Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 725
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Abbuśka to śliczna panienka :) co najwyżej troszeczkę jej się przytywszy ale patrząc na fotki to ona ciągle o coś ...zebrze :) robi taki sam słupek prosząc jak moja Sońka ,a te czarne węgielki zamiast oczków są rewelacyjne,
coś ten Toruń ciągnie do Abbuśki ,już jeden domek był stamtąd ale nie wyszło :(

Posted

Fotki są rewelacyjne, teraz widać że Abbi to wielkiej urody psiak :) A ja zakochałam się w fotce, gdzie Abbi z takim uwielbieniem wpatruje się w Hanię,siedzącą na kolanach Taty. Nie spotkałam jeszcze takiego psa, ona jest wyjątkowa :)

Posted

Nie, no padłam na glebę jak obejrzała zdjęcia Abbi ... dopiero widać jak profesjonalista z dobrym sprzętem potrafi oddać urodę, wdzięk i cały szarm psa, Abbi, jesteś księżniczką najpiękniejszą :)

Posted

Murka napisał(a):
Dzisiaj miałam telefon w sprawie Abbi, pan spod Torunia, o Abbi dostal informacje od jakiejś pani Sz. z Inowrocławia. Ogólnie brzmi dobrze (dom z ogrodem, są dwa inne psy, mają wstęp do domu jak i ogrodu cały czas, jest 7miesięczne dziecko), mają się naradzić z żoną i jakby się decydowali to będą się odzywać.

sonia71 napisał(a):
Abbuśka to śliczna panienka :) co najwyżej troszeczkę jej się przytywszy ale patrząc na fotki to ona ciągle o coś ...zebrze :) robi taki sam słupek prosząc jak moja Sońka ,a te czarne węgielki zamiast oczków są rewelacyjne,
coś ten Toruń ciągnie do Abbuśki ,już jeden domek był stamtąd ale nie wyszło :(

No to może tym razem coś dla Abbusi z tego wyjdzie, bo to nie jest domek z Torunia tylko z Pakości. Jest to domek w spadku po Pusi. Trzy dni temu Pan zadzwonił do mnie w sprawie Pusi, ale że sunia została już zaadoptowana poleciłam mu inne pieski, a w szczególności Kizzi i Abbi. Wczoraj przez telefon bardzo długo rozmawiałam z tym Panem, rodzina ta jest świadoma opieki nad swoimi zwierzętami. Państwo są gotowi na wizytę przed adopcyjną, śledzą ten wątek i mam nadzieję, że już niebawem Pan ponownie odezwie się do Murki. ;)

EDIT: Jedynym problemem może być transport suni, bo z lubelskiego do Pakości jest dosyć daleko, być może będzie trzeba pomóc Panu w organizacji transportu. Chociaż Pan zastanawiał się, czy nie pojechać po Abbi pociągiem.

Posted

Murka napisał(a):
To niech się szybko ten pan odzywa, bo w razie co w sobotę jest wyjazd do Poznania :lol:

Czy to znaczy, że Abbi możecie podrzucić do Poznania? Zaraz napiszę do Pana e-maila, ale nie wiem, czy do soboty dam radę się zorganizować na wizytę przed adopcyjną u niego. Chyba, że znacie kogoś z Pakości?

Posted

Do Poznania lub na trasę, z tego co widziałam na mapie to niecałe 100 km od Pakości. Z wizytą trzebaby się faktycznie sprężyć... ale to chyba parę kilometrów od Inowrocławia?

Posted

Już do Pana napisałam, wysłałam też sms-a. Musimy teraz poczekać na odpowiedź. Z Inowrocławia do Pakości jest żabi skok (ok.15km), ale jednak trzeba mieć czas. Ale w następnym tygodniu będę przez Pakość przejeżdżać, jednak to będzie już po sobocie.

Posted

A do mnie dzwoniła Pani ze Żnina, która jest gotowa zaadoptować Kizzy. Czyli szykują się dwie wizyty przed adopcyjne w pobliskich sobie miejscowościach. Może namówiłabym męża na jeden wspólny wyjazd, aby obie te wizyty załatwić jednocześnie, jednak u mnie z kasą trochę ciężko (łącznie w obie strony to by było ok. 100 km).

Posted

jeśli chodzi o wizytę to czekamy, jeśli są jakieś przeszkody związane z kosztami przyjazdu to proszę dzwonić, a napewno się dogadamy i wyłożymy pieniążki. Wysłaliśmy do pani sms-a, prosimy o odpowiedź czy uda się przeprowadzić tę wizytę do soboty, aby Abbi dotarła do nas w sobotę :)

Posted

1-dudi, witamy przyszły domek Abbi na Dogomanii! :hand:

Właśnie rozmawiałam z mężem, może jutro po południu dalibyśmy radę przyjechać do Pana, jednak proszę pamiętać, że sunia w sobotę ma jechać do Poznania, nie do Pakości. Trzeba by jeszcze zorganizować transport Abbi do Pakości. Tak, jak pisałam Panu wcześniej, do Poznania mój mąż mógłby pojechać po sunię dopiero w niedzielę.

Posted

Jeśli chodzi o koszty transportu to nie ma sprawy, zdzwonimy się jutro i ustalimy czy może łatwiej będzie jak mąż po Państwa przyjedzie i z powrotem Państwa odbierze.