MagdaNS Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 Abbi to po prostu niemożliwe, że Ty nadal w hoteliku :shake::shake::shake: Quote
Tola Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 Niestety nadal i chyba nadal szukamy domu:shake: Quote
Abrakadabra Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 Słuchajcie - od kilku dni, od kiedy Tola poprosiła mnie o przeprowadzenie wizyty usiłujemy obydwie skontaktować się z poencjalną nową właścicielką Abbi. Niestety - bez skutku. Pani nie odbiera telefonów i nie oddzwania. Myślę, że trzeba postawić na niej przysłowiowy "krzyżyk"... Wiem, że zdarzają się różne nieprzewidziane życiowe sytuacje - i może takie właśnie okoliczności uniemożliwyły tej Pani kontakt - ale byłabym za szukaniem ślicznotce innej rodziny. Quote
MagdaNS Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 Ja chyba też byłabym za szukaniem nowego domku, skoro Pani nagle zniknęła - chyba że się sama skontaktuje w najbliższych dniach i przedstawi wiarygodne usprawiedliwenie, no bo różnie w życiu bywa, ale chcemy żeby Abbi trafiła do odpowiedzialnego domku :) Quote
Murka Posted July 18, 2010 Author Posted July 18, 2010 Kurde no... ależ ta sunia ma pecha :shake: A kobitka taka sensowna sie wydawała :razz: Może telefon zgubiła albo jakiś wypadek miała :roll: Posłałam kandydaturę Abbi do domku, który szuka niekłopotliwego pieska do mieszkania w bloku. Jedyna pociecha taka, że nasza Hania będzie się mogła cieszyć jeszcze towarzystwem tego cuda, ostatnio wymyśliła piosenkę: "raz, dwa, cztery, pięć, Abbi kocham Cię!" :lol: Quote
sonia71 Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 MagdaNS napisał(a):Abbi to po prostu niemożliwe, że Ty nadal w hoteliku :shake::shake::shake: no chyba...-przytulanko dla ciebie Abbi :) Quote
agada Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 Murka napisał(a): Jedyna pociecha taka, że nasza Hania będzie się mogła cieszyć jeszcze towarzystwem tego cuda, ostatnio wymyśliła piosenkę: "raz, dwa, cztery, pięć, Abbi kocham Cię!" :lol: Oj Murko, musisz jeszcze chyba przemyśleć decyzję o wyadoptowaniu Abbi :evil_lol:. Czy kasa z bazarku wpłynęła :cool3:? Quote
zadra Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 Abbi jest super łagodna sunią,tylko trzeba jej trochę szczęścia. Quote
Murka Posted July 19, 2010 Author Posted July 19, 2010 Dodzwoniłam się dzisiaj do pani z Warszawy... podobno dostała jakiś nagły przypadek: psiaka z potrzebą operacji oka i dlatego była niedostępna, przepraszała, że się nie odzywała, ale już nieaktualne z Abbi, bo ma tego psiaka... :roll: jakieś to wszystko mało poważne. agada, pieniądze dotarły :) Quote
Ra_dunia Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Każdego dnia człowiek poznaje nowe wymówki osób które były zainteresowane adopcjami... Najbardziej denerwujące jest to, że te osoby nawet się nie pofatygują same, żeby zadzwonić i powiedzieć głupie "przepraszam, już nie jestem zainteresowana/zainteresowany". Zawsze to my musimy dzwonić, dopytywać, umawiać się, być zbywanym... nagle pojawiają się pilne wyjazdy, nagłe choroby, inne psy... a Abbi czeka i pewnie coraz bardziej przywiązuje się do Hanusi i Murków :( Wstawiłam Abbulca tutaj: http://www.dogomania.pl/threads/185918-25-domk%C3%B3w-chce-kud%C5%82atego-psa?p=15057425#post15057425 Quote
agada Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Tak.... to prawda..... I biedna Hania uważa pewnie, ze to jej piesek, mała jest, nie wiem na ile można dziecku w tym wieku wytłumaczyć.... Cóż, nikt nie mówił, że dogomania to łatwe "zajęcie" :shake: Quote
elinka Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Spotkalam Abbi na wątku 25 domków. Abbi jest cudowna , domki z małymi dziećmi jeszcze będą się o nią biły. Quote
Ra_dunia Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Oby! To psi ideał, ale jakoś bidulka szczęścia nie ma... Quote
agada Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 [quote name='elinka']Spotkalam Abbi na wątku 25 domków. Abbi jest cudowna , domki z małymi dziećmi jeszcze będą się o nią biły. Obyś kofana miała rację :cool3:!! Quote
Murka Posted July 22, 2010 Author Posted July 22, 2010 Dzwoniła dziś bardzo fajna pani z Tarnowskich Gór, ma już pudelka ze schroniska w Warszawie i dwa koty. Od razu powiedziała, że mogłaby po Abbi sama przyjechać jeśli nie będzie możliwości pomocy w transporcie ;) Ma dzisiaj jeszcze dzwonić z ostateczną decyzją. Może w końcu się los uśmiechnie do niuni. Quote
zadra Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Murka napisał(a):Dzwoniła dziś bardzo fajna pani z Tarnowskich Gór, ma już pudelka ze schroniska w Warszawie i dwa koty. Od razu powiedziała, że mogłaby po Abbi sama przyjechać jeśli nie będzie możliwości pomocy w transporcie ;) Ma dzisiaj jeszcze dzwonić z ostateczną decyzją. Może w końcu się los uśmiechnie do niuni. Ja równiez mam taką nadzieję!!! Foty cudoooooo!!! Quote
agada Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 No i kto tu zaprzeczy, ze ona nie jest cudo :loveu::loveu: i jaka fotogeniczna, umie sie skubana przypodobać, zareklamować :eviltong:. Cud, miód i orzeszki, full wypas, no wszystko w jednym :evil_lol: Quote
agada Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 I dodam jeszcze, śpi jak moje koty :lol:, do góry kołami i na różne sposoby, byleby bardziej fikuśne :evil_lol: Quote
sonia71 Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 Ale Abbcia -akrobatka ,moja Sońka to tylko tak wywraca koła do mizianka :) a spi najchętniej na pańci nogach lub miejscu TZ ;) Quote
izzie1983 Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 Mam nadzieję, że to, że Murka nie pisze nie znaczy, że pani już nie zadzwoniła... Quote
Murka Posted July 23, 2010 Author Posted July 23, 2010 Niestety pani się już nie odezwała... a tak obiecywała, że nawet za ok. godzinę zadzwoni... ech... :( Quote
Recommended Posts