Jump to content
Dogomania

nasze sposoby na odreagowanie stresu poszkoleniowego bez wpadania w nalogi

Recommended Posts

Posted

tiaaa slady super
dzis mialam niewatpliwa przyjemnosc ogladania Vat-a na 3 godz sladzie pod FH ,zanim wszedl na slad zdazylo 3 razy lunac i wialo ze hej!
Vacus jak zwykle niezawodny :loveu:,kiedys musze go podkrasc i na MŚ FH z nim pojechac :lol:

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzisiaj tyz bylo fajnie-przywialo mnie na cwiczak o 7.30 a o 8 juz byli inni nawiedzeni:evil_lol:.slady-nooo zaarabiscie:diabloti:.musze przyznac ze im bardziej masakryczne warunki tym psy bardziej sie staraja.tfffarde som.na obronie glownei zesmy podnosili namioty jak pooowiaaalo:evil_lol:.tyz bylo fajnie.:evil_lol:.

Posted

hmmm.zapytam sie uwe bo ja nie kumata-tj.nie zdawalam nigdy poza placem sv jak nalezalam do wusv.wiesz co?polecam przede wszystkim zdanie w sv2000:loveu:.mozesz wtedy nalezec do dowolnej organizacji kynologicznej.:p.

Posted

dorplant-to nic nie da.po prostu nie wierze:shake:.a ja sie nie wypowiadam bo znowu mi sie oberwie ze jestem nikim i miernota.i slusznie.:diabloti:.smutne to.nic sie nie zmienia.:cool1:.

Posted

Dorplant, odnoszenia się na forach do różnych tematów trochę było, tylko wiele z tego nie wynika:cool1: a tak między nami;) liczysz na jakąś sensowną reakcję ZG?:razz:

Posted

ara masz troche racji
w tym liscie jest opisany problem a nie ma recepty na naprawienie go
mysle ze fora sa po to zeby zajac wspolne stanowisko ,
znalesc sposob uzdrowienia tej sytuacji,
przedstawic go ZG,
zjednoczyc sie ,
w koncu ZK to my, jego szeregowi czlonkowie a nie wladza !
i to oni sa dla nas a nie odwrotnie .

Posted

ale byl pieeekny weekend:loveu:.no i mam od grupy prezent:podkoszulki z nadrukiem "dla onka najlepsze jest ipo":evil_lol::evil_lol:.my,fanatycy mamy sie swietnie.:diabloti:

Posted

ayshe napisał(a):
ale byl pieeekny weekend:loveu:.no i mam od grupy prezent:podkoszulki z nadrukiem "dla onka najlepsze jest ipo":evil_lol::evil_lol:.my,fanatycy mamy sie swietnie.:diabloti:

ej no ja tez chce !!!!!!!!!!!!!!!!:lol:

Posted

ayshe napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:koszulki sa zarabiste.:diabloti:.polecam.:evil_lol:

a gdzie zdjecie modelki:razz:???? wczoraj ok:p, zimno było, ale dzisiaj:diabloti:? szybciutko, szybciutko:evil_lol::evil_lol:!

Posted

dorplant-podteksty?my?:diabloti:nieee.swintuszenie monisi przez gardziolko nie przepelznie:diabloti:...
jak tam raczka monisia?paluszki?:evil_lol:
amakor-wszystkiego najnaj na te niedawne:cool3::loveu:....

Posted

dorplant napisał(a):
ara masz troche racji
w tym liscie jest opisany problem a nie ma recepty na naprawienie go
mysle ze fora sa po to zeby zajac wspolne stanowisko ,
znalesc sposob uzdrowienia tej sytuacji,
przedstawic go ZG,
zjednoczyc sie ,
w koncu ZK to my, jego szeregowi czlonkowie a nie wladza !
i to oni sa dla nas a nie odwrotnie .

Dorplant, widziałam jaka była reakcja na psimsporcie:cool1: jak się patrzy z boku, to jest to nawet dość zabawne, niby wszystkim chodzi o to samo, ale jak ktoś temat jakoś ruszył, to bardziej istotne okazały się wzajemne animozje, łapanie za słówka, "szczęście" Patrycji przy losowaniu terenu i podziały na "my, wy, oni" wg wszelkich możliwych kategorii (frycowcy. ipowcy, obediencowcy itp;)), padło wiele krytycznych słów na temat tego listu, ale nikt nie zaproponował nic konkretnego, chociaż właśnie czystą krytykę i brak propozycji się podkreśla:lol: jakoś nie jestem przekonana, czy jest to najlepsza droga do znalezienia wspólnego stanowiska;)

Tak kontrolnie dodam, że w żaden sposób nie jestem związana z grupą M. Fryca, tylko sobie patrzę z boku i dzielę się wrażeniami;)

A poza tym dla onka najlepsze jest IPO!!!:multi::multi::multi: