Axusia Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 dorplant napisał(a): wrzuce zaraz na moja www filmiki z dzisiejszym sladem (-5 ,wiatr i zmarznieta ziemia) . pierwszy slad malej Luthien (kwadrat) slad Majki ,IPO3 Baru (kwadrat) Czy ja dobrze widze ? One tam w kwadracie maja jedzonko ? :cool3: bo chyba coś memlają jeśli nie mam zwidów :eviltong: Quote
dorplant Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 tak maja jedzonko, trawy nie jedza:lol: dla ulatwienia wrzucam link http://www.dorplant.strefa.pl/index.php?menu=filmy2&folder=szkolenie Quote
asher Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Dorplant, bossskie te ogłoszenia :roflt: Jak masz więcej, to dawaj, faktycznie rewelacyjnie można się odstresować :lol: Quote
ayshe Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 pasiesz onki dorplant:cool3::evil_lol:? cza obrzydliwa pogoda dizsiaj:cool1:.bleeeh.boszsz dzieki ci za buty ktore nieprzemiekaja ,sa cieple i nie sa kaloszami:loveu:.jak ja sie cieszezejutro przyjedzie wreszcie pozorancik bo inaczej popelnila bym mord na dwoch onkach:diabloti:.cooo zaaa mloootki:roll::mad:.....wykonczyly mnie kompletnie:roll:....moze zaczne je wiazac w kij albo cus:evil_lol:... Quote
dorplant Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 ayshe napisał(a):p.np.egzamin w sobote z lemurem.:roll::evil_lol:.ktory zezarl mi dizsiaj smycz schweikerta. to trzymaj sie w ta sobote ,potrafie sie wczuc w twoje emocje bo za 3 tyg mam zawody i loterie pt."pusci franca czy nie pusci" tyle roboty wpakowalam a i tak pewna nie jestem :shake:, co za kanalia jedna :angryy:,mogla zaliczyc IPO3 na zawodach CACIT-owych i taki numer mi wywinela:angryy: ,kolejny raz chyba tego nie zniose,:-(:mad:oddam france do chinskiej knajpy! lisica podaj namiary do chinskich knajp we wrocku ,a co nie bede zolzy do domu targac,.........jakby co .:cool1: Quote
lisica Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 dorplant napisał(a):to trzymaj sie w ta sobote ,potrafie sie wczuc w twoje emocje bo za 3 tyg mam zawody i loterie pt."pusci franca czy nie pusci" tyle roboty wpakowalam a i tak pewna nie jestem :shake:, co za kanalia jedna :angryy:,mogla zaliczyc IPO3 na zawodach CACIT-owych i taki numer mi wywinela:angryy: ,kolejny raz chyba tego nie zniose,:-(:mad:oddam france do chinskiej knajpy! lisica podaj namiary do chinskich knajp we wrocku ,a co nie bede zolzy do domu targac,.........jakby co .:cool1: :roflt::roflt::roflt::roflt::ylsuper::ylsuper::ylsuper: Na tęczowej,koło placu Dominikańskiego,som chyba kitajce,znaczy chince Ale się uśmiałam:megagrin::megagrin::megagrin: Quote
ayshe Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 dzieki dorplant.ja mam tez problem:przywali w pozoranta na konwoju czy nie:roll::mad:.kazdy ma swoj krzyz ktory targac na plecach muuusi:evil_lol:.mi to nawet do chinskiej knajpy lemura nie przyjma:lol:. Quote
dorplant Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 taaa bo my to jakies masochistki jestesmy :diabloti: lisica ,ty sie nie nabijaj tylko kciuki trzymaj , wsparcie bedzie potrzebne ;) ps ja tez nie mam gwarancji ze przyjma, chuda ,koscista jest zolza, jeszcze by sie kto udlawil lisica moze ty masz namiary na osrodek kempingowy kolo tych niskich lak ?? albo tani hotel w poblizu ?psy w aucie nocuja. Quote
lisica Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Hotel WODNIK * * * ul. Na Grobli 28 50-421 Wrocław tel. (0-71) 343 36 67, 342 93 43 Dzwoniłam,właśnie przed chwilką,ale tam każą bulić 200-300 za dobę(sniadanko w cenie opłaty za dobę)+15 zł opłaty za psa,jak by w pokoju zagościć,chciał.Rezerwację trzeba robić.Hotel jest blisko ośrodka Na Niskich Łąkach Camping to niet,dopiero od maja Kurde gdybym miała domiszcze z terenem, to bym Was robaczki razem ze Sławkiem przygarnęła,a w budynku pełnym aspołecznych typów,co administratorowi meldują o wszystkim to :-( Ja to Was będę dopingować na zywca,nawet mogę ryja drzeć "K***wa,puść,franco":cool3: Quote
dorplant Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 "Bog ci zaplac dobra kobieto":loveu: ale wyobraz sobie tylko jak sie Vat z Mlotkiem "zaprzyjazniaja ":cool3:, a Majka im w tym pomaga :diabloti: ten wariant odpada, moze znajdzie sie jakis tani hotelik, moze byc na jakims zadupiu byle z tej strony co trzeba . Quote
lisica Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Byde szukać,popytam,podzwonię No Vat z Młotkiem:evil_lol: i tak się zapoznają bo przybędę z Kłaczatym, do Majki to będzie, Hamraty uwodzicielsko zdystansowany. Jezu dzwonią z roboty i każą iść,no to idę:placz: Quote
ayshe Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 ooo ooo zaprzyjazniacie pieski?:diabloti:.bedzie imprezka?:cool3:to9 moze ja jeszcze lemura dorzuce:razz::evil_lol:?bo dziadek to...serce wielkie tylko juz nie te lata:evil_lol:.znaczy sie zachowuje sie nadal jak gooopek ale11 roczek zobowiazuje mnie do myslenia za niego:cool1: bo czub padnei w locie kiedys:roll:. Quote
Mokka Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='lisica']Hotel WODNIK * * * ul. Na Grobli 28 50-421 Wrocław tel. (0-71) 343 36 67, 342 93 43 Dzwoniłam,właśnie przed chwilką,ale tam każą bulić 200-300 za dobę(sniadanko w cenie opłaty za dobę)+15 zł opłaty za psa,jak by w pokoju zagościć,chciał.Rezerwację trzeba robić.Hotel jest blisko ośrodka Na Niskich Łąkach Hotel elegancki, knajpa serwuje super żarcie :lol:. Na plac na upartego dojdzie na piechotę, rzut beretem. [quote name='lisica']Camping to niet,dopiero od maja Jeśli camping Ślęza, to nie polecam... Ale w zeszłym roku i tak sanepid nie dopuścił go do użytku :diabloti:. Jeśli więc odpalą w tym sezonie, to może znaczyć, że posprzątali ;). Osobiście polecam hotel Wieniawa http://www.wieniawahotel.pl/. Ceny przystępne, psy przyjmują, ino że daleko troszki. Albo hotel Piramida, zdecydowanie bliżej http://www.hotelik.com/. Quote
dorplant Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 ayshe!! huuura ta mala Luthien (Majkowska) sama wraca do mnie z pilka :multi: a juz sie balam ze druga Majka sie szykuje :razz:,wiesz o co mi chodzi :cool3: Quote
ayshe Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 :cool3::multi:superrrr. aaa no i naprawiam wlasna wisniowatosc:super startu bez wzgledu na ocene dla majkowskiej bo zdajesie ze sie szykujecie a ja mlotek nic:oops:.a to wszystko przez to zem zielona przed egzaminem.a to tylko egzamin placowy schh2:roll:.albo zdamy albo bedzie dyskwalifikacja za rabanie w pozoranta na konwoju:roll::mad:. Quote
dorplant Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 dzieki! ciezko bedzie .......hmmm no wiesz obciazenie psychiczne przewodnika :cool3: trzymam kciuki w sobote :p za Was !! surykatka daj czadu !!!i prowadz pozoranta grzecznie :mad:,bez wyglupow :razz: Quote
amakor Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 [quote name='dorplant']dzieki! ciezko bedzie .......hmmm no wiesz obciazenie psychiczne przewodnika :cool3: trzymam kciuki w sobote :p za Was !! surykatka daj czadu !!!i prowadz pozoranta grzecznie :mad:,bez wyglupow :razz: Dorplant: a czemu to nie ćwiczysz "obciążeń psychicznych przewodnika"?:cool3: Ayshe: daj czadu !!!i prowadz surykata grzecznie :mad:,bez wyglupow :razz: :evil_lol: Quote
ayshe Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 obciazenie przewodnika?hmmm...kamizelka taktyczna z olowiem i 20kilometrow po piachu?:diabloti: ja nie mam wplywu na mozg surykata:evil_lol:.obawiam sie ze surykat tez nie ma na niego wplywu:cool3::diabloti:.taki pech.:evil_lol:.jeszcze tylko schh3 na plycie i koooniec:multi:.koooniec siedzenia w kiblu,skurczu zoladka i patrzenia na durnowatego wrednego surykata i myslenia co ten mlotek stworzy doprowadzajac mnie na glebiny czarnej rozpaczy:cool1::mad: Quote
mch Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 jakby ktos chcial sie posmiac jeszcze to b.prosze : http://www.psy.mgt.pl/new/viewtopic.php?t=1993&postdays=0&postorder=asc&start=30 dawno w jednym miejscu jak w/w sie nie zebralo tylu speców od ON :evil_lol: Quote
dorplant Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 [quote name='amakor']Dorplant: a czemu to nie ćwiczysz "obciążeń psychicznych przewodnika"?:cool3: amakor, a czymze byly moje dotychczasowe starty jak nie takimi cwiczeniami? :roll: ayshe moze wreszcie z surykatem bedziecie mialy zgodne koncepcje na konwojowania pozoranta,kto wie :razz:? mch jak ranyyy poplulam monitor !!!! wola szarika .........nie moge .....odstresowalas mnie na caly dzien ,dzieki Quote
amakor Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Eee tam :gent: Zawody to już musztarda po obiedzie. Trza trenować przed startem :razz: Quote
Nanami Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Monika, najlepsze jest to: "po prostu sa 2 linie linia pracujaca i linia uzytkowa te z podniesionym tylkiem to jest linia uzytkowa , obnizony to linia pracujaca :]" :lol: Quote
Axusia Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Nanami napisał(a):Monika, najlepsze jest to: "po prostu sa 2 linie linia pracujaca i linia uzytkowa te z podniesionym tylkiem to jest linia uzytkowa , obnizony to linia pracujaca :]" :lol: :megagrin: Ale wiecie co w sumie to tak powinno być. Te z tyłkami na ziemi powinny pracować a tak naprawde nie robią nic. Wiec moze osoba pisząca to ma racje ? ..:eviltong: Quote
ayshe Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 po prostu baaajka normalnie..zaplulam siebie,monitor i klawiature:evil_lol::evil_lol:.picie kawy bywa niebezpieczne dla otoczenia:evil_lol:. pomyslec zejeszcze pol roku temu zagotowalo by mi sie od glupot i ruszylabym na krucjate-teraz wiem ze na onkach[i ipo] zna sie kazdy i jest specem.moja krucjata niepotrzebna:evil_lol:.racja jest najmojsza:evil_lol:-dzien swira normalnie:diabloti::razz:. Quote
dorplant Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 czy sa jakies wiesci ??? bo mnie lapki bola od trzymania kciukow :lol:, ale trzymam do wieczora Quote
Recommended Posts