ayshe Posted February 23, 2008 Author Posted February 23, 2008 mamy dwojke:cool3::multi:.sehr gut,tsb a.koszmarne warunki sladowe.:shake:.slad zaliczyly tylko dwa psy w tym surykat..dzieki za trzymanie kciukasow.posluszenstwo-jak zwykle,bez wielkich wyczynow sportowych,obrona jak zwykle na pijanego lemura:evil_lol:. Quote
Axusia Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 ayshe napisaĆ(a):mamy dwojke:cool3::multi:.sehr gut,tsb a.koszmarne warunki sladowe.:shake:.slad zaliczyly tylko dwa psy w tym surykat..dzieki za trzymanie kciukasow.posluszenstwo-jak zwykle,bez wielkich wyczynow sportowych,obrona jak zwykle na pijanego lemura:evil_lol:. Suuper ! :multi: :loveu: :drink1: :cunao: Quote
14ruda Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Gratulacje!Brawo Surykat!!!:multi::cunao: Quote
ayshe Posted February 23, 2008 Author Posted February 23, 2008 noooo dzieeeki ale co moglysmy zwalic to zwalilysmy[ja dokladniej] no i nieda sie ukryc ze mamy problem z dynamika na posluszenstwie.:cool1:.za to zadnych z robieniem z siebie glooopa.:evil_lol: Quote
dorplant Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 suuuuper !!!:multi::multi::multi: kocham surykata:loveu: to dla mnie dobra wrozba ;) Quote
arrakis Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Gratulujemy:multi: P.S. Czyli wszystko przebiegaĆo... hm... normalnie :cool1:? I Surykat nic ciekawego nie zrobiĆ? Nie wieĆŒÄ:eviltong: Quote
dorplant Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 hej sladomaniacy !!:p w Rszewie pod lodzia odbeda sie zawody FH 1.03.2008 sa to eliminacje na MS FH ,zglosilo sie 3 zawodnikow i jeszcze jeden sie "przymierza"! slad 3 godz ze sladem zwodniczym ,7 przedmiotow ,i polkolem Quote
Gin Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 A kto konkretnie sie zglosil, jesli to nie tajemnica ;). Quote
dorplant Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 podaje nieoficjalnie : Slawek Kawka Darek Kmiecik Ludwik Pisarczyk Quote
ayshe Posted February 24, 2008 Author Posted February 24, 2008 niestety my za pozno sie dowiedzielismy-mamy inne plany na weekend.powodzeniawsyzstkim-oby mniej wialo niz mi wczoraj oraz chicie na fh i fh2-ba,nam wieje zawsze,czasem tez pada poziomo.:roll::evil_lol:. dorplant-my w polowie marca zdajemy schh3 na zawodach.mam wiec nadzieje ze majeczka bedize dla mnie dobra wrozba.bo wy chyba pierwsze?:cool3: to ipo3?:cool3::cool3:. Quote
dorplant Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 bedziemy sie starac, bo my pierwsze:cool3:, a jak nie to do chinoli,lisica poprowadzi :diabloti: ps dzisiaj nie wialo za mocno :p,ale tam w Rszewie zawsze wieje . Quote
ayshe Posted February 24, 2008 Author Posted February 24, 2008 no dizsiaj byl luzacko.ha...mamy nowe namioty od schweikerta:multi::multi::multi::multi::multi:nareszcie:multi: Quote
Ć»mija Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Wielkie gratulacje ayshe!!!!! :loveu:My to jedyneczkÄ pewnie najwczesniej za rok.... no ale ja jestem w specyficznej sytuacji, bo mam mumina:razz: Quote
ayshe Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 dzieki :lol:.w sumie to przeca spieszyc sie nie ma po co nie ?bo liczy sie sama praca.po to godziny na cwiczaku-dla psa.:cool3::p.mozemyrobic za pomponiary dla mumina:evil_lol:. Quote
asher Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Ayshe, gratulacje :D Napisz coĆ wiÄcej. U kogo zdawaĆyĆcie? Co to znaczy "tsb a"? Czemu warunki Ćladowe byĆy koszmarne? Jak zwykle mam milion pytaĆ ;) Quote
Ć»mija Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='ayshe']dzieki :lol:.w sumie to przeca spieszyc sie nie ma po co nie ?bo liczy sie sama praca.po to godziny na cwiczaku-dla psa.:cool3::p.mozemyrobic za pomponiary dla mumina:evil_lol:. Jak juĆŒ popracujemy do poziomu IPO1 w miare porzÄ dnego (nie zdaÄ dla zdania:mad:) to na pewno bÄdziemy potrzebowaÄ pomponiar. Dwie bulinki siÄ do IPO szykujÄ . BÄdzie Ćmiesznie :). Co do poĆpiechu, to naprawdÄ go nie ma. Uwielbiam IPO, szalejÄ za IPO, jak i mumin. Na kaĆŒdy trening czekam z niecierpliwoĆciÄ , bo wreszcie widzÄ CAĆEGO swojego psa. Teraz juĆŒ dodaliĆmy suce troszku agresji do Ćupu i zaczynamy mieÄ wreszcie solidne postÄpy. A ja mam zajoba. OczywiĆcie nie zaniedbujemy posĆuszenstwa, tylko Ćlady zaniedbane z powodĂłw technologicznych i mojej nieudolnoĆci. I nie ukrywam, ĆŒe za jakiĆ czas bÄdÄ prosiĆa o TwojÄ pomoc przy Ćladach. Bo akurat tu moja wiedza malutka i jej nie powiÄkszam, palant jeden ze mnie.:mad: OgĂłlnie fajowo mi sie z suczyskiem pracuje- pot, krew i Ćzy:lol:, bo mam sukÄ strasznie zauczajÄ cÄ siÄ i bardzo labilnÄ , ale z fajnym przechodzeniem miÄdzy popÄdami. Ale damy radÄ. DziÄki pracy z Fi juĆŒ mam niejaki poglÄ d na to, jak ma wyglÄ daÄ praca z moim kolejnym , przyszĆym psem. A, gdzieĆ pisaliĆcie o aportowaniu kieĆbachy. Tu filmiki z Fi, jak jeszcze byĆam maĆym szczylem. DĆșwiÄk na filmach jest opĂłĆșniony. Nie klikaĆam tak kretyĆsko. Taka zabawa: http://youtube.com/watch?v=5QrVEKktIPs http://youtube.com/watch?v=0Nwkrs61g_Y Quote
ayshe Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 zmija-jestem dodyspozycji w razie co:cool3:.no ipo to krew,pot i lzy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Quote
ara Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 ayshe napisaĆ(a):no ipo to krew,pot i lzy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:. i podarte spodnie:diabloti: Quote
dorplant Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 ayshe napisaĆ(a):.no ipo to krew,pot i lzy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:. dzisiaj na obronie byl pot i lzy ,krew innym razem :diabloti: Quote
dorplant Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 ayshe jedziesz na sem E Scherkla? http://www.edgarscherkl.de/ Quote
ayshe Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 co ty?ja?:razz::evil_lol:.nieee.ja szykuje sie na wizyte u winklera.:loveu:.w zeszlym roku nei wypalilo ale moj honduraski maloznek cos tam szykuje:evil_lol:... scherkl jest wporzo:cool3: ale nie kreci mnie.:evil_lol:.:p Quote
dorplant Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 dzisiaj na treningu obrony(ulewa huragan,parawany fruwaly) zastanawialismy sie czy jestesmy pasjonatami czy wariatami :diabloti:, chyba to drugie :p, ale co mnie cieszy coraz wiecaj takich wariatow sie zbiera :multi::multi: i byl 4,5 mies synus Vat i majki fajny chlopczyk:loveu: chociaz deczko przypasiony . Quote
ayshe Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 nooo fajowo dzisiaj bylo:diabloti::cool3:.jutro bedize jeszcze lepiej.zwlaszcza na sladach:evil_lol:. dorplant-wariatami jestesmy.:Djupiiii alefajnie nie?:D Quote
Recommended Posts