Murka Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Abbi to mała suczka o wyjątkowej urodzie. Tak czekała w schronisku zamojskim: Była zaawansowanej ciąży, została zabrana w ostatniej chwili do naszego hoteliku. Jakby się zaczęła szczenić w boksie z innymi sukami to lepiej nie myśleć co by było... Abbi została od razu wysterylizowana. Zabieg przebiegł pomyślnie, sunia czuje się dobrze. To bardzo łagodna, spokojna i lgnąca do ludzi suczka. Ma ok. 4 latka. Pięknie zachowuje czystość i w miarę chodzi na smyczy (czasem się troszkę zapiera). U nas Abbi jest jeszcze zakołnierzowana, jak się wykuruje po zabiegu, to porobimy ładne zdjęcia do ogłoszeń. Quote
Murka Posted May 11, 2010 Author Posted May 11, 2010 Przepraszam za "jakość" kołnierza, ale u nas tego typu rzeczy są wielokrotnego użytku :lol: Quote
IVV Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 udala nam sie dziewczyna:) lagodnosc i cieplo promieniuja od niej jak od sloneczka!!! Quote
sonia71 Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 to zdjęcia -przytulony pyszczek do "czerwonej piersi"i wielkie oczy pelne oddania i ufności już skradło moje serce -Abbusia szybciuto wracaj do zdrowka,twoj nowy domek napewno czeka na ciebie i szybciutko się w nim znajdziesz :) Quote
agada Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Słodka dziewczynka :p i jak pięknie z uśmiechem pozuje do zdjęć :lol:, ona się na pewno nie boi aparatu :evil_lol: Quote
Ulka18 Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Cudniasta suczynka :fadein: Dobrze, ze zostala wyciagnieta ze schroniska, bo widac, ze siedziala w boksie ze znacznie wiekszymi od siebie sukami. Masakra, ze nikt (z pracownikow) nie zauwazyl, ze suczka jest w tak wysokiej ciazy. Quote
sonia71 Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 zauważyli bo mnie uprzedzali od razu że ona już praktycznie bedzie rodziła na dniach a w tym boksie są różne psinki takiej wielkości jak ona też ,dobrze tylko że nikt jej nie zakłócał spokoju-względnego spokoju-cichutko leżała z dala od innych Quote
Jelena Muklanowiczówna Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Normalnie w tych schroniskach to jakaś masakra! A sunia przepiękna. Normalnie muszę coś wykombinować i wcisnąć swoim rodzicom jakiegoś piesa od Was! Quote
agada Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Jelena Muklanowiczówna napisał(a):Normalnie w tych schroniskach to jakaś masakra! A sunia przepiękna. Normalnie muszę coś wykombinować i wcisnąć swoim rodzicom jakiegoś piesa od Was! Ależ proszę bardzo :p, sunia już po sterylce i jak widać zupełnie niekłopotliwa, taka klusia do przytulania, każdemu za wszystko wdzięczna :loveu: Quote
Ulka18 Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 W calej PL jest taka masakra, ludzie nie sterylizuja suczek, a potem jak zajdzie w ciaze, to won z domu. I gdzie sie taka bezdomna psina podzieje? Wiadomo, ze trafi do najblizszego schroniska. A tam kokosów nie ma niestety. Quote
sonia71 Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Murko-deklaracje stałe za Meliskę i Abbi-bedą zawsze pod koniec miesiąca czyli teraz za maj po 26-tym,wąte Abbi rośnie brawo ! Quote
agusiazet Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Fajna, mikroskopijna suczka o wspaniałym charakterze. Moja wpłata dla Abbi będzie z resztą moich wpłat na hotelikowane pieski, za maj wyrównam w czerwcu. Moja deklaracja miesięczna to 20 zł. Abbi zdrowiej i powodzenia w szukaniu domku!!! Quote
Jelena Muklanowiczówna Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Ulka18 napisał(a):ludzie nie sterylizuja suczek, a potem jak zajdzie w ciaze, to won z domu. I gdzie sie taka bezdomna psina podzieje? Jak z naszą Strzałką było ostatnio bardzo źle i rodzice wzięli ją do weta, to im opowiadał, że zdarzają mu się przypadki, że ludzie przychodzą do niego z kilkudniowymi szczeniakami, żeby je uśpił, bo oni ich nie chcą. A jak zaczyna ich uświadamiać, że tyle samo wyniosło by ich wysterylizowanie wcześniej suczki i mogli ją przyprowadzić, to jeszcze mają pretensje i uważają, że im się to należy. Dają kasę, niech facet usypia. Zero pomyślunku. Nie przyjmują w ogóle do wiadomości, że wet może odmówić uśpienia zdrowych szczeniaków! Co za naród... Quote
IVV Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 koltunerja ,przez ta ludzka ignorancje cierpi tyle zwierzat... jak Abbcia dzisiaj? Quote
Tola Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Abbi sliczna; a te oczka i czarny nosek cudne:loveu: Ona z pysia troche podobna do Małej Białej, juz zapraszam tu Madallenę:cool3: Ogłoszenia Abbi Ogłoszenia Abbi: karolciasz28:loveu: kupię psa, cafeanimal, przygarnij zwierzaka, adopcje psów, adopcja psa, pet world, pineska, gumtree, ojej, morusek, e-zwierzak, mam misia, szerlok-Lublin, anonse ogłoszenia, animalia, e-oferty, psiamania, top-ogłoszenia, petsy, najpewniej Allegro: Selenga:loveu: http://allegro.pl/show_item.php?item=1164745928 Quote
Madallena Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Jestem :) Ile Abi wazy? Bo nie wiem czy ja na parowki czy na mikroskopki wrzucac :D Quote
Recommended Posts