aprt czgokolwiek wskazanego w ten sposob.wie co to znaczy.wskazalam kielbache i powiedizalam brring.podala siadajac to ja tfu i sucz tak skonczyla wieksza czesc.reszte dostal sekundujacynam niekumaty o co kaman pustakiewicz:evil_lol:.
ale tutaj zawazylo zelazne uwarunkowanie sytuacji.potem juz spokojnie moglam rzucic kielbase [kolejne petko kolejnego dnia],odlozyc,polozyc gdziekolwiek.z parowka[berlinki sa super do tego bo twarde jak na parowke i dlugie i stosunkwo cienkie]zrobilam tak samo.chita nei gryzie aportu.bo ja ten przedmiot nei interesi kompletnie.interesi ja tylko to ze zapewne mam to cus co dostanei za aport.mamy jeszcze psoro z aprtem do zrobieniaale do problemow nie zaliczaja sie problemy z zabawa aportem.:multi:.
pustak pierwszy aport[juz o tym pisalam]zrobil tak;o oorzucila cus,wezme,hier,jestem siedze,iiii problemem bylo oddawanie.niestety problem ciagle nawraca-pies przez 9 lat swojego zycia wyrobil sobie gigantyczny konflikt o lu i nigdy nei iwem czy nei odwroci albo nei opusci glowy jak siegam reka.motywator odpada.probowalam ale ciezko jest z tym.zadowolilam sie zupelnei bez ambicji tym ze pies przynosi,nie memla,nei gryzie,tryzma stabilnie[ale on zawsze tak mial,nei moja zasluga].dziadkowi wystarczy.ale mam moralniaka ze sobie odpuscilam z lenistwa.

Posted

ayshe napisał(a):

wzielam petko mysliwskiej.odkroilam z niej kawalatek.wzielam do gby=to jest nagroda zarciowa w poczuciu mojego rabietego psa.:cool3::evil_lol:.

czyli kotleta tyz mam w gebe wziąć i nie usprawiedliia mnie wegetarianizm?:evil_lol:

Posted

14ruda napisał(a):
rozrywa trupy pieskowi na śniadanko

zębami???:crazyeye::crazyeye::crazyeye:ja mam do tego różne wynalazki a niektórych specjałów i tak bez bez rękawiczek nie ruszę:cool3::oops:

Posted

i mimo że mięsożerna to i tak dopiero przy psach zmusilam sie by dotknąc gołymi ręcami surowe mięso , a np łapek kurzecych do tej pory nie dotkne bez rekawic albo conajmniej przez woreczek

Posted

nie zebami nie.:evil_lol:ręcami.Ale do tej pory nie moge patrzec na ta żyłke w szyi drobiowej.A fe!łapki kurzęce są brane przez worek i kiedys zemdleje.Świnskiej nóżki na dotkne.Brrrrr.Chyba przestane gotować i wróce do suchego na wiosne,bo jednak wygodniej.:cool3:

Posted

Mielone dajesz wołowe czy mieszane?

Kurna 11 stopni u nas i leje od wczora:angryy:.Ale sie nie łamiemy-idziemy w las:cool1:.mam kalosze,płaszcz przecidewszczowy:razz:.Tylko nie wiem czy założyc czerwony,zielony cz żółty?:evil_lol:

Posted

kupuje wołowe lub wolowo-indycze , czasem wolowe mielone z koscmi .
u nas wczoraj lalo caly dzien , dzis nie pada ale to bloto po kostki jest boskie :evil_lol:.

Posted

Nie ubrałam płaszczyka:p.Przestało padac.Pies wrócił czarny:diabloti:.Do tego wyleciała z prysznica niedomyta i łazienka tyż czarna.:mad:

A kości wieprzowe można dawac?Chyba nie.Czy tak?

Posted

Frodo ma dokładnie roczek dziś :loveu: . na urodziny był na 3 godz spacerku, dostał nową piłkę na sznurku i nowego misia do zabawy ( stary stracił nosa :razz: ).

tyle radości co ten pies mi sprawił...