14ruda Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 A ja mam 3 tygodnie urlopu!!!:multi:Wezme sie w koncu za porzadne ćwiczenia i zwiedzanie lasów:multi:Ale najpierw sie wyspiem:cool1: Quote
ayshe Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 Axusia-naszym,zamknietym forum;).zalozonym zebysmy mogli sobie gadac spokojnie i zeby nikt mnei nie podejrzewal wiecej ze sie lansuje na dogo bo to zenujace dla mnei dosc bylo.:mad:. Quote
nenemuscha Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 O prosze..dlatego tak was mało tutaj:razz: Quote
Axusia Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 ayshe napisał(a):Axusia-naszym,zamknietym forum;).zalozonym zebysmy mogli sobie gadac spokojnie i zeby nikt mnei nie podejrzewal wiecej ze sie lansuje na dogo bo to zenujace dla mnei dosc bylo.:mad:. Aha, no a ja myslałam, ze Nas nie lubicie dlatego nie gadacie juz tutaj tak często :roll::oops::eviltong: Quote
ayshe Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 nie to nie o to chodzi axusia.moja otwartosc[gooopka ze tak powiem:cool3:]zostala odczytana jako lanasowanei sie a to mi do lba nie wpadlo nawet przez moment.niby CO mialabym u siebie lansowac?:crazyeye::evil_lol:bo szczerze mowiac to niezbyt wiem. zagladam na dogo i bardoz lubie ot forum tylko ze nie mam ochoty byc w ten sposob postrzegana. nenemuscha gdize jestes jakies zdjecie ktore mam obrysowac?:oops: bo gosia od sziry mi powiedizala wczoraj w drodze na trening,ze mnei prosilas a ja jakos chyba przeoczylam :oops:. Quote
Szira/Gosia Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9213552#post9213552 Masz młotku:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Axusia Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Ayshe - jesli to jest "lansowanie" to bardzo mi to "lansowanie" sie podoba, przynajmiej Cie poznałam i dowiedziałam sie ważnych rzeczy o szkoleniu, o ONkach i ogolnie o psach. Nie wiem, zamiast docenić taki "dar" jakim jesteś to jeszcze takie .. teksty, ehh. Dziwne, no ale dzieki za ten "lans" :loveu::lol::roll: Quote
nenemuscha Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Na Foteczkach moja droga na foteczkach:lol: Quote
ayshe Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 [quote name='Szira/Gosia']http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9213552#post9213552 Masz młotku:evil_lol::evil_lol::evil_lol:od razu mlotku :roll::evil_lol::evil_lol:... nenemuscha-aaaa dobra,wroce dzisiaj z treniningu[tak kolo 16:cool3::cool1:]to zobacze to twoje cudo:loveu:. axusia-dzieki za mile slowa.ja naprawde uwazam ze niewiele wiem ale sie ucze i to co wiem nie iwdze przeszkod zeby przekazywac komu ise da.oczywiscie ,przykro mi ,ale jest to zabarwione moim zdaniem.jesli jednak to jest odbierane jako "wymadrzanie sie"to ponad wsyzstko cenie sobie wlasny swiety spokoj i prywatnosc.to najwazniejsze dla mnie bo daje mi komfort.zapracowalam na ten komfort.i nie dam go sobie odebrac.:cool3::p.a to ze mam radykalne poglady?mam do nich prawo.nikogo personalnie nie atakuje z ich powodu.chociaz moglabym:cool1:.a jesli to ze pracujemy sobie w grupce z psami i cieszymy sie z tego ze sprawia nam to radoche jest odbierane jako lansowanie swojego szkolenia[:roll::evil_lol:]to juz jest dla mnei kompletnie niedorzeczne poniewaz ja nie przyjmuje psow na szkolenie ot tak:eviltong:. dobra,spadam.:p Quote
Axusia Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Ayshe - jeślit Ty wiesz niewiele to co powiesz o Nas "młotkowskich" ? :cool3::roll:;) Dobrze, że są tacy ludzie jak Ty. :loveu: Quote
dorplant Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 poratujcie !!!! gdzie ,w jakim watku byly zdjecia Jaguara (takiego b.mocnej kosci z wielkim lbem) i takie dwa psy( bracia chyba) jako przyklad hipertypu i poprawnego ON-ka ???? Quote
asher Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='dorplant']poratujcie !!!! gdzie ,w jakim watku byly zdjecia Jaguara (takiego b.mocnej kosci z wielkim lbem) i takie dwa psy( bracia chyba) jako przyklad hipertypu i poprawnego ON-ka ???? Pamiętam dyskusję, ale w jakim wątku to nie wiem, może w "Historii rasy"? Ale zdjęcie Jaguara jest na pedigree database: http://www.pedigreedatabase.com/gsd/pedigree/122565.html Quote
arrakis Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Dorplant ,Jaguar jest w wątku "cel hodowli" ( 123) P.S. Może mi ktoś powiedzieć jak się wstawia link do wątku, bo ja ciemna informatycznie:oops: Quote
asher Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='arrakis']Dorplant ,Jaguar jest w wątku "cel hodowli ", str. 13 P.S. Może mi ktoś powiedzieć jak się wstawia link do wątku, bo ja ciemna informatycznie:oops: Lepiej podaj numer postu, bo każdy może mieć ustawioną inną ilośc postów na stronie, a więc i ilość stron w wątku będzie inna ;) A link do wątku wstawia się, jak każdy inny link. Otwierasz wątek, kopiujesz adres z okna przeglądarki i wstawiasz ;) Chyba, że chodzi ci o link do konkretnego postu? :hmmmm: Jeśli tak, to klikasz na numer postu (numer jest u góry każdego postu), wtedy otworzy ci się w nowym oknie ten jeden post - i dalej robisz tak samo, tzn. kopiujesz adres z okna przeglądarki i wklejasz ;) Quote
ayshe Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 dorplant napisał(a):poratujcie !!!! gdzie ,w jakim watku byly zdjecia Jaguara (takiego b.mocnej kosci z wielkim lbem) i takie dwa psy( bracia chyba) jako przyklad hipertypu i poprawnego ON-ka ???? napewno dawalam psy w hipertypie w historii rasy on a zdjecie jaguara to dawalam kilkakrotnie[podobnie jak laski]bo ma pier...lca na punkcie takeigo typu samca i suki.:roll::evil_lol: ps.cel hodowli?hmmm.boszsz ale sie naprodukowalam na tej dogomanii:( Quote
14ruda Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Jesooo.Tydzien mrozu był straszny ,ale tera?ładny był dzionek,słoneczko,cieplutko,0 stopni.Wychodzimy sobie po 21 z Aicha poszaleć z piłeczka,wylatujemy z klatki i ....jade na butach!:painting:Dobrze,że kota nie spotkałysmy,bo nie wiem jakby sie to skończyło.:huh:Nie wiem co to pada z nieba:niewiem: Quote
mch Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 oj wiem ,byl gdzies jaguar , zapamietalam ze był na bank ,sprawdzałam pare razy swego czasu , bo opisując mi źabowskiego napisalas ze cos tam ma w budowie jak tenże jaguar wlasnie . i nie chodzilo tylko o jajeczka :evil_lol: 2 szt . Quote
ayshe Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 nenemuscha napisał(a):No i jak.."Cudo" ogladniete????no.na zdjeciach.:cool3::p Quote
14ruda Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6531166&highlight=jaguar#post6531166 Quote
dorplant Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='14ruda']http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6531166&highlight=jaguar#post6531166 dzieki :loveu:o to wlasnie chodzilo Quote
Recommended Posts