Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 725
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Słuchajcie - od kilku dni, od kiedy Tola poprosiła mnie o przeprowadzenie wizyty usiłujemy obydwie skontaktować się z poencjalną nową właścicielką Abbi.
Niestety - bez skutku. Pani nie odbiera telefonów i nie oddzwania.
Myślę, że trzeba postawić na niej przysłowiowy "krzyżyk"...
Wiem, że zdarzają się różne nieprzewidziane życiowe sytuacje - i może takie właśnie okoliczności uniemożliwyły tej Pani kontakt - ale byłabym za szukaniem ślicznotce innej rodziny.

Posted

Ja chyba też byłabym za szukaniem nowego domku, skoro Pani nagle zniknęła - chyba że się sama skontaktuje w najbliższych dniach i przedstawi wiarygodne usprawiedliwenie, no bo różnie w życiu bywa, ale chcemy żeby Abbi trafiła do odpowiedzialnego domku :)

Posted

Kurde no... ależ ta sunia ma pecha :shake:
A kobitka taka sensowna sie wydawała :razz:
Może telefon zgubiła albo jakiś wypadek miała :roll:

Posłałam kandydaturę Abbi do domku, który szuka niekłopotliwego pieska do mieszkania w bloku.

Jedyna pociecha taka, że nasza Hania będzie się mogła cieszyć jeszcze towarzystwem tego cuda, ostatnio wymyśliła piosenkę: "raz, dwa, cztery, pięć, Abbi kocham Cię!" :lol:

Posted

Murka napisał(a):

Jedyna pociecha taka, że nasza Hania będzie się mogła cieszyć jeszcze towarzystwem tego cuda, ostatnio wymyśliła piosenkę: "raz, dwa, cztery, pięć, Abbi kocham Cię!" :lol:

Oj Murko, musisz jeszcze chyba przemyśleć decyzję o wyadoptowaniu Abbi :evil_lol:.
Czy kasa z bazarku wpłynęła :cool3:?

Posted

Dodzwoniłam się dzisiaj do pani z Warszawy... podobno dostała jakiś nagły przypadek: psiaka z potrzebą operacji oka i dlatego była niedostępna, przepraszała, że się nie odzywała, ale już nieaktualne z Abbi, bo ma tego psiaka... :roll: jakieś to wszystko mało poważne.

agada, pieniądze dotarły :)

Posted

Każdego dnia człowiek poznaje nowe wymówki osób które były zainteresowane adopcjami... Najbardziej denerwujące jest to, że te osoby nawet się nie pofatygują same, żeby zadzwonić i powiedzieć głupie "przepraszam, już nie jestem zainteresowana/zainteresowany".
Zawsze to my musimy dzwonić, dopytywać, umawiać się, być zbywanym... nagle pojawiają się pilne wyjazdy, nagłe choroby, inne psy... a Abbi czeka i pewnie coraz bardziej przywiązuje się do Hanusi i Murków :(

Wstawiłam Abbulca tutaj: http://www.dogomania.pl/threads/185918-25-domk%C3%B3w-chce-kud%C5%82atego-psa?p=15057425#post15057425

Posted

Tak.... to prawda.....
I biedna Hania uważa pewnie, ze to jej piesek, mała jest, nie wiem na ile można dziecku w tym wieku wytłumaczyć....
Cóż, nikt nie mówił, że dogomania to łatwe "zajęcie" :shake:

Posted

[quote name='elinka']Spotkalam Abbi na wątku 25 domków. Abbi jest cudowna , domki z małymi dziećmi jeszcze będą się o nią biły.
Obyś kofana miała rację :cool3:!!

Posted

Dzwoniła dziś bardzo fajna pani z Tarnowskich Gór, ma już pudelka ze schroniska w Warszawie i dwa koty. Od razu powiedziała, że mogłaby po Abbi sama przyjechać jeśli nie będzie możliwości pomocy w transporcie ;) Ma dzisiaj jeszcze dzwonić z ostateczną decyzją. Może w końcu się los uśmiechnie do niuni.

Posted

Murka napisał(a):
Dzwoniła dziś bardzo fajna pani z Tarnowskich Gór, ma już pudelka ze schroniska w Warszawie i dwa koty. Od razu powiedziała, że mogłaby po Abbi sama przyjechać jeśli nie będzie możliwości pomocy w transporcie ;) Ma dzisiaj jeszcze dzwonić z ostateczną decyzją. Może w końcu się los uśmiechnie do niuni.

Ja równiez mam taką nadzieję!!!
Foty cudoooooo!!!

Posted

No i kto tu zaprzeczy, ze ona nie jest cudo :loveu::loveu: i jaka fotogeniczna, umie sie skubana przypodobać, zareklamować :eviltong:. Cud, miód i orzeszki, full wypas, no wszystko w jednym :evil_lol: