zadra Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Cioteczki pomóżcie w ogloszeniach dla malutkiej.:cool3::cool3::cool3: Quote
karolciasz28 Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 zadra napisał(a):Cioteczki pomóżcie w ogloszeniach dla malutkiej.:cool3::cool3::cool3: A pewnie że pomożemy tylko jutro ;-) Quote
Murka Posted July 6, 2010 Author Posted July 6, 2010 A ja robię rozliczonko: Stan konta na 5 czerwca wynosił -126 zł Wpłaty: 50 zł Emilia 10 zł Sonia71 100 zł wpłata z konta Melisy (za adopcję Nutki) Razem: 34 zł Koszty: 240 zł hotelowanie 3 zł odrobaczenie 30 zł wirusówki wraz z częściowymi kosztami dojazdu weta 3 zł odrobaczenie (musiałam dzisiaj odrobaczyć całe towarzystwo, bo znów się nam jakieś robale pojawiły) Razem: 276 zł 34 zł - 276 zł = -242 zł Stan konta na 5 lipiec wynosi -242 zł. Quote
zadra Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 karolciasz28 napisał(a):A pewnie że pomożemy tylko jutro ;-) Serdeczne dzieki !!! Quote
Tola Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Murka napisał(a):A ja robię rozliczonko: Stan konta na 5 czerwca wynosił -126 zł Wpłaty: 50 zł Emilia 10 zł Sonia71 100 zł wpłata z konta Melisy (za adopcję Nutki) Razem: 34 zł Koszty: 240 zł hotelowanie 3 zł odrobaczenie 30 zł wirusówki wraz z częściowymi kosztami dojazdu weta 3 zł odrobaczenie (musiałam dzisiaj odrobaczyć całe towarzystwo, bo znów się nam jakieś robale pojawiły) Razem: 276 zł 34 zł - 276 zł = -242 zł Stan konta na 5 lipiec wynosi -242 zł. Czyli 150 zł od IVV, ktore wyslalam jeszcze nie doszły? Quote
Murka Posted July 7, 2010 Author Posted July 7, 2010 Jeszcze nie doszło... A dzisiaj miałam telefon chyba o Abbi (pani nie była pewna imienia, ale chodziło o małą białą suczkę) z naszych okolic (Kraśnik). Pani pytała o formalności, opłaty, odbiór itd. Na razie żadnych konkretów, ale powiedziala, że sprawdzi imię (znalazła ogłoszenie w necie) i się jeszcze odezwie. Także przynajmniej jakiś odzew jest :razz: Quote
agada Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Zawsze to jakiś znak, ze ktoś przegląda jednak te ogłoszenia :roll:, bo o Abbunię jakoś nikt nie pyta, a to taki śliczny mikrusek :p Quote
agusiazet Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Taka słodzizna jak Abbi na pewno znajdzie dom!!! Quote
Murka Posted July 8, 2010 Author Posted July 8, 2010 Jaka wizyta?... czy o czymś nie wiem? :cool3: Doszło 150 zł od IVV przesłane przez Tolę :) A tutaj macie Abbi zazdrośnicę :eviltong: [video=youtube;0mRAvaRatVA]http://www.youtube.com/watch?v=0mRAvaRatVA[/video] Quote
agusiazet Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Abbi demonstruje wspaniały chwyt za gardło, tylko coś jej się strony poplątały:) Wszystkie trzy panny na filmiku są urocze:) A Kawusia taka puchata! Quote
sonia71 Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 taaa,super Abbusia :loveu:na filmiku-nie umniejszając pozostałym :multi: no cóż jedna gwiazda na jeden film :roll: bo się ukatrupią chwytem gardlowym:evil_lol: -ale ona ma werwe , latawica jedna-buziaki i przytualki :loveu: Quote
karolciasz28 Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 Ogłoszenia: kupię psa, cafeanimal, przygarnij zwierzaka, adopcje psów, adopcja psa, pet world, pineska, gumtree, ojej, morusek, e-zwierzak, mam misia, szerlok-Lublin, anonse ogłoszenia, animalia, e-oferty, psiamania, top-ogłoszenia, petsy, najpewniej Quote
Murka Posted July 10, 2010 Author Posted July 10, 2010 Ogłoszenie na Gumtree podziałało :multi: zgłosiła się do mnie dzisiaj bardzi miła pani z Warszawy (dzielnica Targówek), jest zdecydowana adoptować Abbi. Mieszkanie w bloku, ale na parterze i jest ogródek, który może być do dyspozycji Abbi. Pani ma już adoptowanego kota i miała też już adoptowane dwa rottki z Fundacji Rottka, jeden niestety miał powikłania po kastracji i żył w domku tylko 20 dni, drugi o imieniu Dakar żyje do tej pory i ma się świetnie, ale zabrał go ze sobą ojciec tej pani wyprowadzając się pod Kampinos. Któryś z był z Krzyczek. Musicie zadecydować czy trzeba robić wizytę czy skontaktować się z Fundacją Rottka (ta pani ma mi przesłać namiary na wolontariuszkę Izę, z którą miała kontakt). Telefon przesyłam Toli. Aha, pani nie ma samochodu i byłaby wdzięczna za pomoc w transporcie, dorzucenie się do kosztów nie stanowi problemu. Wczoraj miałam jeszcze inny telefon o Abbi z Warszawy, dom z kotami i dziećmi, w tym jedno dziecko niepełnosprawne, ale nie podjęli ostatecznej decyzji. Wcześniej dzwonili o inną naszą sunię, więc chyba są cały czas w fazie poszukiwań. Quote
Tola Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 Rozmawialam z Panią z Warszway; szukamy kogos do wizyty.... Quote
MagdaNS Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 Abbi maleńka, czyżbyś miała się za niedługo pakować do stolicy :) ? Quote
zadra Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 MagdaNS napisał(a):Abbi maleńka, czyżbyś miała się za niedługo pakować do stolicy :) ? Na to wygląda!! Quote
agusiazet Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 Niech jedzie, jeśli tylko fajny domek ją chce!!! Quote
karolciasz28 Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 Ale super! Już piszę do Mru, może zgodzi się zrobić wizytę :) Quote
Tola Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 karolciasz28 napisał(a):Ale super! Już piszę do Mru, może zgodzi się zrobić wizytę :) Wiadomo juz cos? Bardzo proszę o kontakt na PV osobę, ktora zechce podjechac do tej rodziny... Quote
agada Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Oby wizyta odbyła sie jak najszybciej,....ale najważniejsze by domek okazał się tym jedynym...:razz: Quote
Recommended Posts