Jump to content
Dogomania

nasze sposoby na odreagowanie stresu poszkoleniowego bez wpadania w nalogi

Recommended Posts

Posted

mamy dwojke:cool3::multi:.sehr gut,tsb a.koszmarne warunki sladowe.:shake:.slad zaliczyly tylko dwa psy w tym surykat..dzieki za trzymanie kciukasow.posluszenstwo-jak zwykle,bez wielkich wyczynow sportowych,obrona jak zwykle na pijanego lemura:evil_lol:.

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ayshe napisaƂ(a):
mamy dwojke:cool3::multi:.sehr gut,tsb a.koszmarne warunki sladowe.:shake:.slad zaliczyly tylko dwa psy w tym surykat..dzieki za trzymanie kciukasow.posluszenstwo-jak zwykle,bez wielkich wyczynow sportowych,obrona jak zwykle na pijanego lemura:evil_lol:.

Suuper ! :multi: :loveu:
:drink1:
:cunao:

Posted

noooo dzieeeki ale co moglysmy zwalic to zwalilysmy[ja dokladniej] no i nieda sie ukryc ze mamy problem z dynamika na posluszenstwie.:cool1:.za to zadnych z robieniem z siebie glooopa.:evil_lol:

Posted

hej sladomaniacy !!:p
w Rszewie pod lodzia odbeda sie zawody FH 1.03.2008 sa to eliminacje na MS FH ,zglosilo sie 3 zawodnikow i jeszcze jeden sie "przymierza"!
slad 3 godz ze sladem zwodniczym ,7 przedmiotow ,i polkolem

Posted

niestety my za pozno sie dowiedzielismy-mamy inne plany na weekend.powodzeniawsyzstkim-oby mniej wialo niz mi wczoraj oraz chicie na fh i fh2-ba,nam wieje zawsze,czasem tez pada poziomo.:roll::evil_lol:.
dorplant-my w polowie marca zdajemy schh3 na zawodach.mam wiec nadzieje ze majeczka bedize dla mnie dobra wrozba.bo wy chyba pierwsze?:cool3: to ipo3?:cool3::cool3:.

Posted

dzieki :lol:.w sumie to przeca spieszyc sie nie ma po co nie ?bo liczy sie sama praca.po to godziny na cwiczaku-dla psa.:cool3::p.mozemyrobic za pomponiary dla mumina:evil_lol:.

Posted

Ayshe, gratulacje :D
Napisz coƛ więcej. U kogo zdawaƂyƛcie? Co to znaczy "tsb a"? Czemu warunki ƛladowe byƂy koszmarne?
Jak zwykle mam milion pytaƄ ;)

Posted

[quote name='ayshe']dzieki :lol:.w sumie to przeca spieszyc sie nie ma po co nie ?bo liczy sie sama praca.po to godziny na cwiczaku-dla psa.:cool3::p.mozemyrobic za pomponiary dla mumina:evil_lol:.
Jak juĆŒ popracujemy do poziomu IPO1 w miare porządnego (nie zdać dla zdania:mad:) to na pewno będziemy potrzebować pomponiar. Dwie bulinki się do IPO szykują. Będzie ƛmiesznie :).
Co do poƛpiechu, to naprawdę go nie ma. Uwielbiam IPO, szaleję za IPO, jak i mumin. Na kaĆŒdy trening czekam z niecierpliwoƛcią, bo wreszcie widzę CAƁEGO swojego psa. Teraz juĆŒ dodaliƛmy suce troszku agresji do Ƃupu i zaczynamy mieć wreszcie solidne postępy. A ja mam zajoba. Oczywiƛcie nie zaniedbujemy posƂuszenstwa, tylko ƛlady zaniedbane z powodĂłw technologicznych i mojej nieudolnoƛci. I nie ukrywam, ĆŒe za jakiƛ czas będę prosiƂa o Twoją pomoc przy ƛladach. Bo akurat tu moja wiedza malutka i jej nie powiększam, palant jeden ze mnie.:mad: OgĂłlnie fajowo mi sie z suczyskiem pracuje- pot, krew i Ƃzy:lol:, bo mam sukę strasznie zauczającą się i bardzo labilną, ale z fajnym przechodzeniem między popędami. Ale damy radę. Dzięki pracy z Fi juĆŒ mam niejaki pogląd na to, jak ma wyglądać praca z moim kolejnym , przyszƂym psem.

A, gdzieƛ pisaliƛcie o aportowaniu kieƂbachy. Tu filmiki z Fi, jak jeszcze byƂam maƂym szczylem. DĆșwięk na filmach jest opĂłĆșniony. Nie klikaƂam tak kretyƄsko. Taka zabawa:
http://youtube.com/watch?v=5QrVEKktIPs

http://youtube.com/watch?v=0Nwkrs61g_Y

Posted

co ty?ja?:razz::evil_lol:.nieee.ja szykuje sie na wizyte u winklera.:loveu:.w zeszlym roku nei wypalilo ale moj honduraski maloznek cos tam szykuje:evil_lol:...
scherkl jest wporzo:cool3: ale nie kreci mnie.:evil_lol:.:p

Posted

dzisiaj na treningu obrony(ulewa huragan,parawany fruwaly) zastanawialismy sie czy jestesmy pasjonatami czy wariatami :diabloti:,
chyba to drugie :p,
ale co mnie cieszy coraz wiecaj takich wariatow sie zbiera :multi::multi:
i byl 4,5 mies synus Vat i majki fajny chlopczyk:loveu: chociaz deczko przypasiony .

Posted

nooo fajowo dzisiaj bylo:diabloti::cool3:.jutro bedize jeszcze lepiej.zwlaszcza na sladach:evil_lol:.
dorplant-wariatami jestesmy.:Djupiiii alefajnie nie?:D