Panna Marple Posted January 8, 2015 Posted January 8, 2015 Deklaruję 20zł stałej, miesięcznej wpłaty. Przelew (150zł) - za 6 miesięcy (do czerwca włącznie i 30zł jednorazowej) już w drodze :) Quote
sharka Posted January 8, 2015 Posted January 8, 2015 w zasadach jest zapis " - wnioski rozpatruje komisja złożona z czterech osób (do udzielenia pomocy wystarczy pozytywna decyzja dwóch członków komisji)." skład Komisji liczy 3 osoby :D podoba mi się pomysł z banerkiem, od razu będzie wiadomo, który pies otrzymał już pomoc + będzie reklama skarpety :D Quote
dziuniek Posted January 9, 2015 Posted January 9, 2015 Chciałam bardzo podziękować za pomoc (w kwocie 120zł.) dla Zulusa, który przebywa u mnie w BDT. Pójdzie ona wydatki, które ponoszę co dzień: jedzenie gotowane w domu, dojazdy do weterynarza itp., podkłady. Bardzo, bardzo dziękuję! Quote
Ania+Milva i Ulver Posted January 9, 2015 Posted January 9, 2015 Dotarła wpłata dla Ibiska w wysokości 150zł!! Bardzo dziękuję! Quote
Monika z Katowic Posted January 9, 2015 Author Posted January 9, 2015 Dotarła wpłata dla Ibiska w wysokości 150zł!! Bardzo dziękuję! Ibis dziękuje za pomoc! Quote
Monika z Katowic Posted January 9, 2015 Author Posted January 9, 2015 w zasadach jest zapis " - wnioski rozpatruje komisja złożona z czterech osób (do udzielenia pomocy wystarczy pozytywna decyzja dwóch członków komisji)." skład Komisji liczy 3 osoby :D podoba mi się pomysł z banerkiem, od razu będzie wiadomo, który pies otrzymał już pomoc + będzie reklama skarpety :D Poprawione - już jest "trzech osób". :) Quote
Monika z Katowic Posted January 9, 2015 Author Posted January 9, 2015 Deklaruję 20zł stałej, miesięcznej wpłaty. Przelew (150zł) - za 6 miesięcy (do czerwca włącznie i 30zł jednorazowej) już w drodze :) Bardzo się cieszymy! :) Quote
asiuniab Posted January 10, 2015 Posted January 10, 2015 Deklaruję 20zł stałej, miesięcznej wpłaty. Przelew (150zł) - za 6 miesięcy (do czerwca włącznie i 30zł jednorazowej) już w drodze :) cudowna wiadomość, sympatia do staruszków zatacza coraz szersze kręgi:) w to mi graj; kochajmy staruszeńki!! Quote
Jolanta08 Posted January 10, 2015 Posted January 10, 2015 Nic tak nie cieszy jak powiększające się grono deklarowiczów i wielbicieli Skarpety Quote
Panna Marple Posted January 10, 2015 Posted January 10, 2015 Bardzo się cieszę, że dołączyłam do tak zacnego grona :) 1 Quote
Jolanta08 Posted January 12, 2015 Posted January 12, 2015 Chciałabym bardzo prosić o pomoc dla Lizki http://www.dogomania.com/forum/topic/86747-ma%C5%82a-delikatna-dropiata-liza-wr%C3%B3ci%C5%82a-z-ds/ Liza jest jeszcze młodą sunią ma około 5,5 roku ale zmaga się z pourazową padaczką i nie kontroluje swoich odchodów przez co adopcja Lizuni jest bliska zeru no bo kto chciałby adoptować aż tak chorego psiaka (choć cuda się zdarzają) który wymaga ciągłej opieki,podawania leków i robienia badań. Lizka na krótko znalazła "domek" ale okazał się być nieodpowiedzialny i sunia w tragicznym stanie (prawie otarła się o śmierć) została z niego zabrana. Obecnie przebywa w hoteliku i potrzebuje pieniędzy na leki ,które musi przyjmować do końca życia i na konieczne badania. Wątek Lizy jest rozbudowany więc dla ułatwienia podam istotne posty ale gwarantuję Wam,że przeczytanie całego wątku bardzo wzrusza losem tej jakże udręczonej atakami suni. post 557 adopcja,576 powrót z adopcji,832 konsekwencje adopcji,925 tomograf,985 dalsze ataki Jeśli Komisja uzna ,że przypadek Lizy jest uzasadniony (wszak pomagamy chorym staruszkom a Liza jest młodą sunią) to wnioskowałabym o 120 zł pomocy dla Lizy. Quote
Monika z Katowic Posted January 12, 2015 Author Posted January 12, 2015 Chciałabym bardzo prosić o pomoc dla Lizki http://www.dogomania.com/forum/topic/86747-ma%C5%82a-delikatna-dropiata-liza-wr%C3%B3ci%C5%82a-z-ds/ Liza jest jeszcze młodą sunią ma około 5,5 roku ale zmaga się z pourazową padaczką i nie kontroluje swoich odchodów przez co adopcja Lizuni jest bliska zeru no bo kto chciałby adoptować aż tak chorego psiaka (choć cuda się zdarzają) który wymaga ciągłej opieki,podawania leków i robienia badań. Lizka na krótko znalazła "domek" ale okazał się być nieodpowiedzialny i sunia w tragicznym stanie (prawie otarła się o śmierć) została z niego zabrana. Obecnie przebywa w hoteliku i potrzebuje pieniędzy na leki ,które musi przyjmować do końca życia i na konieczne badania. Wątek Lizy jest rozbudowany więc dla ułatwienia podam istotne posty ale gwarantuję Wam,że przeczytanie całego wątku bardzo wzrusza losem tej jakże udręczonej atakami suni. post 557 adopcja,576 powrót z adopcji,832 konsekwencje adopcji,925 tomograf,985 dalsze ataki Jeśli Komisja uzna ,że przypadek Lizy jest uzasadniony (wszak pomagamy chorym staruszkom a Liza jest młodą sunią) to wnioskowałabym o 120 zł pomocy dla Lizy. Jestem za przyznaniem Lizuni pomocy w kwocie 120 zł. Uważam, że w tym wypadku wiek nie ma znaczenia, bo ta biedna suczka jest bardzo, bardzo chora. Quote
Jolanta08 Posted January 12, 2015 Posted January 12, 2015 Jestem za przyznaniem Lizuni pomocy w kwocie 120 zł. Uważam, że w tym wypadku wiek nie ma znaczenia, bo ta biedna suczka jest bardzo, bardzo chora. Moniko bardzo ,bardzo dziękuję Quote
asikowska Posted January 14, 2015 Posted January 14, 2015 ja też się zgadzam, proszę o numer konta na pw Quote
Jolanta08 Posted January 14, 2015 Posted January 14, 2015 ja też się zgadzam, proszę o numer konta na pw Bardzo Ci dziękuję,zaraz podeślę dane do przelewu Quote
Murka Posted January 17, 2015 Posted January 17, 2015 Potwierdzam, że otrzymałam 120 zł dla Lizy - bardzo dziękuję :) Quote
sharka Posted January 21, 2015 Posted January 21, 2015 79 zł z bazarku http://www.dogomania.com/forum/topic/144855-zakończony-bazarro-z-różnościami-na-karlosa-i-ibisa-rozliczany/ już w drodze :) Quote
Monika z Katowic Posted January 22, 2015 Author Posted January 22, 2015 79 zł z bazarku http://www.dogomania.com/forum/topic/144855-zakończony-bazarro-z-różnościami-na-karlosa-i-ibisa-rozliczany/ już w drodze :) Psy-staruszki w potrzebie serdecznie dziękują!!! Quote
asikowska Posted January 23, 2015 Posted January 23, 2015 kochani pieniążki wpłynęły w weekend zrobię rozliczenie, wpłynęła też kwota ze starego konta od agusiazet Quote
cancer43 Posted January 23, 2015 Posted January 23, 2015 kochani pieniążki wpłynęły w weekend zrobię rozliczenie, wpłynęła też kwota ze starego konta od agusiazet No i zabijcie mnie,ale to i ode mnie,już się zastanawiałam co zrobić,przez te nowinki na dogo,w wiadomościach został mi numer konta Agi i tam zrobiłam przelew,ale juz dostałam prawidłowe konto i część kasy z tego bazarku tam pójdzie,zapraszam http://www.dogomania.com/forum/topic/145149-anio%C5%82y-i-kuchniomorze-na-psiaki-ewu-do-1002godz2100/?p=16028434 Quote
asiuniab Posted January 23, 2015 Posted January 23, 2015 poproszę o rozpatrzenie mojego wniosku o pomoc dla Kurusia; Kuruś jest od lat w hoteliku u Murki, ma ze 100 lat i problemy z zapadającą się tchawicą, co na chwilę obecną jest opanowane, wciąż Kuruś dostaje leki; ponieważ jest to najdłużej rezydujący pies u Murki od następnego miesiąca Mureczka zgodziła się Go przyjąć na dt, tylko niezbędne jest opłacenie karmy, weta i leków i na ten cel prosiłabym o wsparcie w kwocie 100 zł; poniżej wątek Kurusia: http://www.dogomania.com/forum/topic/42892-kuru%C5%9B-ju%C5%BC-mo%C5%BCe-oddycha%C4%87-ale-nie-odetchn%C4%85%C4%87-z-ulg%C4%85-wci%C4%85%C5%BC-czeka-na-dom/ Quote
Recommended Posts