shantara Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Agnieszka(Visenna) rzecz w tym, że już od jakiegoś czasu szukamy osoby, która by do niej miała numer telefonu. A Ty się nie martw. Nikt nie wymaga od Ciebie byś wszystko wiedziała. Quote
shantara Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Super!!! No to tylko ustalić godziny i Aga może działać w negocjacjach z hotelikiem:) Quote
Aga_Mazury Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 ja kontaktowałam sie z hotelikiem...........daj jakiś namiar do siebie............moja komórka to 505222207.....nie wiem czy będę jeszcze po 22.00... ...czyli pilnie zbieramy kaskęęę.... BARDZO PROSIMY O WPŁATY NA KONTO ALARMOWEGO FUNDUSZU Z DOPISKIEM "KASIA-KLUSKA"..... ...tylko co teraz załatwiamy dalej..........milkaaaaaaaa...masz kaskę żeby dać im zaliczkę na dzień dobry.my zaraz przeslemy Ci zwrot na konto.......bo pewnie coś tam będą chcieli Quote
Aga_Mazury Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 fajnie by było cokolwiek wiedzieć.......można by np. ustawiac już konkretniej ten hotelik.........ale co tam..... CO NAJWAŻNIEJSZEEEEEE KONTO DO WPŁAT NA DZIEŃ DZISIEJSZY TO ALARMOWY FUNDUSZ (WĄTEK W PRZYKLEJONYCH U GÓRY Z NUMEREM KONTA) Z DOPISKIEM "KASIA-KLUSKA".... i wpłacać ...wpłacać...bo hotelik do tanich nie nalezy a do tego jeszcze leczenie nas czeka.......a własnie kto tym się zajmie w tym Wrocławiu????...żebyśmy znowu nie utknęli...... Quote
Agnieszka(Visenna) Posted May 8, 2006 Author Posted May 8, 2006 Kaas1 bardzo chciałaby wysłać pieniążki, ale niestety są jakieś problemy z podanym numerem konta..(kaska szła by zza granicy..) Quote
wandul 66 Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 jutro wpłacam na to konto 100 zl , ale na poczcie , troche to może potrwać zanim dojdą Quote
Aga_Mazury Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Agnieszka(Visenna) napisał(a):Kaas1 bardzo chciałaby wysłać pieniążki, ale niestety są jakieś problemy z podanym numerem konta..(kaska szła by zza granicy..) ...jakie problemy???....niech konkretnie pisze do mnie albo dzwoni ...pracuję w banku i nie wiem jakie mogą być problemy....wszystko wyjaśnimy.........albo niech pyta na forum.odpowiem....(mam nadzieję, że dam radę ;)) Quote
Aga_Mazury Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 wandul 66 napisał(a):jutro wpłacam na to konto 100 zl , ale na poczcie , troche to może potrwać zanim dojdą najważniejsze, że dojdą :) i tak będziemy płacić stopnowo jak będą spływać pieniążki....a i rozliczać będziemy na forum więc na bieżąco będzie można na wątku stałym Funduszu sprawdzać co wpłynęło...ile wydaliśmy i na co....... Quote
Agnieszka(Visenna) Posted May 8, 2006 Author Posted May 8, 2006 Ok.Napisałam jej, żeby się z Tobą skontaktowała.Więc czekać trzeba ;) Quote
Aga_Mazury Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 ....i się nie skontaktowała,....ja za chwilę albo dwie będę już niedostępna ani na dogo....ani pod komórką....więc bardzo proszę ustalmy coś jeśli jest to możliwe......makula ie podała mi namiarow na siebie więc ......ja nic nie jestem w stanie zrobić z hotelem na chwilę obecną...najwyżej jutro ok. 9 rano.... Quote
Aga_Mazury Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 ja mówię wszystkim dobranoc i do jutra.....KAss napisała zobaczymy czy damy radę bez pomocy banku docelowego czyli BRE sprawę załatwić.alternatywnie podałam konto w moim banku...(moje) z wszystkimi kodami i SWIFT-ami do przelewów zagranicznych ...wtedy przeleję w imieniu Kass...te pieniążki...oby tylko się jej udało.....to do jutra....mam nadzieję, że domek dla Kluseczki też już jest gdzieś niedaleko......:) Quote
pixie Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 uff...tzn, ze do jutra spokoj... zamiast Bank Millenium po wystukaniu numeru w anzwie banku wychodzi BRE Bank, mam nadzieje ze to nie szkodzi...a moze to to samo, jestem w innym... no,to do ju tra Quote
Agnieszka(Visenna) Posted May 8, 2006 Author Posted May 8, 2006 Jeeeejku.. co z Martą? miała być ok. 22 :shake: Teraz zdaje się,że zabranie suni jutro ze Schroniska jest raczej wątpliwe..:-( Quote
makulka Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 dzieki za wątpliwosci , mam jeszcze psa nad głową z którym musze wyjsc:lol: bo mi sie... Wiec wszystko jest w porządku asia do jutra siedzi w schronie ,jutro po uprzednim tel do hoteliku jade ją zabrac , guz po ocenie pani weterynarz ,jest operowalny:loveu:napisze pozniej musze zającc sie psem Quote
makulka Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Wołają do mnie Nina skąd wam sie ta Marta wzieła???:oops: Quote
pixie Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 to jeszcze ja przeczytajcie watek o ogolnopolskiej akcji adopcyjnej agnieszko v.....moze Ziomka-Zielonka.... kasie tez , mimo tego guzka...bo moze szybko sie uda z tym uporac, moze inne bidy macie.. sprobowac wpisac na akcje adopcyjna 08-19 maja czytajcie w watku i zglaszajcie tam psy i podajcie dalej, watek ruchomy spada.... ogolnopolska akcja adopcyjna 08-19 maja http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=25430 Quote
GreenEvil Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Makulka - choroba, bo nie wiem czy jestes, gdyby byla potrzeba kasy pilnie, to dzwon do mnie ( tel podany na watku rozliczeniowym) jak mniej pilnie, to jak sie dogadacie z hotelikiem to przeslemy kase (jutro wieczorkiem). Pozdrawiam GreenEvil Quote
makulka Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 ufff nareszcie chwila spokoju ,dziewczyny więc jesli chodzi o kase to na transport i wykupienie ze schroniska Kasi wydole ale na hotel bardzo bym prosiła o wsparcie ,ja załoze ze swoich ale niestety to jest moja cała prawie tygodniówka a jesc trzeba:shake: kasia to wspaniała kuleczka staruszka nalezy jej sie godne zycie a nie smierc w zimnym boksie Quote
supergoga Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 JUtro ptrzeleję trochę kasy. I postaram sie jeszcze póxniej dopłacić. Czy może mogę gdzieś wstawic sunie w net - kto gdzie wstawił - napiszcie. Wtedy powstawiam we wszystkie inne znane miejsca. Jesli guz operowalny, to nalezy operować i szukac wsparcia i domku. Czyli napiszcie - gdzie juz wstawiona. Quote
GreenEvil Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=103104270 Aukcja na allego - jesli macie jakies ale, to piszcie. zmienie dopiero jutro, bo dzisiaj juz robie out. Pozdrawiam GreenEvil Quote
Recommended Posts