Jump to content
Dogomania

Skarpeta im.Talcott pomaga psom-staruszkom. Ku pamięci Jolanty08 i Talcott - szlachetnych miłośniczek zwierząt.

Recommended Posts

Posted

http://www.dogomania.com/forum/topic/135555-jest-takie-miejsce-bezpieczna-przysta%C5%84-u-kasi-zbieramy-fundusze/

06c413f45fa853fcmed.jpgB

Chciałabym bardzo prosic o wsparcie dla Kacpra , ktory mieszka w hoteliku u Kasi77, kacper jak i reszta pisaków u Kasi jest trudnym "przypadkiem". Kacperek jest starutki,  ma mocno przekrzywiony lepek, nie widzi i prawie nie slyszy, zyje sobie pomalutku - niestety ma klopoty z utrzymaniem czystości, potrzebne tez sa leki na utrzymanie go w miare stabilnym stanie. Wszystko  to pochlania znaczne sumy-. Bardzo prosze o wsparcie skarpety dla Kacpra

Wzruszające jest zdjęcie Kacperka staruszka i to zaśnięcie przy kostce ...

Jestem za przyznaniem Kacprowi pomocy.Wiem ,że w tej chwili finanse Skarpety są nieciekawe ale czy dzięki wsparciu Jo37 moglibyśmy przyznać staruszkowi 150 zł pomocy ? Co o tym myślicie ?

Posted

Wzruszające jest zdjęcie Kacperka staruszka i to zaśnięcie przy kostce ...

Jestem za przyznaniem Kacprowi pomocy.Wiem ,że w tej chwili finanse Skarpety są nieciekawe ale czy dzięki wsparciu Jo37 moglibyśmy przyznać staruszkowi 150 zł pomocy ? Co o tym myślicie ?

Jestem za wsparciem Kacpra w kwocie 150 zł. Bardzo, bardzo biedniutki ten pisak...  :placz:

Posted

kochani ja już wróciłam ale jutro może mi się uda ogarnąć wszystko, proszę no numer konta na pw dla Kacperka

Dobry Wieczór - podałam na priv, konto Kasi77 do wpłaty na Kacperka.

Bardzo dziekuje  :)

Posted

pieniążki z bazarku dotarły

wysłałam też dziś wsparcie w kwocie 150 zł dla kacperka

Dobry Wieczór - podałam na priv, konto Kasi77 do wpłaty na Kacperka.

Bardzo dziekuje  :)

jesli to jest wsparcie, gdzie należy zwrócić jakąś część kwoty, to ja się zobowiązuję ją zwrócić, tylko proszę o informację;

Posted

Zwracam się z prośbą o pomoc w zakupie lekarstwa dla Elzy z mojego podpisu.

Elza ma 14 lat lub więcej (bo kto to wie, ile ma dokładnie).Od roku jest w bdt i w związku z nietrzymaniem moczu zażywa propalin. 100ml propalinu kosztuje 110 zł + koszty przesyłki i wystarcza Elzie na ok 3 miesiące.

Proszę o pomoc w wysokości 120 zł.

Posted

Witam :) chciałam prosić o pomoc dla jamnisia Maksia,  staruszeczek ma chore nerki i jest u Makili, deklaracje się powykruszały, na wątku cichutko, na razie nie ma nikogo kto mógłby zrobić choćby bazarek dla Maksiulka, wątek jamnisia  http://www.dogomania.com/forum/topic/137705-maksio-jamni%C5%9B-staruszek-chudnie-i-ga%C5%9Bnie-ju%C5%BC-w-hoteliku-deklaracje-potrzebne/#post22019809  co trzeba zrobić żeby jamniś otrzymał pomoc?

Posted

Witam :) chciałam prosić o pomoc dla jamnisia Maksia,  staruszeczek ma chore nerki i jest u Makili, deklaracje się powykruszały, na wątku cichutko, na razie nie ma nikogo kto mógłby zrobić choćby bazarek dla Maksiulka, wątek jamnisia  http://www.dogomania.com/forum/topic/137705-maksio-jamni%C5%9B-staruszek-chudnie-i-ga%C5%9Bnie-ju%C5%BC-w-hoteliku-deklaracje-potrzebne/#post22019809  co trzeba zrobić żeby jamniś otrzymał pomoc?

niestety chyba nie możemy pomóc, Maksiu dostał już o nas pomoc, a pomoc skarpety jest jednorazowa, proszę żeby wypowiedziały się jeszcze inni członkowie komisji

Posted

Zdarzało się, że pies otrzymywał pomoc ponownie... tylko w nieco mniejszym wymiarze.

Ja proponuję wsparcie dla jamnika Maksia w kwocie 70 złotych.