Jump to content
Dogomania

Skarpeta im.Talcott pomaga psom-staruszkom. Ku pamięci Jolanty08 i Talcott - szlachetnych miłośniczek zwierząt.

Recommended Posts

Posted

w zasadach jest zapis

- wnioski rozpatruje komisja złożona z czterech osób (do udzielenia pomocy wystarczy pozytywna decyzja dwóch członków komisji)."

skład Komisji liczy 3 osoby :D

podoba mi się pomysł z banerkiem, od razu będzie wiadomo, który pies otrzymał już pomoc + będzie reklama skarpety :D

Posted

Chciałam bardzo podziękować za pomoc (w kwocie 120zł.) dla Zulusa, który przebywa u mnie w BDT. Pójdzie ona wydatki, które ponoszę co dzień: jedzenie gotowane w domu, dojazdy do weterynarza itp., podkłady.  Bardzo, bardzo dziękuję!

Posted

w zasadach jest zapis

- wnioski rozpatruje komisja złożona z czterech osób (do udzielenia pomocy wystarczy pozytywna decyzja dwóch członków komisji)."

skład Komisji liczy 3 osoby :D

podoba mi się pomysł z banerkiem, od razu będzie wiadomo, który pies otrzymał już pomoc + będzie reklama skarpety :D

Poprawione - już jest "trzech osób". :)

Posted

Deklaruję 20zł stałej, miesięcznej wpłaty. Przelew (150zł) - za 6 miesięcy (do czerwca włącznie i 30zł jednorazowej) już w drodze :)

cudowna wiadomość, sympatia do staruszków zatacza coraz szersze kręgi:) w to mi graj; kochajmy staruszeńki!!

Posted

Chciałabym bardzo prosić o pomoc dla Lizki http://www.dogomania.com/forum/topic/86747-ma%C5%82a-delikatna-dropiata-liza-wr%C3%B3ci%C5%82a-z-ds/

Liza jest jeszcze młodą sunią ma około 5,5 roku ale zmaga się z pourazową padaczką i nie kontroluje swoich odchodów przez co adopcja Lizuni jest bliska zeru no bo kto chciałby adoptować aż tak chorego psiaka (choć cuda się zdarzają) który wymaga ciągłej opieki,podawania leków i robienia badań.

Lizka na krótko znalazła "domek" ale okazał się być nieodpowiedzialny i sunia w tragicznym stanie (prawie otarła się o śmierć) została z niego zabrana.

Obecnie przebywa w hoteliku i potrzebuje pieniędzy na leki ,które musi przyjmować do końca życia i na konieczne badania.

Wątek Lizy jest rozbudowany więc dla ułatwienia podam istotne posty ale gwarantuję Wam,że przeczytanie całego wątku bardzo wzrusza losem tej jakże udręczonej atakami suni.

post 557 adopcja,576 powrót z adopcji,832 konsekwencje adopcji,925 tomograf,985 dalsze ataki

Jeśli Komisja uzna ,że przypadek Lizy jest uzasadniony (wszak pomagamy chorym staruszkom a Liza jest młodą sunią) to wnioskowałabym o 120 zł pomocy dla Lizy.

Posted

Chciałabym bardzo prosić o pomoc dla Lizki http://www.dogomania.com/forum/topic/86747-ma%C5%82a-delikatna-dropiata-liza-wr%C3%B3ci%C5%82a-z-ds/

Liza jest jeszcze młodą sunią ma około 5,5 roku ale zmaga się z pourazową padaczką i nie kontroluje swoich odchodów przez co adopcja Lizuni jest bliska zeru no bo kto chciałby adoptować aż tak chorego psiaka (choć cuda się zdarzają) który wymaga ciągłej opieki,podawania leków i robienia badań.

Lizka na krótko znalazła "domek" ale okazał się być nieodpowiedzialny i sunia w tragicznym stanie (prawie otarła się o śmierć) została z niego zabrana.

Obecnie przebywa w hoteliku i potrzebuje pieniędzy na leki ,które musi przyjmować do końca życia i na konieczne badania.

Wątek Lizy jest rozbudowany więc dla ułatwienia podam istotne posty ale gwarantuję Wam,że przeczytanie całego wątku bardzo wzrusza losem tej jakże udręczonej atakami suni.

post 557 adopcja,576 powrót z adopcji,832 konsekwencje adopcji,925 tomograf,985 dalsze ataki

Jeśli Komisja uzna ,że przypadek Lizy jest uzasadniony (wszak pomagamy chorym staruszkom a Liza jest młodą sunią) to wnioskowałabym o 120 zł pomocy dla Lizy.

Jestem za przyznaniem Lizuni pomocy w kwocie 120 zł.

Uważam, że w tym wypadku wiek nie ma znaczenia, bo ta biedna suczka jest bardzo, bardzo chora.

Posted

kochani pieniążki wpłynęły w weekend zrobię rozliczenie, wpłynęła też kwota ze starego konta od agusiazet

No i zabijcie mnie,ale to i ode mnie,już się zastanawiałam co zrobić,przez te nowinki na dogo,w wiadomościach został mi numer konta Agi i tam zrobiłam przelew,ale juz dostałam prawidłowe konto i część kasy z tego bazarku tam pójdzie,zapraszam

http://www.dogomania.com/forum/topic/145149-anio%C5%82y-i-kuchniomorze-na-psiaki-ewu-do-1002godz2100/?p=16028434

Posted

poproszę o rozpatrzenie mojego wniosku o pomoc dla Kurusia; Kuruś jest od lat w hoteliku u Murki, ma ze 100 lat i problemy z zapadającą się tchawicą, co na chwilę obecną jest opanowane, wciąż Kuruś dostaje leki; ponieważ jest to najdłużej rezydujący pies u Murki od następnego miesiąca Mureczka zgodziła się Go przyjąć na dt, tylko niezbędne jest opłacenie karmy, weta i leków i na ten cel prosiłabym o wsparcie w kwocie 100 zł;

poniżej wątek Kurusia:

http://www.dogomania.com/forum/topic/42892-kuru%C5%9B-ju%C5%BC-mo%C5%BCe-oddycha%C4%87-ale-nie-odetchn%C4%85%C4%87-z-ulg%C4%85-wci%C4%85%C5%BC-czeka-na-dom/