Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Murka napisał(a):
Niestety pani się już nie odezwała... a tak obiecywała, że nawet za ok. godzinę zadzwoni... ech... :(

Ja nie wiem co się z tymi ludźmi dzieje :shake:

• Replies 725
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

agada napisał(a):
Ja nie wiem co się z tymi ludźmi dzieje :shake:

Ja tez nie wiem:roll:
Dzwonią, proszą o zdjęcia, informacje.
Obiecują, ze odzwonią i potem cisza:shake:

Posted

jakoś tak niepoważnie podchodzą do tego wszystkiego, myślą, z eto taka nasza fanaberyjna, bzikowata przypadłość, szukanie domów dla zwierzaków?

Posted

Murka napisał(a):
Zaraz wyślę Ci nr tel.
Byłby transport z Krakowa/Rzeszowa do Gdańska za parę tyg. w razie co ;)

Nie dostalam nr tel; wyjezdzam na trochę, wiec wyslij Murka ten kontakt do zadry.
Rozumiem, ze szukamy kogos do sprawdzenia domu w Gdansku?

Posted

Zgłosił się dzisiaj jeszcze jeden dom dla Abbi, z allegro (Isadora zmień proszę info, my jesteśmy Janów Lubelski, nie Podlaski ;)).
Pani spod Janowa Podlaskiego, ma dom z ogrodem, Abbi byłaby w domku oczywiście. Jest dwójka dzieci paroletnich i cała rodzina szuka takiego właśnie psiaka jak Abbi, nie mogą do nas przyjechać, ale są gotowi zwrócić koszt dowozu suni do nich. Z jednej strony nie ma płotu, ale pani od razu powiedziała, zanim cokolwiek zdążyłam powiedzieć, że Abbi nigdy nie będzie na ogrodzie bez nadzoru, że na początku będzie wychodzić tylko na smyczy a jak się przyzwyczai to nikt jej nie będzie zostawiał samej w ogrodzie, to ma być psiak domowy i już.
Abbi to żaden uciekinier, ona każdy spacer w większości spędza pod drzwiami domu :evil_lol: i kombinuje tylko, aby się przemknąć między nogami wchodzącego. Więc nie sądzę, aby ten częściowy brak płotu to był problem. Z tego co pani mówiła to jest w planach, ale na razie z powodów finansowych go nie ma.

Przesłałam do zadry namiary do domku w Gdańsku oraz w Janowie Podlaskim. Niech już sunia idzie do domku :)

A tu Abbi pozazdrośiła kotu ;)

Posted

Murka napisał(a):
(Isadora zmień proszę info, my jesteśmy Janów Lubelski, nie Podlaski ;)).

nie wiem skąd ja ten Janów Podlaski wzięłam, przecież wiem, że Lubelski jesteście....

Posted

hej Abbuśka:loveu:ale masz spańsko ale nic z tego panienko -nie tylko ty tak masz:cool3:moja Sońka jak byla młodsza i zdrowsza to właśnie tak przesypiała całe przedpołudnie jak my byliśmy w pracy,zaraz po rannym jedzonku- hop-i już byla na krześle i to takim pod stolem schowanym:mad:a zdjęcie praktycznie zrobilam takie samo:evil_lol:
a tak to w ogóle suuuper że masz znowu domki do wyboru :multi:zaraz pewnie polecisz do któregoś:loveu:
moja deklaracja doszła?

Posted

Coś mi sie przywidziało, że to Isadora robi allegro dla Abbi :oops:
Selenga, nie jesteś pierwszą osobą, która ogłasza nas jako Janów Podlaski :lol:

Dzwoniła dzisiaj znów do mnie pani spod Janowa Podlaskiego (dokładna miejscowość Konstantynów), długo rozmawiałyśmy.
Nie wiem co zadra ustali z domkiem nad morzem, ale trzeba chyba też szukac osoby do sprawdzenia domu w Janowie Podlaskim?

Posted

[quote name='Murka']Coś mi sie przywidziało, że to Isadora robi allegro dla Abbi :oops:
Selenga, nie jesteś pierwszą osobą, która ogłasza nas jako Janów Podlaski :lol:

Dzwoniła dzisiaj znów do mnie pani spod Janowa Podlaskiego (dokładna miejscowość Konstantynów), długo rozmawiałyśmy.
Nie wiem co zadra ustali z domkiem nad morzem, ale trzeba chyba też szukac osoby do sprawdzenia domu w Janowie Podlaskim?

Własnie jestem w trakcie poszukiwań osób do sprawdzenia domków dla Abbi.